הפרמייר ליג, מח' 25: דרבי לונדוני במוקד, ארסנל מתארחת אצל השועלים, סולומון בערב שבת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏24/2/23.

1. alexshw Member

לא חושב שבנסיבות הקיימות ההבדל יהיה מספיק גדול למה שצ'לסי מצפה. מה גם שלאף מאמן שהיה מגיע בעיתוי של פוטר גם לא היה את תקופת ההכנה עם הקבוצה. לבוהלי אין מושג בכדורגל אבל הוא רוצה להחליט בהכל.

2. WhitRM Member

לא ברור למה בוהלי מחכה, יש לו רק שבועיים לפטר את פוטר ולמנות מאמן חדש בשביל לזכות בליגת האלופות.

3. קשר שמאלי Member

הנה זה מגיע תנו לראחים להניף את הגביע. חח ליגת האלופות

4. oranfu Member

ביץ' פליז.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. wings Member

ראיתי עכשיו את התקציר של צ'לסי. לא מבין את הפרשן האנגלי שכל כך היה מופתע שהאדום הישיר בוטל והתעלם שזאת היתה תגובה הולמת של זייש לדחיפה עליו. אם כבר צהוב לשניהם אבל הואר לא יכול להתערב בזה.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי מרשים זה האופי שלו. הוא עבר חוויה לא פשוטה באוקראינה כולל בריחה מהמדינה וחודשים בלי כדורגל. אחרי זה בבכורה שלו הוא מבשל שער למיטרוביץ׳ מול ליברפול ואז נפצע במשחק אימון חסר חשיבות בצורה לא פשוטה. וכל זה כשהוא בהשאלה ועוד יש לו חוזה לחצי שנה באוקראינה, כלומר אם לא היה חוזר טוב מהפציעה היה חוזר אחורה ואולי צריך ללכת לליגה פחות אטרקטיבית. ואז מהרגע הראשון הוא עושה פעולות בקצב אדיר ובחדות ובראיונות איתו משדר הרבה בגרות וצניעות. פחדנו שישדרו אותו וידברו עליו רק כי הוא ישראלי ויאנסו את המציאות בשבילו, אבל בפועל הוא מיתג את עצמו נטו בזכות יכולת ועבודה קשה והפך לשם שכל אנגליה מכירה.

avdz7 ו-Gianzola אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

לא בישל שער נגד ליברפול (אולי במשחק הבא).

מסכים עם שאר הדברים שכתבת, חוץ מהפחד לגבי השידורים שלו.
    גם אם הוא יהיה השחקן הכי טוב באנגליה - אני לא רוצה שישדרו אותו על פני משחקים אטרקטיביים יותר, בטח ובטח ובטח ובטח שלא על חשבון ליברפול (פח ככל שיהיו).

Clichy אוהב/ת את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את הפרטים הקטנים, היה מעורב בשער השני של פולהאם כשחטף כדור ושלח את מיטרוביץ' שהוכשל ואז כבש את הפנדל. זאת הייתה הכוונה, שבמחזור הראשון כבר היה מעורב התקפית בשער ואז נפצע לתקופה ארוכה.

9. oranfu Member

בסדר, אבל זה לא בישול.
    זה כמו שבתקשורת הישראלית מספרים סיפורים על "התחיל את המהלך", עזוב אותך זה סתם פוגע ברצינות של הפוסט.
    הרי אתה זוכר בדיוק מה היה שם, אז למה להגיד בישול כשזה לא?

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני האמת זכרתי שמיטרוביץ׳ כבש ושכחתי שהוא קודם הוכשל ואז כבש. אחרי ההודעה שלך חזרתי לתקציר. אבל שוב, זאת לא הנקודה, אלא החוזק המנטלי שצריך אחרי שאתה עושה את הבכורה ומעורב בשער מול קבוצה כמו ליברפול ופותח את הקדנציה ברגל ימין ואז נפצע פציעה קשה במשחק אימון חסר חשיבות. יש המון שחקנים שהיו נשברים מנטלית בטח כשאתה מושאל כלומר הלחץ עליך עצום כי יש לך פחות זמן להשאיר חותם.

11. oranfu Member

אני מסכים בעיקרון עם הדברים שאתה אומר, אבל מרגיש לי שאתה מפריז במה שעשה נגד ליברפול כמו שמפריזים פה בתקשורת עם כל פעולה טריוויאלית של ליגיונר.
    עשה כבר מספיק פעולות מרשימות באנגליה, לא צריך להוסיף פעולות בסיסיות.

