הפרמייר ליג, מח' 21: ארסנל ויונייטד בקרב צמרת, מפגש המאכזבות הגדולות באנפילד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏20/1/23.

1. oranfu Member

יותר כמו קילומטר.

https://i.pinimg.com/originals/03/e1/24/03e124b41d9faacb8230395ed02a0e71.Xxx

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל לא קבוצה מנוסה יותר מיונייטד ברמה האישית, אבל ברמה הקבוצתית היא נבנית ומתחברת כבר כמה שנים בזמן שאצל יונייטד זה התחיל רק באוגוסט. אז אני לא באמת מופתע שהמשחק נראה כך. היה נחמד לגנוב נקודה. לא הצלחנו, לא נורא. ארסנל לא בליגה שלנו העונה, אבל מקום שלישי (אולי שני אם סיטי תחזור לזייף) לגמרי אפשרי.

3. k_700 Member

בטיימליין.

ליונייטד יש מאמן שנמצא חצי שנה במועדון.
    ארטטה פה בשנה הרביעית. הגיל לא משנה, אין באמת הבדלים גדולים בגיל בין ההרכב שלנו לשלהם.
    יש הבדל בקילומטראז׳. הם רצים על השיטה הזאת 3 עונות, אנחנו 20 משחקי ליגה(חלק משחקני ההרכב אפילו פחות).
    אתה שם לב מה אתה אומר לי?
    עם כל הכבוד לפארטי וצ׳אקה, קאסמירו ואריקסן משחקים ביחד חצי עונה.

אתה מתעלם מהתמונה הגדולה. כן יש לארסנל חלוץ חדש, בלם שחזר מהשאלה, מגן חדש.
    אבל המערכת רצה ודופקת כמה עונות.

אני מזכיר לך שלפני חצי שנה נכתב פה שאת כל הסגל של יונייטד צריך להחליף, כולל ברונו וראשפורד.
    כולם תוייגו כבלתי ניתנים לאימון או להשמה של איזושהי שיטה. סתם אינדיבידואלים מדושנים חסרי כשרון. את כל הסגל הפרישו, את האלה שיותר בלטו שלחו לווסטהאם.
    אז לא בונים שיטה ביום אחד, אבל אני שמח שכבר מתחילים לראות דברים אחרת. כבר התקדמנו אם משווים אותנו אליהם למרות הפור הגדול שיש להם בטיימליין.

4. Lebron Member

מחוברת יותר כן, מנוסה לא.

5. k_700 Member

מה זה מחוברת יותר? הסגל שלהם מנוסה יותר ביישום השיטה שהמאמן שלהם מריץ מתוקף העובדה שרובו הגדול נמצא שם יותר משנה והמאמן במערכת יותר מ3.

בסגל של טן האח יש כאלה שזכו באליפויות עולם, צ׳מפיונס, ליגה ספרדית ואליפויות בהולנד ועדיין זה סגל שרץ עם המאמן 6 חודש.
    הנסיון של הסגל הזה מסתכם ל20 ומשהו משחקים ביחד.

6. קשר שמאלי Member

ארסנל משחקת את הכדורגל של סיטי, זה נטו עבודה של מאמן. קבוצה אדירה.

Roma אוהב/ת את זה.
  7. riquelme1 Member

K300, יעשה הכל בשביל לא לתת מילה טובה למאמן שהוא שלח הביתה כבר לפני 4 שנים. אני מסתכל על הסגל של ארסנל, ובספק עם מאמן אחר היה מוביל אותם ל4 הראשונות.

ארטטה לא רק שמוציא מים מסלע, הוא בנה קבוצה אדירה בליגה האנגלית אולי הכי חזקה בהיסטוריה שלה

Roma ו-היודע אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

הכי חזקה בהיסטוריה של הליגה?
    ואוו חתיכת הצהרה.

טוב מפה אני מצפה ללפחות 3 גמרים של צ׳מפיונס ב4-5 שנים הבאות בנוסף ל4 מ5 אליפויות ליגה.
    לא רוצה לראות אליפויות על פחות מ90 נקודות.

מה השלב הבא? בלי אפילו כרטיס לצ׳מפיונס הוא אולי מתקרב לפרגוסון בצעדי ענק?

זה טוב.
    אתה תחזור לפה בכל יוני , יולי, כן?

