הפרמייר ליג, מח' 19: סיטי תמעד גם בגשר? ארסנל רוצה לפצח גם אגוז קשה כמו ניוקאסל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏2/1/23.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מדברים על המהירות של ואן דייק?
    די, קצת פחות עצלנות בביקורת לפחות. הסיפור שם הוא בכלל לא המהירות. ברור שהוא יפסיד את המירוץ, לאמבואמו היה פור עליו כי אמבואמו מקבל את הכדור עם הפנים לשער ו-ואן דייק שבכלל לא צפה את המהלך היה עם הגב לשער והיה צריך להסתובב. הסיפור פה זה שהוא לא קרא את המהלך.
    ואן דייק של לפני שנתיים בכלל לא צריך לצאת לספרינט הזה.

כל הקבוצה פחות חדה, פחות נחושה, פחות מפוקסת. זה בצד המנטלי. בצד הטקטי אני כמו תקליט שבור, אבל תחזרו לעונה שעברה ולעניין מלכודת הנבדל. היינו כ"כ טובים בזה, שברנו כל שיא אפשרי של נבדלים והעמדנו מספרים מגוחכים. הייתה אשליה אצל אנשים בלי חשיבה ביקורתית שההגנה פגיעה כי היו סופרים לנו מצבים נגדינו שהיה בהם נבדל, בפועל זה היה סיכון מחושב שבאופן בלתי נמנע פעם ב... התפלק ליריבה איזה מצב מצוין והיינו מסתמכים על אליסון (הכי טוב בעולם ב1 על 1), אבל לא באמת היינו חדירים ככה. זו הייתה ההגנה הכי טובה בליגה יחד עם סיטי, בפער. העונה כל זה נעלם, כל הכדורים הארוכים האלה זה חצי גול. זה לא קשור לאיזה ירידה פיזית אצל ואן דייק, זה עניין מערכתי. שחקני הגנה לא הופכים מאמינים למועדים לפורענות תוך כמה חודשים בלי בעיה מערכתית. אפילו קונאטה יצא ליצן אתמול ובאמת אפשר להגיד שזה מאוד לא אופייני לו.

oranfu, Scouser Tommy, Esomech ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. Scouser Member

אמבואמו השאיר לואן דייק אבק לא בגלל שהוא מהיר יותר משמעותית, אלא בגלל שואן דייק טעה ועשה תנועה קדימה בזמן שאמבואמו רץ לכיוון השער. הוא היה בלי מומנטום בעוד שאמבואמו בשיא המומנטום של הריצה, לא מפתיע שהוא הגיע לפניו. כמובן שזו טעות שואן דייק בשיאו לא היה עושה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה קשר לפציעה כמו כשכולם אומרים.
    עונה שעברה הוא היה מצוין.
    העונה הוא לא רע.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא באמת לא רע. אם אפשר להגיד שהוא לא טוב זה רק בסטנדרטים שהוא הציב. עדיין יש לו המון רגעים של ואן דייק שהוא מתמודד בקלות או מנקה בנונשלנטיות סיטואציות לא טריוויאליות ואף אחד לא מדבר על זה בכלל פשוט כי זה מצופה ממנו.

מי שיש לו אג'נדות שימשיך להשוות לי אותו למגוויר ולהעלות סרטוני דאחקות, זה לא מפריע. אני מזכיר שאותם אנשים גם שרפו אותו בתחילת עונה שעברה ובקושי חיכו שיבעט בכדור לפני שסיפרו לנו שהפציעה גמרה אותו כי הוא החליק באיזה משחק פרי סיזן מיד כשחזר. אז סיפרו. וגם אז היו סרטוני דאחקות. מהר מאוד הוא כבר חזר להיות בקלות הכי טוב בליגה וספגנו הכי מעט בליגה יחד עם סיטי.

יש סביבו הילה, בצדק או לא בצדק בכלל לא נכנס לשאלה הזאת כי זה מעניין את התחת. כל ההייפ של התקשורת לאורך השנים וכו' וכו'. אז מחפשים לו בציציות. שיחפשו, אני רגוע איתו. הוא לא שכח לעשות הגנה כמו שקונאטה לא שכח וכמו שטרנט לא שכח איך לעשות התקפה (אתמול בישול ראשון העונה בליגה אגב, ינואר, זה נתפס הדבר הזה?) וכו' וכו' .כל הקבוצה הזאת תחת כרגע. כן יש בעיות פרסונליות קשות אבל עד שיוכח אחרת אני אתייחס פרסונלית רק לשחקנים שאני ידעתי עוד לפני העונה הזאת שלא צריכים להיות פה\לא צריכים לבנות עליהם.

oranfu, Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דייק עדין טוב מאוד, לא יודע בכלל מה קשור למגוויר שהם בכלל לא באותו מקצוע, אבל לחלוטין לא המפלצת שהיה, וזאת אחת הסיבות ששאר ההגנה היא פחות טובה, בדיוק כמו שהירידה של דיאז בסיטי שהפך לשחקן ספסל העונה גורמת להגנה של סיטי להיות הרבה יותר חדירה העונה.
    ואן דייק ודיאז היו אדירים לא רק בגלל שטעו פחות מאחרים אלא גם בגלל שהם חיפו על טעויות של אחרים.

