הפרמייר ליג מח' 26: קלאסיקו באנפילד, שייחים ותיקים נגד שייחים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏3/3/23.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשיקות כפרה 3>

עוד בבקשה!!

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו עוד יום בהיסטוריה הארוכה של מנצ'סטר יונייטד

3. DRORIKO Member

משחק שאין באמת על מה לדון בו

4. Footballover Member

אל תגיד את זה לראוליטו.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שנייה של רצינות...

איזה הופעה מרגשת. המחצית הראשונה הייתה סבירה מינוס עם הופעות מצוינות של אנדי והארווי, ולממחצית השנייה עלינו פשוט בטירוף. אחוזי אמוק. בדיוק כמו ב20 דקות הראשונות נגד ריאל מדריד אגב.

אני חושב שהכותרות וMOTM יילכו עם סלאח בגלל השיא, אבל איש המשחק מבחינתי זה הארווי אליוט. הוא עשה הכל ברמה הכי גבוהה היום, שלט בקישור כמעט לבד, הופעה של coming of age מבחינתו. אני עוד לא משוכנע מה העמדה שתיטיב איתו הכי הרבה (אני מעריך שמס' 10 במערך אחר) אבל היהלום עדיין שם, אם לחלקנו היה ספק אחרי הדעיכה שחווה עם הפציעה. הופעה פשוט אדירה.

בהגנה אני מרגיש שהיינו קצת רעועים במחצית הראשונה אבל בשנייה יחד עם כל העליהום של ההתקפה והקישור, לא באמת נבחנו וכשכן ואן דייק ואיבו עשו את העבודה לגמרי. אנדי באחת מההופעות הכי טובות שלו במדי ליברפול, חולה על הסקוטי המטורף הזה. טרנט, כל מה שיש לי להגיד זה למי שחושב שאין לו את היכולות להיות שחקן הגנה טוב, שיצפה בתאקל שלו אחרי ספרינט על איזה 40 מטר על ראשפורד. זה רק בראש אצלו. אם הוא יראה כזאת רמת מחויבות כל שבוע אף אחד לא מדבר על ההגנה שלו.

בקישור, פאביניו ממשיך להיראות יותר כמו פאביניו ופחות כמו קונוס, זה כבר כמה הופעות רצוף שהוא לא רע+. הנדרסון בראשונה היה גרוע, בשנייה הרבה יותר טוב, ואני חושב שאם כבר קלופ מתעקש לשחק איתו אז זה צריך להיות בעמדה הזאת ולא בעמדה הימנית יותר בקישור.

בהתקפה הרגשתי שדארווין דווקא לא היה במשחק טוב אבל הוא כל כך מסוכן שגם במשחק כזה הוא מסיים עם צמד ועוד איזה 2-3 מצבים של גול, השער השני שלו זה אומנות הנגיחה. סלאח עם חדות מטורפת + השפלה של מרטינז + איזה 2 או 3 בישולים, שחקן פשוט היסטורי. וגאקפו בהופעה שתעשה המון לביטחון שלו. סונס אמר באולפן אחרי המשחק שאם הוא לא כובש את הראשון הוא לא מקפיץ את השני ככה מעל דה חאה, וזאת אמירה מדויקת. אנחנו חייבים את ההתקפה שלנו עם ביטחון והמשחק הזה בהחלט יעשה את העבודה במובן הזה.

יש פה עוד ריצה ארוכה למקום ה4 אבל זאת תוצאה מצוינת להתחיל ממנה את המרדף. תענוג.

Cup of Tea, oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  6. Andrei Kanchelskis Member

אם התבוסה הזו שיכולה לקרות לכל קבוצה (גדולה ככל שתהיה) שתופסת יום רע מול יום מטורף של יריבתה תוביל אותנו מעתה ועד לסיום העונה להתפרקות מקצועית ומנטלית שתוביל אותנו אל מחוץ לטופ פור אז טאן האח צריך לדעתי ללכת הביתה כי זה יעיד הרבה על יכולות האימון שלו שכנראה אינן מתאימות לתפקוד בעת משבר, אני מקווה מאוד שאני טועה וההתאוששות תהיה מהירה אבל צריך לקחת בחשבון גם אופציה גרועה שכזו.

כך או כך דבר אחד ברור כן אפשר להסיק מהמשחק הזה-אנו זקוקים לבעלים החדשים כמו חמצן לפצוע אנוש!

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הבעלים שלכם קשורים למשחק הזה בחייאת? שואל ברצינות. מינו מאמן מצוין, נותנים לו מה שהוא רוצה, החתמתם אינסוף שחקנים בפרופיל ומחיר גבוה בעשור האחרון. רק מגבים מגבים מגבים. עוד כסף זה מה שיעזור? מאיפה הביטחון שהבעלים הקטאריים האלה ינהלו יותר טוב מהם?

תסתכל על פריז, זה עדיף על הגלייזרים לדעתך?

Cup of Tea, oranfu, Roma ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליוט היה גדול.

