הפרמייר ליג, מח' 25: סיטי מארחת את ניוקאסל, ליברפול את וולבס ויוצאת לוילה פארק, ארסנל בלסטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏14/2/25.

1. oranfu Member

לא כתבו פוטנציאלי, דיברו על 9 נקודות הפרש.
    אני לא מתעלם ממשחק חסר, אני פשוט לא מתייחס אליו כנקודות בכיס. כל עוד לא ניצחתי את המשחק, אין לי את הנקודות.

ניצחו בקושי, ניצחו בקרן, ניצחו בפוקס שהתלבש למגן השמאלי המחליף. בשורה התחתונה הם מנצחים ומנצחים ועדיין חזק ביותר בתמונה.

2. Ori8 Member

אין דבר כזה ״אוהב״. או שאתה אוהד (מעודד) קבוצה מסוימת או שלא. אין לי מושג את מה אתה אוהב, אתה בעיקר שונא כל מה שקשור למועדון הזה או לפחות זה כל מה שאתה מציג פה.

״על היכולת אני שומע חודשיים, בינתיים ההפרש הוא 4״. אני באמת שואל, למה משפט כזה לא ייצא ממך בחיים על הקבוצה שאתה אוהב? משום מה אנחנו איכשהו מקום ראשון מעל הקבוצה המדהימה הזאת של ארסנל.

״למה לדבר על סטרלינג ולא על נווארי״? אשכרה?
    זה בטח מה שהיית אומר אם סטרלינג היה פותח אצלנו בהרכב. אין סיכוי שהיית אומר שמועדון שמחזיק אותו זה לא מועדון לא רציני ששואף לקחת תואר, נכון?

ובבקשה אל תסביר לי שהם הוציאו 80000 מיליארד פאונד בשביל להראות היום כמעט טוב כמו הקבוצה הזאת שלא רכשה שחקן כבר למעלה מעשור.

3. cheddar Member

נראה שהסטטיסטיקה נגד הסיכוי של RVN להפוך למאמן טוב, איזה חלוץ נהיה מאמן טוב.
    אומרים שהשחקני הגנה-קישור יותר טובים בזה

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרגשה בנושא האליפות שלנו גרועה.
    כשאנחנו נראים כל כך גרוע נגד אברטון, אין לי סיבה לחשוב שנראה טוב מאוד נגד וילה או סיטי, 2 משחקי חוץ שיש לנו בשבוע הקרוב.
    מהר מאוד המומנטום פה מתהפך.
    הרבה כותבים על הפציעות של ארסנל...אבל האברץ אפס הרי אמרנו לא? אז על מי אנחנו מדברים? על סאקה מרטינלי וחזוס.
    מקריאה חשבתי שכל הסגל בחוץ.
    אם לא ננצח משחקים קשים מאוד, מרטינלי כבר יחזור וסאקה יתקרב לחזרה ומהלחץ שאנחנו נהיה בו כל משחק פשוט הוא טריקי. כבר מחר נגד וולבס זה משחק לחוץ מאוד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. k_700 Member

מדהים שסאביניו לא קיבל פה אדום.
    נסיון רצח.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע עד כמה זה נכון. חוץ מפרגוסון לא עלה לי מישהו ספציפי לראש, אבל כשמדובר במאמנים הוותיקים יותר שאותם אנחנו לא זוכרים כשחקנים, כמה מאיתנו יודעים באיזה תפקיד הם שיחקו?

יש את הרשימה הזו. אני לא חושב שהיא מדויקת לגמרי - את קרויף לא הייתי מגדיר חלוץ - אבל יש אופציות. ובכל מקרה, צריך לקחת משהו בחשבון: סטטיסטית, פשוט יש והיו יותר שחקנים ששיחקו בהגנה או בקישור מאשר חלוצים, אז טבעי שיהיו פחות חלוצים שיהפכו למאמנים בכירים.

https://www.givemesport.com/greatest-managers-who-used-to-be-strikers/

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בורנמות' ונוטינגהאם פורסט בליגת האלופות אם העונה מסתיימת היום. יש עוד 13 מחזורים.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע הוא שכשמדובר בליברפול משום מה אתה לא מפגין את אותו רציונאל. הסטדנדרט שאתה מציב לליברפול הוא כ"כ מגוחך שכל ניצחון שלנו שהוא פחות מ3-0 ומכיל כמה החמצות של סלאח מוביל פה לתגובות הרגילות שלך על כמה הקבוצה לא משכנעת, הסגל לא מספיק טוב ולאורך עונה זה לא יספיק לנו.