6. די קאניו אגדה Member

ברייאן מבומו מטר 70 סנטימטר מנער את קונאטה מטר 90 + סנטימטר כמו ילדה עם קוקיות.
    הביקורת צריכה להיות פה על קלופ שלא מעמיד מספיק טוב את משחק ההגנה.
    לינדלוף השחור.
    *ואן דייק עדיין בלם ענק ,ואפשר להבין אותו אם הוא קצת משלשל לפעמים ,הפציעה שעבר מקנה לו הנחות

7. k_700 Member

רק איזה ירידה הייתה אצל דיאז?
    יש ירידה בהגנה של סיטי כשהוא משחק? להיפך.
    הטרלה של פפ.
    מנסה בכוח להכניס את אקנג׳י לקצב כמו שנדבק לו עכשיו הקטע הזה של אקה במקום קאנסלו.

ואן דייק לא בעונה טובה.
    הוא לא מגווייר כמובן אבל זו לא עונה טובה. לא צריך לתפוס משחקים כמו אתמול או להתפס לאיזה משחק מצוין שלו כדי לגבש דיעה.
    הבטחון שלו לא במקום, הוא פחות חד, פחות קורא נכון תנועה של שחקני התקפה, נתפס הרבה פעמים מחוץ לעמדה או בתגובות איטיות.
    ירידה ביכולת אצל שחקניב כדורגל באיזור הגיל שלו יכולה להיות מיידית. אולי עם בנייה נכונה של הסגל ודם חדש בהגנה אפשר להאריך את המוות אבל זה מרגיש תחילת הסוף.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טקטית אנחנו in shambles לחלוטין מתחילת העונה, הכל מדובר וידוע. מבחינתי עשו טעויות קשות בהכנה הטקטית לעונה הזאת, ניסו דברים יותר מדי ניסיוניים וחסרי היגיון בעיניי, אובר-התחכמות של קבוצה שכל שנה צריכה לעשות התאמות טקטיות קיצוניות כי שינויים פרסונליים הרי אין.

הדבר היחיד שבאמת נשגב מבינתי הוא איך, איך, איך פאקינג חזרנו מהפגרה הזאת לאותו 4-3-3 באותו סגנון שעבד פשוט נורא בתחילת העונה. פשוט אין לי מושג איך קלופ לקח את ההחלטה הזאת. הדבר -היחיד- שאשכרה עבד בקבוצה הזאת העונה מבחינה התקפית היה לשים את סלאח ונונייז בחוד אחד ליד השני. זה לפחות 5 מצבים של גול במשחק. מבחינה הגנתית, נראינו חרא בכל 3 המערכים שניסינו. אז למה לא ללכת עם מה שעובד לשתי מפלצות מצבים ולעבוד על זה בפגרה? איך שוב אני רואה את סלאח מקבל כדורים על קו החוץ כל המשחק?

מחרפן.

oranfu, Liverpool-Forever, Esomech ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

10. Scouser Member

מותר להגיד שעד סוף העונה אני אוהד ארסנל (כמובן מלבד המשחק באנפילד)?
    ניצחון פה והם 10 מסיטי (כשהם עם משחק עודף כמובן). משהו שנראה דמיוני בתחילת העונה.
    חתיכת משחק מחכה פה, ניוקאסל מצוינת.

11. Sir Alex Las' Killa

מה הקטע של משחק אחד בעשר והשאר ברבע לעשר? תמיד סיקרן אותי.

12. alexshw Member

איפה סאנצ'ו ואנתוני? הם בצד של היריבה בדמות שחקן אחד - ג'יידון אנתוני.

13. k_700 Member

מישהו לא נרדם מהבדיחה?

14. k_700 Member

מה שאריקסן עושה בנייחים השנה- מדהים.
    מקבוצה שלא יכולה לייצר כלום בנייחים לקבוצה הכי מסוכנת בליגה בנייחים.
    רכש מצוין.

15. די קאניו אגדה Member

בונקרסטל אל שריעה בושה של קבוצה ובושה של מדינה מחזיקה בה,ארסנל עושה לה בית ספר.
    מקווה שהיא תאכל גול בהקדם ואז תקבל בראש.
    ושפרנסאנל לא תחטוף 1-0 ותפסיד.
    העונה אני צרפתי.
    COYG!!!!