Cup of Tea, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. k_700 Member

אני מסכים מאוד לגבי אליוט בעיקר כי איש המשחק אתה מקבל על שתי מחציות והוא ביי פאר היה הכי מרשים בשקלול של שתיהן.

אבל גאקפו עשה עבודה גדולה בשניה. גם ביציאות קדימה, בלחץ, בפעולות שלו בשליש האחרון, בבריחה שלו לאגף(שנתנה מקום לסלאח ולנונייז להשמיד אותנו).
    אני חושב שקיבלתם היום glimpse מאיך משחק ההתקפה שלך יכול להראות עם גאקפו איכותי ויעיל. משחק מאוד מהיר, חילופי מקומות.
    קלופ צריך לשחק איתו בעמדות המוצא שלו שזה או מאחורי חלוץ או משמאל. כדי שגם יתחיל משחקים טוב.

אליוט כשרון אדיר, להתגלגל מצחוק על הויכוחים שהיו פה איתי שאולי הוא לא מתאים לקבוצה טובה עדיין וצריך לצאת להשאלה....who? what?
    כשרון על, גם בעמדה הלא טבעית שלו בקישור.
    הוא צריך שיחליפו את השחקנים לידו בקישור ולא אותו. אין ספק בכלל שכשחקן צעיר הוא הנפגע הישיר מהחולשה של הקישור שלכם ורוב הקבוצה העונה והוא לא חלק מהבעיה.
    שים אותו ליד קישור חדש וזה שחקן שיהיו לו הרבה יותר רגעי גארנצ׳ו, גרינווד וסאקה צעירים(על המגרש) מרגעים קשים.

אצלינו מיותר לנתח דבר אחד ולהפריד אותו מהשאר.
    טן האח עלה בגישה של איך ששיחקת מול ברצלונה בראשון, זה לא עבד כי האיטיות של ורחהוסט לא התאימה לקו הגנה גבוה מאוד.
    הוא גם לא שינה בזמן אבל זה לא תירוצים, ההפסד הזה הוא קודם כל על כל שחקן ושחקן ששיחק במשחק הזה.
    כולם היו גרועים והוא הדגיש את זה בראיון אחרי המשחק שאין פה דבר אחד שהיה בעייתי אלא מכלול.

אני רק רוצה לקוות שזה לא התחלה של כדור שלג כי בלי לשים לב שיחקנו כבר הכי הרבה משחקים באירופה וזה לא הולך להאט בקרוב.
    צריך לסגור את הטופ 4 כמה שיותר מהר ולהתחיל לעשות חישובים לעבר העונה הבאה.
    משחק אחד גרוע ככל שיהיה לא גובר על עבודה טובה שנמשכת על פני כל העונה וצריך לזכור את זה. אנחנו עדיין על המטרות, נקווה שהקבוצה תגלה אופי.

10. k_700 Member

מה לא הבנת, יגיעו בעלים קטארים שבמקום תקציב של 250 מליון פאונד יביאו למאמן תקציב של 320 מליון פאונד.

וגם אם ירצה גאקפו כחלוץ מטרה בינואר הם יביאו לו!!!! ושישרף הפיירפליי.

לפני שבוע וחצי כשהקבוצה ניצחה את ברצלונה ושלושה ימים אחר כך לקחה תואר ראשון הגלייזרים עם יואל המנוזל קצת פחות הפריעו להם.

oranfu, Roma ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליוט היה ענק. ענק. ענק. ענק. ענק. ענק. ענק.

oranfu, k_700 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Cup of Tea ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. TooKy Member

אז פעם הבאה זה יהיה רק 5-0?

14. alexshw Member

כל אחד עדיף על גלייזרים. עצם מכירת המועדון יטיב איתו. פשוט כסף ישן עם חדש יצור תקדים בכדורגל. זה מה שיונייטד צריכה.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק, אין לי גם שום קשר רגשי לאף אחת מהקבוצות. דיסקליימר חשוב פה כדי שמה שאכתוב לא יוכנס לאיזשהי אג’נדה.

אני חושב שליברפול הראתה תוך כמה שבועות כמה מנטליות היא עניין מכריע בספורט, גם בכדורגל שהרבה פעמים פחות מקבל יחס לפן המנטלי מלמשל אגרוף.

5-2 לריאל, 7-0 על יונייטד. אנשים עדיין מתעקשים לחפש את ההבדל באיזה משוואה עלובה לפיה משחק בודד הוא חזות הכל ולכן יוכלו לכתוב איזה ריאל > ליברפול > יונייטד. קשקוש.
    קלופ צריך ללכת הביתה ולחשוב - ׳איך יכול להיות שהקבוצה שלי נמצאת בכזו מאניה דיפרסיה - מה בפן המנטלי חסר בשביל לשמור על היציבות
    טאן האח צריך ללכת ולמזער נזקים, ולראות שזה לא מתגלגל למשבר

זהו.

ברכות לליברפול ואוהדיה על ערב גדול