9. riquelme1 Member

אמרתי שזאת הליגה האנגלית אולי הכי חזקה בהיסטוריה, לא ארסנל. לא זוכר ליגה האנגלית עם כל עך הרבה קבוצות טובות והכסף שנשפך בשנים האחרונות הפכו את הליגה הזאת לאולי הכי טובה בהיסטוריה של הליגה האנגלית

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא היית מראה את הפרצוף פה רק אחרי נצחונות שלנו, היית מגלה דווקא שהוא מפרגן לארסנל וגם ליכולות הטקטיות של ארטטה.

11. one united Member

סליחה שהכל מתערבב לי, אבל ג'יקובןןןןןןן בראוןןןןןןןןן!!!!!!!!

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

זאת ממש לא הליגה האנגלית הכי חזקה בהיסטוריה.
    יש את ארסנל שהיא קבוצה טובה ויש את סיטי שהיא קבוצה חזקה אבל פחות מהעונות הקודמות.

ארסנל מצויינת, ארטטה בהחלט מביא לידי ביטוי את מאות המיליונים שהם הוציאו על רכש, אבל יונייטד קבוצה בינונית, ניוקאסל סולידית, טוטנהאם סתמית וצ'לסי וליברפול חלשות מאוד מאוד.

הם קבוצה מצויינת ועושה רושם שמאומנת מאוד, משחקים כדורגל אטרקטיבי, הכל טוב ויפה. לא צריך להמציא דברים בשביל להאדיר אותם.

13. k_700 Member

נראה לי שמישהו לא מבחין בין הליגה במצב הכלכלי הכי טוב שהייתה מעודה לליגה הכי חזקה מקצועית.

זה אפילו לא קרוב.
    בראש ובראשונה כי זו כנראה הסיטי הכי חלשה בראן של ה5 שנים האחרונות.

כמובן הכסף עוד יכול לשנות הכל בהמשך.
    אבל יש עוד קילומטראז לעבור.

כתבתי נראה לי אחרי המשחק איזה 5 הודעות שונות שהגיע לארסנל לנצח ושאין בכלל מאצ אפ פה(מראש לא מבין את כל הביפים המזוייפים האלה שאוהדי ארסנל מנסים לייצר עכשיו ביננו לבינם, אולי הם סתם מתגעגעים לתחושה ההיא שלא רואים בהם ילדות עפ קוקיות יותר ושמישהו חש איזשהו רגש כלשהוא כלפיהם, בכל זאת עברו איזה 15 שנים…), אז מה אתה פאקינג רוצה?

שיקחו אליפות אני גם אוכל כובע ענק על הפרוג׳קט הזה, ביחד עם כל האוהדים שלהם פה שפיטרו את אותו מאמן כמה פעמים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/23
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחות הניסיון,יותר האופי. העונה אנחנו יודעים לקחת משחקים שבעבר היינו מחרבנים. זה השינוי הגדול,וכל הקרדיט לארטטה.

15. avdz7 Member

ארסנל השנה קבוצה פשוט אדירה.
    זה שהליגה חלשה זה לא תירוץ, עדיין מגיעים לה ולארטטה כל הקומפלימנטים.
    הראתה אופי הרבה פעמים השנה כשהצליחה לחזור מפיגור (פולהאם, אתמול ועוד), תוך כדי שהיא משחקת כדורגל סופר אטרקטיבי ולוחצת בצורה הכי מאומנת שיש.
    אין לי ספק שהיא הולכת להיות אלופה השנה והיא גם תעשה את זה בסטייל.

מהצד שלנו נשאר טעם טיפה מריר, אפילו נקודה יכלה להיות משמעותית פה.
    בדקות האחרונות ארסנל ישבה עלינו, והמאמן היה חייב להכניס רגליים רעננות למשחק, ייתכן שאם גרנצ'ו היה נכנס במקום וחהורסט וראשפורד היה מוסט לאמצע, היינו מקבלים עוד בוסט התקפי ועוד קצת לחץ משחקן טרי שיודע ללחוץ לא רע.
    אז לא ברורה לי הכניסה שלו בדקה ה90. זה שחקן שהוא יכול להיות גיים צ'יינג'ר רציני, היה חייב לקבל אתמול יותר דקות. גם פרד כמובן לא תרם יותר מדי, ובטח מקטומיניי שרחוק שנות אור מהיכולת של קאסמירו.

לא נורא, הלאה. ברכות לארסנל.

EsheD אוהב/ת את זה.