הפרמייר ליג מח' 26: קלאסיקו באנפילד, שייחים ותיקים נגד שייחים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏3/3/23.

1. Thegunner14 Member

מאמין שזה קורה כמעט בחצי מהמשחקים בפתיחת המשחק…שהתעסקו בכל הנגיעות יד שהיו ברחבה שלהם אם לא הקאמבק היינו מדברים על זה.

2. Clichy COYG

מודה שהבאנטר בעמודים האחרונים עושה לי טוב על הלב אבל אני באמת חושב שהיה פה כשל נקודתי (חמור מאוד) שלא צריך להסתכל עליו בפרספקטיבה של עונה - לפחות לא כרגע. אם כבר היכולת החלשה במשחקי חוץ מול הקונטנדריות היא זו שאמורה לספק קונטקסט יותר אמין למסוגלות של יונייטד, וזאת על אף העונה המצויינת.

אמנם אני לא 24/7 בחדר הלבשה אבל מתי הזמן לדבר על ה"מנהיגות" הרעילה של ברונו? איכותי בטירוף, ווינר אבל אני מנסה להזכר במנהיגים של קבוצות אלופות באנגליה - הוא פשוט לא בקטגוריה הזו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

הנושא נמצא בטרנדים ברשתות מאז התבוסה. אין פה משהו חדש. שפת גוף בעייתית כשלא הולך ושחוץ מזה מבחינה מקצועית הוא נוראי בלי כדור, מה שצריך לקחת בחשבון כשבונים קבוצה.
    שמע בסוף בגיל 29 הוא יהיה עדיין ללא תואר גדול באמת. רק בגביעים מקומיים. מקסימום ליגה אירופית. אני רואה קשר ישיר.

4. k_700 Member

הוא נוראי בלי הכדור?
    יש ניתוח מקצועי באמת שמראה את זה או סתם סטט׳ רלוונטית שמאשרת את זה? מילא תגיד לי שהוא רע בפוזשן עם הכדור כי הוא הרבה פעמים מנסה לקדם את המשחק מהר ומנסה מסירות קשות גם כשזה לא נחוץ.
    אבל בלי הכדור? lol. הוא קשר במקור שעושה עבודות של חלוצים גם בכיבוש שערים בעיקר בזכות התנועה החכמה שלו.

רק נזכיר, זה השחקן שמשחק אצלינו הכי הרבה דקות העונה ובכלל מאז שהגיע. תמיד זמין, תמיד כשיר, בכל עמדה שצריך.

התנהג רע במשחק מול ליברפול, הופיע גרוע מאוד מהדקה הראשונה(כשבשמאל הוא בחיים לא הבריק*).
    איבד את הראש בשנייה, היה ראוי להיות מוחלף.

לא ראיתי בעיה עם המנהיגות שלו בשאר העונה.
    הוא גם מאלה שאף פעם לא התכופפו מול רונאלדו.
    רק נזכיר שזה בכלל השחקן שהרים קבוצה שהייתה יותר עלובה מצ׳לסי של השנה, שספרו לה עשרות דקות בלי שער שדה למצב שכל החלק ההתקפי שלנו פורח שוב, שעל אף מאמן ליצן שאימן אותו סחב קבוצה לגמרי אירופאית וטופ 4 וכל זה מיידית כשנחת בינואר.

כרגיל, אנשים כמו אלכס מתדלקים דיונים על סמך משחק אחד ואג׳נדה מוכנה מבית.
    לא השיג תואר משמעותי עד גיל 29.....צר לי, גם מסי לא היה משיג תואר משמעותי עד גיל 29 עם קולקציית המאמנים שאימנו אותנו ורשימת השחקנים ששיחקו לידו.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כשאני חושב על העונה שלנו ואז על המשחק האחרון ששיחקנו (7-0 על מנצ'סטר יונייטד למי שפספס):
    https://media1.giphy.com/media/9WnqLWuPn09jAUqe9f/giphy.Xxx?cid=ecf05e47u9gwnp1iz7427446pufy3jrlilrjhe9hqrcy6ufb&rid=giphy.Xxx&ct=g

VAR, Scouser, oranfu ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שצריך לקחת משהו ולהפוך אותו למשהו שמספק קונטקסט. בטח לא למשחקים ספורים (משחקי חוץ נגד הגדולות) לעומת עשרות אחרים. כשיונייטד היתה איומה בשנים האחרונות, היא קיבלה בראש במשחקים הגדולים גם בבית. באופן טבעי, לשפר את התוצאות בבית זה צעד קל יותר מאשר לשפר את התוצאות בחוץ, וזה קרה. מה אומרות לנו התוצאות בחוץ? שיונייטד טובה יותר, אבל עדיין בעלת פגמים ומגבלות. המשחק באנפילד אולי מוסיף לרשימה, כי זה היה קיצוני כל כך, אבל לא יותר.

לגבי פרננדש, בשנות סולשיאר, כשלקבוצה לא היתה מנהיגות בשיט ומגווייר התרוצץ על המגרש עם סרט הקפטן והפגין אדישות לעומת ההתלהבות של פרננדש, היו כאלה שניסו לצייר את ברונו כמנהיג וקפטן ראוי, כי זה מה שהיה. אני מניח שעכשיו דברים נראים אחרת והוא חוזר לגודל טבעי בתחום. הוא קצת, איך להגדיר את זה, ילד מפגר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. k_700 Member

הוא שחקן אמוציונלי ובד לוזר. אני יכול לתת לך רשימה ארוכה מאוד של אגדות שהיו בד לוזרס- מכל הבד בוייז(מי לא היה מנהיג שם?) ועד לכריסטיאנו רונאלדו בשיא שלו.
    לא יודע לקחת הפסדים, לא יודע להשלים עם שריקות.
    מפה ועד ללא מנהיג....בוא זו קבוצה שלפני חצי שנה אנשים טענו שיש בה אולי שחקן-2 שניתנים בכלל לאימון.
    הוא ביי פאר הכי נורמלי שהיה אז.
    אולי בקיץ אחרי שמגווייר עף אפשר להשאיר אותו קפטן 2 ולתת את הקפטן הראשון לקאסמירו או מרטינז.
    אני לא אתפלא אם זה בכלל היה התכנון המקורי של טן האח.
    לזעזע פחות את הספינה ולעשות את זה בסטייל.

לגבי הרקורד חוץ שלנו.
    well זה בכל לא טריוויאלי שאנחנו מוציאים נצחונות מול הטופ 4 בתחילת התהליך.
    כמה שנים לקח לאלופה שבדרך עד שהיא התחילה להיות רלוונטית במשחקים הגדולים?
    אם הכל היה מושלם בקצת יותר מחצי עונה ראשונה היינו מקום 1 לא נאבקים על טופ 4.
    כנראה יש משמעות למילה תהליך.

having said that, לא נצחנו למשל בקאמפ נואו ובברידג׳ ולדעתי היינו טובים מהיריבה בשני המשחקים האלה.
    נצחנו גם את סוסיאדד בחוץ(מקום 4 בספרד).

8. LFC-Gerrard1 Member

Mood.
    https://i.imgflip.com/5rnlsg.Xxx

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. אדום של פעם Member

10. cheddar Member