אבל אולי זאת גם סתם התקטננות מצידי.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא עשה? מסר מסירה ברורה.
    אם מסירה כזאת הוא לא יודע לתת עדיף שיישאר במכבי פ"ת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

"היה מעורב בשער" זה משהו שבחיים לא נאמר על שחקן שאינו ישראלי.

Cup of Tea, Clichy, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. k_700 Member

מדהים שאתם מופתעים.
    סלומון צריך לעשות מעט מאוד כדי שתשמעו כל ישראלי שני משווה אותו להאזרד וחושב שהוא שווה לפחות כמו קווארצחליה.
    כל מסירה בנאלית זה כבר חצי בישול מול ליברפול.
    כל חזרה מפציעה רגילה זה כבר הישג גדול(שחקן בן 22-23, כן?) ולא מובן.

הוא כשרון טוב, לא עפתי מזה שהוא יכול להיות יוצא דופן בקבוצה גדולה באמת(שחקן סגל).
    הכשרון היוצא דופן בפולהאם שאפילו לא קיבל רבע מיסגור על העונה המדהימה שלו מהמדיה הישראלית הוא פאלהינה.
    באנגליה לא מפסיקים לדבר על העונה שלו, אפילו סולומון עולה להתראיין אחרי משחקים ומדבר עליו ועל זה שהוא בכלל צריך להיות שחקן המשחק.
    כולנו גם רואים איך פולהאם נראית איתו ובלעדיו.

אם מרקו סילבה איכשהו מסיים בטוטנהאם בקיץ הוא יודע למי הוא צריך לשלוח את הזר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/23
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהרבה מאוד הולכים כאן לכיוון ההפוך, שופטים בחומרה בגלל שהוא ישראלי.
    אני בכלל לא התייחסתי אליו עד שהתחיל לבלוט בליגה, כי אותי שחקנים ישראלים מעניינים כשהם עושים משהו בליגה, לא כשהם איתי שכטר שהוא בעיקר נער פוסטר.
    על בחור צעיר, בהופעה ראשונה בפריימר לייג, במשחק מול מועדון כמו ליברפול, בטח כשהוא נכנס כמחליף ויש לו מעט דקות להוכיח את עצמו, יש המון לחץ. לבנות/להתחיל את המהלך של השער של הקבוצה שלך זאת אחלה דרך לפתוח לאור כל מה שציינתי את ההופעות בקבוצה חדשה במדינה חדשה בטח ברמות האלה.
    זה הכל. זה לא כאילו המסירה הזאת הופכת אותו למשהו מיוחד, אלא פשוט אני מעריך שחקן צעיר שעבר תקופה לא פשוטה בקבוצה הקודמת באוקראינה, היה חודשים בלי כדורגל, נתן דקות בכורה שבטח גרמו לו לחשוב שהנה כל מה שעבר נשאר מאחור ועכשיו הוא פתח טוב את הקדנציה החדשה, רק כדי להיפצע בצורה לא פשוטה (בטח לשחקן שהיתרון הגדול שלו הוא הזריזות שיכולה מאוד להיפגע בפציעות כאלה) מה שאומר שהוא יצטרך להוכיח את עצמו בזמן קצר כשהקבוצה תוך כדי תנועה (כשפולהאם עוברת עונה מאוד מוצלחת כלומר הוא היה צריך להוכיח את עצמו באמת מאפס) וכשהוא אחרי הרבה זמן בלי כדורגל.
    אחרי כל זה לשחק מהרגע הראשון כמו שהוא משחק, זה מנטלית מאוד מרשים אותי. ולא פחות מרשים שבעוד שיש שחקנים בטח ישראלים (שיעול זהבי שיעול) שהשתן היה עולה להם לראש אחרי פתיחה כזאת, הוא מאוד צנוע בראיונות ושוב זה אופי שמאוד מרשים אותי.

לא יודע לאן סולמון יכול להגיע, די ברור שלאורך זמן הוא לא ישמור על ממוצע כיבושים - דקות כזה יוצא דופן, אבל אם הוא חזר ככה ומגיב ככה אחרי כל מה שעבר (אוקראינה, פציעה וכל מה שכתבתי), אני חושב שמבחינת אופי יש לו את כל מה שצריך כדי להצליח, ומבחינתי גם להפוך לשחקן פריימר לייג לגיטימי זה הצלחה.