מדהים הקטע עם אקנג׳י. בלם גרוע, באמת גרוע, שהיה גם רע מאוד בדורטמונד מוצא את עצמו שחקן חופשי וחותם בקבוצה הכי טובה בעולם דקה לתחילת העונה ואשכרה שחקן הרכב. היה יכול לעשות את זה גם עם רז שלמה בגדול ולא היו שמים לב. זאת כאילו הטרלה של פפ כי פשוט אפשר? כי הוא במילא ינצח כל משחק אז בוא נראה לעולם שאני יכול להביא איזה פח אשפה שלא ישימו לב אצלי שהוא פח וכולם יגידו איזה גאון אני?
הוא כל כך גרוע שאני מתחיל להאמין שיביאו לו איזה קים או אנטוניו סילבה בקיץ רק כדי לכפר על הפאדיחה עם הבלם האהבל הזה. בכלל, ווקר ולאפורט כשירים והוא עדיין הולך על אקנג׳י כאילו אין פער יפה בטבלה.
הבעיה זה פחות בהגנה ויותר זה שסיטי ירדה רק ביתרון של שער במקום לגמור את המשחק, בטח ב-10 דקות אחרונות שהיא העלתה הילוך. מחצית נהדרת של השוער שלהם.
אגב לא רע בכלל הילד הזה לואיס, פעם ראשונה שאני רואה אותו. עמדת המוצא שלו היא מגן אבל כשסיטי תוקפת הוא נכנס כל הזמן לאמצע בתור קשר לכל דבר. עושה רושם של שחקן מאד מוכשר שגם מבין את המשחק.
לידס החסירה לא מעט שחקנים מרכזיים אתמול אבל הכי חשוב זה טיילר אדאמס. בלעדיו זה נראה כמו קישור של מאטיצ'ים איטיים בלי כדורגל. דה בריינה דילג, גונדוגאן היה הכי חופשי שיש ורודרי יכול היה לשחק בהליכה. גם סיניסטרה היה יכול להיות שחקן מעניין מול ההגנה שסיטי העמידה אתמול. בלי שני אלה לסיטי לא באמת הייתה יריבה מולה אתמול. זה או לזלזל ולנצח 2-0, 3-1 או פחות לזלזל ולפרק 5-1 עם ה3-0 אחרי 30 דקות הקבוע. בסוף 3 נקודות מקבלים בשני המצבים. מתישהו הם יקבלו קבוצות שיענישו על כל הקיום של אקה ואקנג'י ב11. לידס אתמול לא הייתה אמורה להיות אחת מהן.
מנקז אשמה. זה לא הרכש שלי, זה השחקן שהתברר כלא מקצוען מספיק. גם מכשיר את הקרקע לרכישה גדולה על אותה העמדה כבר הקיץ בזמן שהוא שולח את פיליפס לאיפשהוא בהשאלה.
אם היה יותר קשה לכבוש הרבה שערים לשחקן, אז הליגה בסך הכל הייתה ברמה יותר גבוהה? https://scontent-lcy1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/322713344_691833215973403_5337273428136783442_n.Xxx?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XvysAYK3A7MAX-7YFc8&_nc_oc=AQmC_EIIPw-JfBmm5tVxEi6hgGT9k0I0Cx5ZIJJilAkCQ4iyfvrHHvoqf3QQAy5HQH8&tn=25zbjmh_8q9U9VyL&_nc_ht=scontent-lcy1-2.xx&oh=00_AfBiAfmrBJ1Pgs0sUy6iT7pbWesJ79oPmt0MVi9HlHEO4Q&oe=63B2961B