הפרמייר ליג, מח' 21: דרבי צפון לונדון, משחק עונה בין נוטינגהאם לליברפול, פפ מתחיל את חיי הרווקות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏13/1/25.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריכים להתרכז בסוף המשחק בכלל.
    קבוצה שכל דאבל פס מולה מסתיים באחד על אחד של דיאלו מול השוער ושבשער השלישי שלנו שחקן ההגנה שלה אפילו לא הצליח לעצור כדור פשוט ונתן לדיאלו כדור מול שער ריק.
    צריכים להתרכז שבלי אוננה שהיה טוב היום הם גומרים את המשחק הרבה לפני הבליץ בסוף.
    אם ככה אנחנו נראים מול קבוצה כל כך חלשה אז אנחנו צריכים לעשות חשיבה טובה לגבי הקיץ, כי טן האח כבר לא כאן, ואין שום סיבה שנראה כל כך עלוב תחת אמורים מה שמעיד המון על איכות הסגל כאן.

די קאניו אגדה אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

קשה לתאר קו מחשבה אידיוטי יותר מאשר למנות מאמן עם פילוסופיה ומערך שונים בתכלית מהקודם ואז להסביר שאין יכולת לעשות שינוי בסגל.
    גם אם תהיה יכולת, חוששני שזה שוב יהיה רק להביא שחקנים כי מאמן רוצה וספיציפית של המאמן, כדי להתקע שוב איתם כשיבוא מאמן חדש.
    אין לאינאוס שום מושג.

3. די קאניו אגדה Member

אני מצטרף למשה ואלכס.
    באמת אני לא יודע כמה עיוור אפשר להיות ויש לא מעט חסרי מושג שהם אוהדי יונייטד (לא רק בפורום הזה).

מה זה הרכשים האלו בקיץ? 2 שחקנים הולנדים כושלים שאילולא טן פח שגם ככה רצו לפטר היו גומרים העונה במילואים של באיירן.
    קשר אחורי נגר כושל.
    ושחקן שהוא בבירור לא חלוץ 9 כשיש כבר חלוץ 9 בסגל שעלה 72 מיליון ליש"ט ולא נכתבה אף מילה בפורום הזה,בטוויטר,בתקשורת על כמה שהוא מגה-פלופ.

אי אפשר היה לעשות יותר גרוע במצב שהיה קריטי גם כך.
    באמת איניוס זה חבורה של חלאות אדם שלא ברא השטן.
    חברת מסוכנת שגורמת למוות של אלפי בני אדם בשנה.
    מעסיקה בתנאי עבדות.
    מעלימה מס.
    רק נשאר לממן טרור וזה בדיוק גרוע כמו בעלות
    ערבית.
    #איניוסלארוציםלשפראתהפאןהמקצועי.
    Sportwashing#

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה ברור שהם ויתרו על השגיות העונה כשהאריכו חוזה לטן האח בקיץ.
    אמורים הגיע כשהעונה כבר גמורה. נשאר לא להסתבך במאבקי התחתית, ואולי ללכת עד הסוף בגביע/באירופה, אבל זה כבר משהו שתלוי הגרלה וכושר ומשחק נתון ולא כמו ליגה שם כדי להצליח אתה צריך להוכיח את עצמך מידי מחזור.
    אז אם העונה כבר גמורה, מה זה משנה מה הפילוסופיה של אמורים וכמה נכשל העונה בשביל שיוכל להטמיע את השיטה שלו?
    המבחן יהיה בקיץ, כמה ההנהלה באמת יתמכו בו והאם גם הקיץ יהיו אוהדים שלנו שיהיו עסוקים בלתרץ תירוצים בשביל ההנהלה או שנראה אותם תומכים בו בשוק, שזה גם אומר לעשות עבודה טובה במכירת שחקנים בסגל כדי לגייס ולאפשר עוד כסף בקיץ.

