מחצית מצוינת של כל הקבוצה. מעל כולם כמובן קאסמירו. חסם שם כל חצי מצב שהיה להם, משחרר את הכדור מהר קדימה הנכס הכי חשוב כרגע במערך של טן האח. פרד עוד לא ביצע בי חדירה מלאה אבל אני כבר משומן ומוכן זה עוד יגיע. צריך פה נס כדי לקבל שכפול של מחצית כזאת ממנו.
סיטי לא תזכה באליפות עם האלאנד. אי אפשר לשחק בכדורגל המודרני עם חלוץ שלא יכול לכדרר. אפילו ג'ירו היה מוביל כדור טוב ויצירתי יותר. ישים מלא גולים אבל הם פשוט יתקעו מלא.
האלאנד לא מתאים לשיטה של פפ. אבל אי אפשר להגיד לא מודרני,אני בטוח שבשיטה של 2 חלוצים הוא גם מבשל הרבה.
אתם ממש דואגים לסיטי. מביאים אנזו בקיץ, פדרו פורו ב20 מליון אירו+4(הביי בק שיש להם) ואף אחד לא ידבר יותר שאי אפשר לשחק עם האלאנד יותר.... אתם שוכחים שזו לא קבוצה שתפסיק להשתדרג ולבזבז. נ.ב. כולם מדברים על אוסימאן אף אחד לא מדבר על קאברדונה. ומכיוון שלא מדברים על האיש עם הזקן המלא בגיל 21, הוא מרגיש לי של סיטי להפסיד. ושאלוהים יעזור לי אם הוא שם.
חח כן הולאנד הוא הבעיה של סיטי. סילבה יורד עמוק למטה לקבל את הכדור מהבלמים כאילו הוא קשר אחורי, מחרז, דה בריינה ופודן רחוקים מאוד מהשער, הבלמים מניעים לרוחב. המשחק שלהם שבלוני ותקוע.
גם כשסיטי מגיעים לאזורים מסוכנים הם נראים כאילו לא ברור להם מה לעשות, תמיד החלטות לא נכונות. האלאנד אולי פוגע בשטף של הקבוצה אבל זה לא מסביר למה הקבוצה כושלת במסירות פשוטות יחסית עוד לפני שמתקרבים אליו בכלל.
שובע מסויים. כמה עונות כבר אפשר לעשות על קצב של 93 נקודות רצוף ומאבק על כל התארים? צריך שם עוד רענון- 8 רעב וצעיר יותר, אולי מפלצת על הקו, מגן ימני תותח(ויש הרבה אופציות על המדף בקיץ). בהגנה, זו לא תהיה אותה הגנה בלי דיאז. הוא נתן להם שם איזון שאין להם כרגע, מנהיגות, עליונות בכל אספקט על שאר הבלמים האחרים. אקנג׳י ואקה זו הגנה שמקבלת שערים ממצב אחד.
ראשפורד לא צריך להיות על המגרש במצב הזה. פרד לא רואה את הצל של דה בריינה במחצית הזאת. חבל, לא רואה אותנו מבקיעים פה.
אריקסן כבר בלי דופק בדקות האלה. צריך להוציא אותו, להסיט את ברונו לאמצע ולהכניס את הילד, הוא אולי היחיד שיכול לשנות פה משהו.
זו היתה הפעם הראשונה במשחק שדה בריינה קיבל כדור באזור נוח ועם הפנים לשעיר. 10 דקות של כדורגל הספיקו לסיטי כדי לכבוש. ושוב הם הפסיקו לשחק. משהו רע עובר על הקבוצה הזאת