אין משחק לחץ. כי הנדרסון ופאביניו שחקני עבר. הם נראים כאילו הם סוחבים את עצמם במגרש. צ'מברליין הרי ברור ששחקן עבר. אתה מראש במינוס 3 בחלקי הקדמי. והקבוצה משחקת כאילו יש משחק לחץ וכאילו הכל כרגיל. אז זה מה שקורה. באימונים זה נראה טוב. נגד קומטיו ופיליפס זה נראה פגז.
רק עבור מי שלא בקיא והחליט סתם במקרה לצפות במחראה הזאת ועלול להתבלבל, נציין שמדובר פה מעשית בקישור הפותח והכי טוב שלנו על הנייר. אפס פציעות שם. וקלופ מדבר על הפציעות בהתקפה כאילו זו הבעיה שלנו, קודם תבין איך אתה מזיז את הדבר העגול הזה לחצי של היריבה בכלל. לא נתפס. שיתחילו לחפש שחקנים חופשיים שאפשר להביא, בחיי.
אי אפשר ללחוץ כשהשחקנים שלך לא מסוגלים לרוץ. זאת אחת הבעיות הגדולות שלנו העונה. לא משנה מה תבניות הלחץ זה פשוט לא יכול לעבוד כשהשחקנים שלך גריאטרים.
צריכים לעבור דחוף ל2 קשרים, אין ברירה אחרת. שיעלו 2 מערימת האפסים שיש בסגל ותעלה לפניהם 4 שחקני התקפה. לא צ'מברליין....דואק/אליוט/קארבליו. במחצית הייתי מוציא הנדרסון פאביניו וצ'מברליין. מכניס דואק אליוט ובקטצ'טיץ'. אני לא רואה טעם לתת יותר דקות לפאביניו הנדרסון וקייטה. אפשר למכור אותם ולא להביא מחליפים מבחינתי. תביא את הכסף לבעלים הבאים. שים מה שיש לך בקישור ותעלה 4 שחקני התקפה לפניהם.
ייאמר לזכות ברייטון שגם במשחק נגדנו ברגע שהם נכנסו לקצב גם אנחנו נראינו חסרי אונים מולם. עדיין מדובר בקבוצה מאומנת היטב (וזה כמובן לא תירוץ).
כן, הבעיה היא שאנחנו נראים חסרי אונים גם נגד ההרכב השני של וולבס, ברנטפורד... הייתי אומר שלא יאומן שהנדרסון עולה פה למחצית השניה, אבל אני אפילו לא מופתע.
איך עולים למחצית 2 אחרי מחצית כזאת עלובה בלי שום שינוי? קלופ הזה מזעזע כמו הקבוצה העונה. מאטיפ גרוע מאוד. מישהו מוכן להגיד לי אחרת? טמטום לתפוס מבלם כזה איטי וחלש. שלא מספיק שהוא איטי וחלש הוא גם מוסר 200 פעם ליריבה כל משחק.
חחח מאטיפ, איזה בלם אשפה. מחכה שאורי יבוא ויגן עליו ויספר שהוא יותר טוב מואן-דייק. צריך להרדים את הקבוצה הזאת, עצוב מאוד מאוד אבל זה נגמר.
ה"טלאים" זה רק בהתקפה. זה הקישור שלנו, מאטיפ הוא בלם פותח. הנה הוא שובר את הנבדל בשני. אחד המצטיינים של ברייטון היום. תעירו אותי כשיהיו בעלים חדשים שהם לא שרמוטות בני שרמוטות.
זה משנה? שייגמר 10-0, מה זה משנה? אתה צריך להחליף את מרבית הסגל. אני משאיר רק את אליסון, קלהר, ארנולד, ואן דייק, קונאטה, רוברטסון, צימיקאס, נונייז, סלאח, דיאז, ג'וטה, גקאפו. כל היתר אני לא רוצה לראות מבחינתי.