לפי איך שאתה מתאר אותו זה די ברור שהוא לא רציני. הוא אמנם לא חסר מושג והצליח להביא הישגים אינסטנט בקבוצות מוכנות אבל אף קבוצה רצינית לא צריכה לקחת אותו ללונג טרם. אם הוא קונטרול פריק ועל כל שחקן טוב הוא מביא 10 שחקנים גרועים, וכשלוקחים ממנו את השליטה המוחלטת הוא עושה הכל כדי לעזוב, זה די אומר עליו שרציני הוא לא.
פפ סימן את ליגת אלופות העונה, נותן לכוכבים לנוח בין לבין. כנראה גם לא אכפת לו לפרגן אליפות לתלמיד, הוא כבר יקח גם על זה קרדיט.
Well, מה זה לונג טרם? בממוצע מאמן ברמות הגבוהות ביותר לא שורד את השנה השלישית. הוא כבר הביא הצלחה ללא מעט קבוצות גדולות בזמן קצר. יש לו את המינוסים שלו. טוטנהאם בשום אופן לא אחת מה4 הכי גדולות ועשירות באנגליה. והוא הכניס אותם בהצלחה לטופ 4 בשנה שעברה. זה הישג לא מבוטל. הוא גם הרבה פעמים מחרא של שחקנים יכול להוציא משהו. אני בטוח שבאחת מה4 הכי עשירות גם היית רואה פחות רכש רוחבי ויותר איכותי. בטוטנהאם הוא קיבל סגל קצר ותקציב מוגבל פר רכש. אז מראש אתה צריך לחפש מציאות או שחקנים שלא מאתגרים את צלסי, יונייטד, סיטי, ליברפול. הדבר היותר מבאס בו זה שהוא יכול לשבור את הכלים מהר ועם קפריזות של אחד שהולך אול אין. אני הייתי מביא אותו אחרי סולשאייר, חבל שחירבנו את העונה הקודמת לגמרי עם מאמן עוד יותר אפס שהוציא אותנו מהמשחק לגמרי. בדיעבד יצא שהבאנו מאמן יותר מתקדם, עם יותר יחסי אנוש בריאים ובעיקר יכולת שליטה טובה יותר על כלל המערכת. בזמן אמת לא ראיתי את זה. חמוד אתה, בונה על זה שפפ לא הולך להטריל בצ׳מפיונס. אני כבר מתכונן לאיזה לואיס כזה בקישור ליד רודרי ואקה מגן שמאלי.
קונטה היה ונשאר אובר-אצ'יבר בכל מקום: יובנטוס - 3 עונות - 3 אליפויות ו2 סופרקאפ (כן אכזב באירופה). איטליה - העפלה ליורו2016, נצחונות על בלגיה, שבדיה וספרד, הדחה מול גרמניה ברבע גמר בפנדלים. צ'לסי - לקח ממקום 10 לאליפות בעונה שאחרי. בהמשך הסתכסך וסיים 5 עם גביע. אינטר - לקח ממקום 2 לאליפות, עזב 'בהסכמה משותפת'. טוטנהאם - ממקום 7 לפניו למקום 4 איתו. אין מאמן שאי אפשר להצביע אצלו על כשלונות ומבוכות במשחקים ספציפיים. זה לא מספיק בשביל להגדיר אותו ככשלון. בשורה התחתונה אין שום סיבה להניח שטוטנהאם אמורה להיות במקום גבוה יותר בטבלה מאשר זה שהיא נמצאת בו. תנאי ההתחלה (AKA תקציב-סגל) של קונטה הם בערך במקום ה7 בליגה.
אנטוניו קונטה נכשל סידרתית בליגת האלופות, הוא עף עם אינטר בשלב הבתים וגם היה בדרך הבטוחה לשם עם טוטנהאם הזו, הם הסתבכו כהוגן במשחק האחרון. האליפות שלו עם צ'לסי, בלי להוריד מההישג שלה - הושגה כשהקבוצה לא באירופה משמע אין עליה שום עומס. וגם היכולת של הגדולות מסביב משפיעה, ליברפול וצ'לסי העונה כלל לא במשחק. הוא מאמן טוב, עם זה אני מסכים. אולי קצת אוברייטד? הוא כן יחסית קיבל גם מזומנים רבים בכל מקום אליו הגיע.