5. alexshw Member

https://x.com/UtdDistrict/status/1880015469048135800

אז עניין של אימון או RIGHT PROFILES? מאמן צריך גמישות. אמורים הולך ראש בקיר.
    מועדון שאחרי שהוא נכשל בשוק 15 שנה ואחרי זה גם מפטר מנהל מקצועי תוך חודשים ספורים, אחרי שרדף אחריו הרבה זמן ונכנס לבוררות, קשה לי מאוד להאמין שידע לבצע את הפעולות הטובות גם בקיץ.

ליברפול עם יכולת לתת לו קדם עונה ועם הרבה יותר מרווח תחת FFP, לא מינתה אותו בגלל שינוי גדול מדי בסגנון. ויונייטד נמצאת הרבה מאחור מליברפול בכל פרמטר במועדון.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, גם אני סקפטי, אבל צריך לתת לכולם להנות מהספק לגבי העתיד.
    שים לב שברגע שיש התנהלות כושלת אני מבקר אותה ולא מחפש תירוצים או סיסמאות בניגוד לאחרים, אבל מה היית מעדיף? להשאיר את טן האח? להחזיר את אולה שהסגל מתאים לסגנון שלו, אולי לסיים גבוה יותר העונה אבל לדעת שהתקרה שלך עדין נמוכה?
    אני בעד להביא מאמן עם פילוסופיה לתקרה גבוהה, להמשיך להיכשל העונה אבל להאמין שבקיץ יתמכו בו והוא יוכל לעשות שינויים בסגל שיגרמו לו להתאים לפילוסופיה שלו כשעד אז הוא יוכל להחליט מי מתאים לו לקיץ ומי לא.
    אם ההנהלה לא תתמוך בו אז נגיד את זה ולא נחפש תירוצים כמו אחרים, אבל בשלב הזה כשגם הוא וגם ההנהלה עדין חדשים צריכים גם לתת להם להנות מהספק לגבי העתיד.

7. alexshw Member

את העונה הזו הייתי מסיים עם RVN. פילוסופיה מילה יפה. צריך שתהיה התאמה עם הסגל הקיים.
    הסגל הנוכחי מתאים הרבה יותר למורה ספורט.
    ושוב יש פה את העניין שאינאוס שיקרו לגבי העקביות במאמנים. להנהלה אין מושג מה היא עושה. תתמוך לא תתמוך. סתם לתמוך זה לא העניין. צריך גם להבין מה עושים. אין לך אפילו מנהל מקצועי.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היית מסיים עם רוד, מסיים כמה מקומות למעלה (גם לא בטוח אבל נגיד שכן) ואז מה?
    אנחנו צריכים לשאוף להיות הכי טובים, ואם צריך לסבול בשביל זה בהווה או לעשות צעדים קשים בהווה או להוציא את העץ מהשורש ולנטוע חדש, אז שיעשו את זה.
    לעשות טיפולים קוסמטיים, לצבוע את הגזע בצבע אחר, להוריד כמה עלים, לא יביא אותך לשום מקום.
    אני מוכן לסבול בהווה בשביל לראות שינוי אמיתי בעתיד.
    ברור שבשביל זה צריך אמון באמורים ובהנהלה, אבל כמו שאמרתי, בגלל שהם חדשים צריך לתת להם להנות מהספק, לבקר תמיד אפשר אם נצטרך.

9. alexshw Member

בינתיים מדבר עם מאמן לעונה הבאה ובינתיים מחפש איך למכור כמה שיותר זבל ואולי להביא שחקנים מועילים לעתיד. העניין פה נראה לי בדיוק שעדיין מצפים ממאמן שגם יעשה את הסקאוטינג וגם יביא את השחקנים "שלו". נו אז זה אותו מעגל כישלון. אתה שוב רוצה שהכל יסתובב סביב מה מאמן רוצה.