בוא נגיד את זה ככה - אני רק מדמיין את התגובות שלך אם הנצחונות שלנו היו נראים כמו של ארסנל ואני מתגרד בכל הגוף. לא רוצה ללכלך על ארסנל בזמן מאבק אליפות (אם וכאשר ננצח אותו, חופשי), אבל להגיד שהיא קבוצת כדורגל פחות טובה מאיתנו העונה זו לא אמירה שנויה במחלוקת אני מקווה. רק לחשוב מה היית כותב פה על התוחלת של מאבק האליפות שלנו אם היינו מסתמכים ברמה כזאת על מצבים נייחים ושערים מהבלמים, או על איזה קוריוז תואם פלאייני כמו מרינו שזורקים לרחבה ומעיפים לו הגבהות כי אין רעיונות טובים יותר.

Ori8 ו-k_700 אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

אני בהחלט שונא את האוהדים של ליברפול ואת הבעלים של המועדון. איך הם רלוונטים למה שאני מרגיש כלפי הקבוצה אני לא מבין.

אני טענתי שארסנל מדהימה? יותר טובה מאיתנו?
    אני בסה"כ טוען שכל הטרולים שמזיינים לי במח על זה שהאליפות סגורה - מזיינים במח.
    אני מפעיל את אותו רציונאל - היכולת מרשימה יותר או פחות, המצב בטבלה פתוח לחלוטין. אני חושב שארסנל רחוקים מלהרשים אבל מה זה משנה אם אנחנו כבר באמצע פברואר והם צמודים אלינו?
    ואני אוהב את ליברפול אבל אני לא חושב שאנחנו כאלה חזקים כמו שרוב האוהדים שלנו חושבים. זה הופך אותי לאוהד פחות טוב?
    בעיניי הסקאוזרים המטומטמים זה כן, ידוע לי. אצלם אין דבר כזה ביקורת על הקבוצה, צריך לסתום את הפה ולהגיד תודה על הכל, חשוב לזכור שהנרי הציל אותנו ואנחנו מנצחים בתואר הססטיינביליות.

למה דיברתי על נוואנרי ולא על סטרלינג הסברתי. קיי הציג את זה כאילו סטרלינג זה שחקן ההתקפה שהם בונים עליו.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  10. Sir Alex Las' Killa

זה תלוי ביותר מדי משתנים. וגם מזל.

למשל, אם צריך מאמן בקבוצה מתפתחת אז עדיף לרוב עדיף מישהו כמו RVN שהיה עם פחות כישרון מולד, והיה צריך לפתח את המשחק שלו. ההגיון אומר שהוא יודע ללמד כל שחקן איך להתמקצע כי הוא חווה את זה על בשרו.
    מנגד, אם זה מועדון כמו, נניח, ריאל מדריד, אולי עדיף מישהו שהיה כישרון מיוחד כמו אנצ'לוטי/זידאן בגלל שהדגש שם הוא יותר על יחסי אנוש.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/25 ב- 15:20
  11. alexshw Member

RVN לא יהפוך מאמן משמעותי, אבל ליונייטד במצבה הנוכחי הוא היה מתאים יותר מהרבה מאמנים משמעותיים. זה לחובת המועדון כמובן.

12. k_700 Member

לא ראיתי עדיין שום דבר שישכנע אותי שהוא היה מתאים יותר ליונייטד.
    הוא בדרך הבטוחה לצ׳מפיונשיפ מבלי להראות שם כלום.

13. alexshw Member

לדוד משה יש מספיק אימונים באברטון?

14. k_700 Member

דוד משה, שהוא מאמן מצוין לקבוצות בסדר גודל הזה, מאמן במקום עם רמות לחץ שונות.
    הוא בעצמו הודה בזה(כמו אמורים אגב, ממש במסיבת עיתונאים אתמול). אין שום דבר דומה לזה באנגליה.
    ביונייטד בדקו לו איזה קלטות של ג׳אגיילקה הוא מראה לבלמים שלו.

באברטון אפשר להשאיר את הדלת של המתחם אימונים פתוחה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם זידאן שחקן התקפה מבחינת התכונות…