חוליאן אלבארז באנקר בכל קבוצה שהיא לא סיטי\ליברפול\ספרס,אני אתן לך את אלכסנדר איסאק של ניוקאסל שנרכש ב70 מיליון יורו -אלבארז טוב בהרבה ממנו לצורך העניין. בייפאר בדרך להיות השחקן המבוזבז בליגה,גם השכר שהוא כרגע מקבל מביך (אנחנו מדברים על פחות מ3 מיליון יורו לעונה). לפחות £100000 אלף בשבוע הוא שווה בשוק הפרוץ בליגה. *אני לא ראיתי יותר מידי את השחקן לקבוע שהוא יכול לשחק בכנף בפריימר ליג לצד האלנד ,ואסתכן בכך שאגיד שהוא חלוץ במערך של 2 חלוצים או חלוץ 9' בודד בלבד.
מזכיר לי את ההוא שהיה בפורום וטען שסלאח לא מגיע לגמרים, אבל לשכוח שהביא את באזל לליגת האלופות וחצי גמר ליגה אירופאית, לקח את מצרים למונדיאל, לקח חבורת שחקנים מהליגה המצרית פעמיים לגמר אליפות אפריקה, סחב את ליברפול ב-2018 לגמר האלופות כשהוא כובש בבתים/בשמינית/רבע/חצי גמר, וכל זה רק כשהוא אנדרדוג, הישגים כמו אליפות או ליגת האלופות זה כששיחק בקבוצות חזקות. סלאח עם 11 שערים בנוק אאוט ליגת האלופות במדי ליברפול ולא מעט בישולים.
בסוף העונה הזאת היא ההוכחה לכך שמאנה היה הגו טו גאי של הקבוצה הזאת. המוציא לפועל, של כל החלק הקדמי, השחקן שאתה באמת רוצה שיקבל את הכדור כדי שמשהו יזוז ויקרה. לא סלאח ולא זיבי. מאנה ורק מאנה. וכשאתה מאבד שחקן כזה ומחליף אותו בלירון בסיס המהיר, זה נראה לא מספיק טוב.
די לגנוב דעת. סלאח עם איזה כפול שערים ממנו מאז שהגיע, איזה מוציא לפועל ואיזה נעליים. חד משמעית היה שחקן מאני טיים, אבל לא צריך להאדיר אותו יתר על המידה כי הקבוצה חרא. לא הוא זה שמנע מהקישור וההגנה להסריח ככה. Sent from my LE2113 using Tapatalk
אני רואה את ההתקפה הזאת בעיניים שלי כל משחק, זה שסלאח דפק יותר שערים לא אומר שהוא היה המוציא לפועל של הקבוצה הזאת. מאנה היה זה שהיה צריך לקבל את הכדור לרגל כדי שמשהו יקרה. ואגב מינאמינו האגדה, לדעתי פר דקות אצלנו יש לו יותר שערים משיש לאמבפה כל הקריירה. GOAT
אם זה דור העתיד של הבלמים הבלגים פלא שורטונגן ואלדרווירלד עדיין בהרכב הנבחרת למרות שהם פרשו לפני שנתיים?
אני יודע שזה קשה אבל שנייה לשים בצד את הצחוקים על הפאייס הזה. בשיא הרצינות - בעיניי אם אנחנו לא מטפלים איכשהוא בקישור אין לנו שום סיכוי לטופ 4. העדיפות היא לפתרון מבחוץ אבל בהיעדר רכש חייב לבוא פתרון יצירתי מבפנים. אולי באייצ'טיץ', אולי הזזה של טרנט לאמצע, לא יודע. משהו חייב להשתנות שם. אליוט, צר לי, לא מוכן ולא בשל לפתוח משחקים בליגה כרגע, הוא לא טוב והוא לא שם. הנדרסון כ6 זה נטל, זה מביך כמה שהוא רך ובאמת שאני לא מסוגל יותר לראות את הכדורים הסתמיים שהוא מעיף קדימה בלי שום כתובת ספציפית. פשוט מצב מחפיר בקישור. אני לא מאמין שפאקינג אוקס פותח בסוף 2022 ועדיין איכשהוא הוא אפילו לא בטופ 3 שחקנים הכי גרועים על הדשא, פשוט כי הוא סתם בגדר נעלם ולא מחבל.
אתה צודק באלף אחוז, והדבר העצוב הוא שאין לנו מאמן שישנה שום דבר מבפנים. זה או רכש או אותו דבר גם אם באותו דבר הזה יפסיד 15 משחקים ברצף. יצירתיות זה ממנו והלאה. לא מערכים שונים, לא הרכבים שונים, כלום. רק עוד מאותו הדבר.