10. k_700 Member

טוב אז מה היה לנו?
    פיטרו פה את אמורים במחצית, אחד אחר כבר חוגג את הכדורגל שלנו בצ׳מפיונשיפ. מצחיק.

מתגעגע לימים שסיפרו לי פה כמה נאנסנו בעסקה על אמאד דיאלו ושקנינו אותו בשביל לייקים באינסטגרם.
    אחרי ברונו, הרכש הכי טוב שעשינו טרום פרגוסון. קרח בורידים.
    ומעל לכל יכול להתעסק בחרא משחק שלם ובעשר דקות של ריכוז לגמור את המשחק. רק לשחקנים הכי טובים בליגה יש את התכונה הזאת.
    רוב השערים שלו העונה ברמות ביצוע הכי קשות שיש(ואת הרמז לזה כבר ראינו מההופעות בסנדרלנד).
    רגל ימין, כדורים קופצים, זוויות אפס, וולה, מחוץ לרחבה. כוכב.

יורו במשחק חלש מאוד, אבל זה השכר לימוד אני בסדר גמור עם זה. שימשיך לשחק.
    אוגרטה- לדעתי השחקן הבולט אצלינו במחצית הראשונה(כולל כמה חילוצי כדור טובים והוצאה שלהם קדימה) וחלש בשנייה כשהוא מתעייף.
    החלש במגרש בפער- מאיינו. עוד הופעה של ממש כלום בדרך לעונה של הופעה טובה על חמש רעות. אני בסדר גמור גם עם זה. שכר לימוד וקיר של עונה שנייה אבל ברור שמאוד קשה לקשרים שמשחקים לידו להראות טוב משחק שלם כשהוא כל כך חלש.

הטוב?
    החילופים של אמורים. אני דווקא מבין מה הוא ניסה להשיג עם אנטוני. החילוף של אנטוני דחף את אמאד לשחק קרוב יותר לשער והצירוף של זירקזי מאוחר יותר גם קידמה את אמאד עוד בלטה במגרש כי זירקזי שיחק את החלוץ הנסוג.
    יצרנו מזה שלושה שערים, עוד מצב טוב לאמאד, מצב לאנטוני ומצב של שער לברונו. שזה בגדול הרבה יותר טוב מהמחצית הראשונה שהייתה בגדול כלום.

זירקזי- תגובה טובה שלו אחרי המשחק הקודם. רואים שהוא רוצה, רואים שהוא נלחם, רואים שהוא לא מוותר וזה סימנים טובים מאוד. אם היה נראה אדיש וחסר חשק זה כבר היה מדאיג שהראש שלו לא פה. הלוואי ויצא מזה לדרך אחרת, שחקן שיכול להוסיף המון, בטח עם שחקנים שמסוגלים לתת מספרים לידו בכנפיים.

הרע?
    מבין את הצורך בקצת רוטציה אחרי שני משחקים קשים מאוד כולל הארכה אבל זה לא הזמן לוותר על מגווייר דווקא בכושר הזה, בטח כשהוא היחיד שמרגיש בנוח לשחק את המרכזי. חבל כי זה ערער את ההגנה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/25
  11. k_700 Member

אהה ברור.
    בגלל ריאל מדריד, או שבכלל העתקנו מהמחברת של אדוארדס בליברפול להם יש כאמור בעלים מדהימים.

הסגל הזה לא בדיוק שיחק כדורגל 4 שנים גם במערך של 4 שחקנים(וגם כשהתחלפו שחקנים) בהגנה.
    המערך של אמורים משרת טוב את ברונו, אמאד ואוגרטה שאלה שלושת השחקנים הכי טובים בו וזה הדבר שהכי חשוב כרגע, עליהם יוסיפו עוד שחקנים.
    ולכן כל הגעגועים האלה למערך של 4 שחקני הגנה מזכיר לי את הגעגועים לפרד שנייה אחרי שנמכר(או מקטומיני, או מאטיץ׳).

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/25