יכול להיות, אבל רוברטסון לא קיים בכדורי גובה. הוא לא יכול להיות בלם. עכשיו אתה מרגיש מה שאני מרגיש כשרואה את הנדרסון. נקודת האור היחידה שלי היא שהנדרסון מסופסל אחרי ההופעה המחפירה שלו נגד פולהאם. אני רוצה לקוות שקלופ סוף סוף יפנים איזה שחקן עלוב זה אבל לצערי אני לא אופטימי. וגם אם כן, יהיו לנו מספיק פציעות בשביל להחזיר אותו מהר מאוד להרכב.
אליסון, צימיקאס, מאטיפ, גומז, קונאטה, ג'ונס, טיאגו, ג'וטה, פירמינו, קייטה? מדהים. חצי קבוצה. מישהו עשה עבודה מחורבנת לגמרי בפרי-סיזן הזה. צריך תוצאה טובה בעוד 90 דקות אחרת הולכים לדבר על זה הרבה.
זה שונה מהנדרסון אתה חייב להודות אבל. מבין שיש לך אנטי עצום כלפיו, אבל פיליפס זה שחקן שאין לו ביקוש בצ'מפיונשיפ. בורנמות' העדיפה לא לרכוש אותו אחרי שעלתה. מכה רצינית, צריך לכבוש היום 4+.
כן, פיליפס זה ביזיון שמשחק אצלנו, הוא לא שווה הרכב במכבי חיפה. אבל זה מקרה קיצון, הנדרסון שחקן הרכב\ בכיר והוא שחקן לתחתית הליגה במקרה הטוב.
לא חושב שראית שחקן של פיליפס בחיים שלך כאוהד צ'לסי. מה זה לא חושב? אני בטוח. לא היה לכם שחקן כזה בכל ההיסטוריה שלכם מאז שאני צופה בכדורגל אנגלי.