אם אתה אומר שרק סיטי ויונייטד מוציאות יותר מליברפול אז מיותר להמשיך להתדיין כי ברור שאין לך מושג על מה אתה מדבר דרור.
וייבים של בורוסיה 2014/2015. גם אז לא חשבתי שקלופ איבד את זה, אבל אני לא אתפלא אם הוא יחליט שהוא מיצה בסוף העונה ויילך לשקם מועדון אחר.
במקום הנדרסון? קייטה/בייאציץ במקום אוקס? אליוט בימין סאלח באמצע גאקפו בשמאל או דואק בימין וסבבה הפציעות בהתקפה. בסוף השחקנים הפצועים יחזרו. הקישור שגומרים כל משחק זה הקישור הפותח שלך. ומשחק מסודר מתחילים מאחורה. מה זה עוזר שיש שחקן התקפה שאין אף שחקן קישור נורמלי שיזין אותו? היום גאקפו עזר לך? לא. למה? כי אין קישור. בעיניי אין להצדיק את ההחלטה המטומטמת הזאת. בנוסף לעוד כמה.
מדהים כמה שאנחנו חלשים. חזרנו מהמונדיאל קבוצה יותר גרועה ממה שהיינו לפני כן. אנחנו לא זוכים בכדור, לא שומרים על הכדור, אין לנו משחק אגפים ויש לנו חורים אדירים בקישור. היחידים שאפשר לציין לטובה אלו קונאטה במחצית הראשונה וטיאגו במחצית השניה. כל השאר היו מתחת לכל ביקורת. הדיבורים על קבוצה גמורה די מעניינים לי את התחת כרגע, אפילו השחקנים שעלו היום צריכים להיראות הרבה יותר טוב. כדי שישאר סיכוי לליגת אלופות בשנה הבאה אנחנו נצטרך סיבוב שני כמעט מושלם וכרגע אי אפשר לראות איך זה קורה. נראה שקלופ איבד אחיזה לגמרי ואנחנו בדרך הבטוחה לימי חמישי בסלובניה.
מה הטעם לדבר על קלופ? כן יש פה גם עבודת אימון גרועה העונה בנוסף להכל. האם אני רוצה אותו בחוץ? ממש לא. מי אשם בראש ובראשונה במצב הזה? לא הוא. ואני אדבר על מי שהכי אשם. הוא יכל לעשות הכל נכון והמצב לא היה עד כדי כך יותר טוב כמו שנראה לך. יש פה שחקנים שברור שגמורים ובכלל כבר לא צריכים להיות פה ושאי אפשר יותר לאמן אותם. לפני הכל הבעיה הכי גדולה היא הסגל.
הניצחון היום וההפסד של ליברפול באמת נותנים לי אמונה שאשכרה נגיע לטופ4 וגם נתקדם. בהנחה שסיטי וארסנל גם, יש סיכוי שליברפול לא וזו יכולה להיות מכה עבורם.
אה, קייטה זה המושיע, אוקיי. אני גם מעדיף, אבל בוא, הוא אשפה של שחקן וגם הוא כשיר יום כן חודשיים לא. באייצ'טיץ', כמו שרשמתי, הוא ילד. ילד שבכלל גדל כבלם. אם אתה חושב שהוא יעזור במצב הנוכחי אתה טועה לדעתי. הייתי מעדיף אותו, אבל זה רק בגלל שאת הנדרסון אני לחלוטין לא מסוגל לראות. אליוט במקום אוקס בהתקפה? שוב, לא רואה שזה יעזור. אוקס גם משחק בשמאל ואליוט כל הקריירה שיחק בימין. אני לא חושב שיש לו יותר מדי לתרום שם בכושר הנוכחי וכשאנחנו גם ככה מעיפים כדורים למתפרצות. דואק - סבבה, רשמתי אתמול שאני מקווה שיפתח. אבל שוב, לצפות ממנו לעשות איזה שינוי זה באמת לא ריאלי. כשמדובר גם בילדים כאלה, שאפילו כמעט ולא שיחקו אצלנו בקבוצת המילואים, צריך לשאול אם זה לא יפגע בהם בטווח הארוך. ואם הם בכלל מסוגלים לשחק יותר מאיזה חצי שעה בקצב של הפרמיירליג. בסוף השחקנים הפצועים יחזרו. מתי? כי ג'וטה ודיאז לא צפויים לחזור לפני מרץ וכמו שזה נראה גם פירמינו לא. זה המצב של הסגל. לתקוף שוב ושוב את קלופ שהביא שחקן התקפה ולא קשר זה לגמרי מחטיא את הבעיה לדעתי. יתרה מכך: בקישור אנחנו צריכים בנייה מוחלטת מחדש. 3 שחקני ברמת הרכב, לא פוטנציאלים. רמת הרכב, תותחים. אחרת אתה תיתקע שוב עם שחקנים בינוניים בעתיד שאין לך יכולת להחליף אותם. גאקפו, כשחקן התקפה, בא במחיר לא גבוה שאנחנו לא צריכים שיהיה שחקן ברמת הרכב בשנים הקרובות. גאקפו לא עזר היום. קשר היה עוזר? מי היה מבקיע מקדימה אם אין שחקני התקפה? אין מי שירוץ? וכמו שניסיתי להגיד, קשר אחד לא פותר לנו שום בעיה. היה אולי משפר במשהו את המצב, אבל לא פותר את הבעיה. הקישור שלנו יישאר גרוע גם אם נוסיף אליו עכשיו את הקשר הכי טוב בעולם.