רישארסלון לא הראה עדיין כלום בטוטנהאם ואני בספק אם הוא אי פעם יתרום שם משהו על הקו. הוא סוג של חלוץ רוטציה במערך של קונטה. פריסיץ׳ זה ברזל אצלו.
רישארלסון וקולו יתחרו תמיד על המקום השלישי בחוליית ההתקפה,אני דווקא מתרשם שקונטה מחזיק מאד מהברזילאי,כאשר הוא בריא הוא משחק המון, הוא שחקן שחקן,שוב, כולם שם משלמים מחיר על העדרות קשר טכני אמיתי סטייל ברונו.
מחצית ראשונה: ברטנפורד הרבה יותר טובים, לוחצים וראשונים לכל כדור, מגיעים ליותר מצבים ומובילים בצדק. טוטנהאם יצרו בערך שני מצבים אבל בקצב הזה הם לא ינצחו. אפס יצירתיות בהנעת כדור כמו שאנחנו רגילים. מחצית שנייה לא יכלתי לראות ופספסתי את השערים אבל שמח שהיו 4 במשחק ושימשיכו ליפול שערים המחזור. לא מפתיע שטוטנהאם הפסידו פה נקודות, במיוחד שברנטפורד הובילו ראשונים - הם בדרך כלל לא מפסידים.
לא חושב שרישארלסון מתקרב בכשרון שלו לקולו. בטח לא בסגנון של קונטה. הוא כן יכול להיות רגל מסיימת טובה באמצע אבל הרבה פחות טובה מקיין. ישחק כשכשיר? כן. אבל בטח לא שחקן הרכב, אלא שחקן לרוטציה. הוא שחקן טוב, לא לוקח אותו בעד שום שחקן הרכב אצלנו למען האמת. וגם המחיר.....גבוה מאוד. תוצאה נהדרת עבורינו. כמה ליצנים יש לטוטנהאם בהגנה שלה, מדהים שהם בכלל בצמרת הגבוהה עם הדבר הזה.
לא ברור מה ז'ולן לופטגי חושב לעצמו כשהוא פותח עם קוסטה והודג' על חשבון נונייס וגדש (ובואנו על איט נורי, אבל לפחות בואנו שיחק טוב בהזדמנויות שקיבל) אבל אני מניח שנגלה. DCL כמובן לא בסגל של אברטון ו-קאלום ווילסון גם לא בסגל של ניוקאסל שפותחים עם ווד. ברייטון עולה עם הרכב יפה ויש מצב ששווה לראות, סותון גם עם אחלה הרכב חוץ מזה שלא ברור לי איך סמואל אדוזי (מי? אה כן מהאקדמיה של סיטי) מקבל דקות בהרכב לפני סטיוארט ארמסטרונג, אריבו, סקו מארה שהיה מצוין כששיחק ואפילו אדם ארמסטרונג. מיטרוביץ' פותח אחרי שהווייב שהתקבל ממסיבת העיתונאים היה שהוא כנראה לא ישחק, נראה מה הכשירות שלו. יש הפתעות לחג המולד, אני חושב שהמשחקים של 17:00 יהיו צמודים, אולי חוץ מאחד.
התכוונת עם הוואן על חשבון גדש. מאמין שעד שקונאה כשיר הוא לא רואה אופציה טובה יותר באמצע. נונס, שאזהרתי ממנו שנה וחצי, מאכזב מאוד. לא נראה קשור בכלל לרמות האלה. צריך עוד זמן כמובן אבל זה שהוא לא בהרכב כרגע, מובן. איט נורי היה טוב בגביע הליגה ובכלל כשרון גדול, חבל שהוא לא ממשיך איתו.
השחקן הרכב אצלך זה מרסיאל 9 או שאתה מחלטר שם עם הפוליטיקאי. שמע אני האחרון שמחזיק מריצארליסון כי הוא לא מנפק מספרים ורק עושה על המגרש פרובוקציות. אבל להיות עדיף על מרסיאל ? כנראה החלוץ הכי פח בליגה.
תנסה שוב, יודע מה אתה לא חזק במשוואות אז אני פשוט אגיד את זה. לא לוקח את רישארלסון בחיים במקום ראשפורד, שהוא החלוץ הבכיר שלך. אם יונייטד הייתה משלמת 65 מליון פאונד על רישארלסון שניכם הייתם מתפחלצים פה מול העיניים שלנו. מארסיאל החלוץ הכי פח בהיסטוריה של הליגה הזאת, נתן 3 עונות של דאבל פיגרס שערים בליגה כשרק מ2019 הוא בכלל משחק כחלוץ. surprise surprise גם לרישארלסון יש 3 עונות של דאבל פיגרס בליגה, אבל אף עונה כמו 2019 של מארסיאל. אולי עם עוד קצת מאמץ הוא יהיה מתישהו מארסיאל. אגב, אני לא סופר את מארסיאל רק בגלל הפציעות שלו. אם היה כשיר, גם הוא טוב מהברזילאי.
גדש כבר שיחק באמצע אבל כן לרוב הוא בשמאל. חבל שהוא לא עולה בהרכב שתוקף מספיק את ההגנה של אברטון, יש לו את גדש, אדאמה ונונייס על הספסל (בכל זאת רכש יקר, תנסה לשלב אותו, למה מי זה ג'ו הודג' אפילו אמא שלו לא מכירה אותו). במקום זה הם סופגים מירי מינה שמזמן לא רלוונטי. אלמירון ממשיך בינתיים בכושר שלו ועוד בישול של ברונו המקורי, כבר 2-0 לניוקאסל. מיטומה גם מכשף, נראה מצוין.
גדש לא שיחק בתפקיד של קוסטה. הוא שיחק סקנד סטרייקר במערך יהלום שלהם לצד אדאמה כששניהם בורחים לאגף. נונס נראה על הפנים, יקר לא יקר(מי שראה אותו בפורטוגל יודע שלשלם עליו 50 מליון מגוחך כמו לשלם על פרד 50 מליון) הוא מועד לפורענות, מכונת איבודי כדור ופשוט לא נותן לקישור שלהם שקט. כרגע הוא צריך להתאפס ועד שיתאפס שישב על הספסל. איך גולדינג רצה אותו לצ׳לסי פעם, למה זה לא קרה?????
דייייי נו קיי אתה לא אומר באמת נכון? הוא באמת החלוץ הכי חלש שיש,אתה רואה אותו משחק וכלום לא קורה, כלום, ל 3/4 ליגה לפחות יש חלוץ 9 טוב ממנו, ורישארלסון פחות טוב ממנו? באיזה עולם? זאת באמת ההגזמה הכי גדולה שלך.