הפרמייר ליג, מח' 3: ניוקאסל מארחת את ליברפול לקרב מסקרן כמו בניינטיז, סיטי מתארחת אצל עוד עולה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/8/23.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, לא סותר.

2. k_700 Member

איזה כייף לראות את מוייסי מפליק מכל צד לרכבת של דה זרבי.
    העולם היה צריך לראות את זה כדי להתאפס קצת.

אנטוניו- בנראחמה- בואן עם הצד המעליב. איזה קלאס.

golding אוהב/ת את זה.
  3. די קאניו אגדה Member

וורד פראוס שדרג את ווסטהאם ,כל כדור ארוך או קרן זה סכנת נפשות.
    שחקן אנדרייטד ,מחר אני לוקח אותו לפני כל אמארברט\הכנס שם של נגר גנרי.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

אוי אני מתה אנטוניו הרצחת אותי וגם ירשת???? למה ככה חזק?

כזה סמל מין השחקן הזה.
    פירסט טאץ׳ של דרוגבה בשער. אחח איזה סשן יפה המשחק הזה. נצחון הכדורגל.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  5. VAR Member

אז נראה שבחרתי נכון בסוף.

6. Ori8 Member

האמת שהוא באמת שחקן טוב וגם מרגש.
    יש לו הרמות לא שפויות והוא פשוט סקורר מעולה.

ווסטהאם נראית טוב מאוד אחרי קיץ שהרגיש רע מאוד, נגד המאמן הטוב בעולם אחרי פפ, הבן של פפ, העוזרים של פפ, העוזר שלו שהלך ללסטר וארטטה.

7. k_700 Member

שכחת גם נגד ״המאמן ההיפסטר האיטלקי שאסור אף פעם לשאול עליו שאלות קשות: כמו איך לעזאזל אתה מושיב את ז׳ואאו פדרו על הספסל אחרי הפתיחת עונה שלו ועוד בשביל וולבק? או איך הגעת למצב שמילנר פותח אצלך מגן ימני כשאתה משחק עם קו הגנה שחונה ברחבה של היריבה? או איך לעזאזל גם דאהוד יושב אצלך על הספסל ועוד בשביל מה? גילמור?״.

אבל מסכים עם השאר.

כמו שהמלצתי בזמנו לא להסניף דרך הנחיר הימני את פוטר אני ממליץ לרחם על הנחיר השמאלי עם דה זרבי.
    ברייטון היא מעל לכל פרוייקט הגיוס הכי מוצלח בעולם. לא רואה אף טופ טאלנט שלקחו אותו והפכו אותו למשהו שהוא לא היה אמור להיות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/23
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכל זה בלי מגווייר ומקטומיניי. מדהים.

Cup of Tea ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

ההעברה הגדולה של הקיץ: פיצוץ עסקת מגוויר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

אני רואה פה מט סנדלרים מפואר.

אונס אותם עם האוגבונות והזומות של העולם.
    לשחק כל כך גבוה עם וובסטר, דאנק, מילנר 70 ומשהו דקות ובלי השמיכה של קאייסדו. תקח את ההחלטה הזאת תמיר אותה לקבוצה גדולה ואתה מקבל את הגראהם פוטר הבא שהעולם הזה צריך לראות.

11. GRANDE LAZIO Member

לווסטהאם יש קבוצה על הכיפאק.
    פיזרו יפה את הכסף שקיבלו מרייס, וורד פראוס והאלבארז הזה שהם קנו נראים בינגו, פאקטה נשאר, אמרסון תמיד היה אנדרייטד בעיניי, עושה עבודה שקטה ויפה, מרכז הגנה סולידי וטוב, הביאו עכשיו עוד בלם.
    הם צריכים עונה טובה, לשם שינוי, מאנטוניו. יש לו הבלחות של תותח על אבל הוא לא יציב ובדרך כלל בקריירה בלי מספרים. בכל מקרה לדעתי ויתרו מהר מדי על סקמאקה.

12. k_700 Member

אנטוניו לא יציב? וואט? המנייה הכי בטוחה על הלוח. הוא לא צריך לסחוב לבד התקפות והוא פציע.כשמשחק הוא יציב מאוד. אם הם מביאים באמת את קודוס כמו שמדווח זה הגיים צ׳יינג׳ר האמיתי שם.
    רביעייה של אנטוניו בואן קודוס ובנראחמה זה אללה איסטור ולהקתו.

אנטוניו יאהב מאוד לשחק ליד קודוס.

13. Ori8 Member

בדיוק בגלל זה העלתי ספקות בנוגע לקאייסדו.
    ברור ברור ברור שמדובר בשחקן טוב, אבל בחיים, בשום משחק שראיתי אותו לא ראיתי דברים יוצאי דופן שלא יכולים לתת לי עוד לא מעט שחקנים אחרים מאין סוף קבוצות.

נורא קל ליפול להייפ שנוצר בתקשורת.
    באמת שאפשר לקחת כל שם גנרי ותוך כמה כתבות להפוך שחקן ליגת על לשחקן של מאה מיליון.
    אופמקאנו כנראה הזיכרון הראשון שעולה לי כשמדברים על שחקנים כאלה. באמת בלם שבעולם מתוקן משחק בגנואה ובמשך שתי עונות בלייפציג סיפרו לכל העולם שמדובר בשילוב של נסטה ומאלדיני.

14. k_700 Member

חוץ משני אנשים בפורום הזה(תגידו לי אם תצטרכו רמזים יותר חדים), כל מי שראה את אומפמיקאנו בזמן אמת התריע שמדובר בבלם עלוב עם איי קיו נמוך, משחק רגל מזעזע. לא היה שם שום דבר מיוחד. הנפילה הכי צפוייה בחיים האלה בערך.

קאייסדו הוא שחקן מיוחד. התקרה שלו בתור 6 ובוקס טו בוקס הגנתי היא גבוהה מאוד ולדעתי, קאייסדו>>>דה זרבי.
    הוא עוד מקרה של גיוס מושלם של ברייטון שראית מההופעה הראשונה שלו שהוא שחקן הרבה יותר בוגר מהגיל שלו והרבה יותר טוב משאר השחקנים על המגרש.
    איך נראית ההגנת טרנזישיון של ברייטון בלי קאייסדו, קיבלת תמונה יפה היום. ודה זרבי מוסיף חטא על פשע כשהוא מעלה את הקו הגנה הכי גבוה בליגה עם הגנה של מילנר, דאנק ווובסטר, שלושה טנקים איטיים.ווסטהאם התכוננה בדיוק לזה ולכן הזמינה אותם למעלה כשהיא מודעת לאיך היא יכולה לעקוץ אותם. זה היה קל מדי. בואן ובנראחמה קצת ריחמו בסוף כי ברייטון הייתה שווה פה תבוסה מפוארת למרות שליטה של איזה 88 אחוז פוזשן ו״מאתיים חצאי מצבים ובעיטות למרכז השער״.

אני מסכים שהמחיר על קאייסדו שערוריתי. כשיש כל כך הרבה היצע של קשרים אחוריים מרשימים שיעלו חצי מהמחיר הזה זה בהחלט מעלה שאלות אם שווה להתאבד על שחקן אחד במחיר שיא בריטי. מבחינתי זה גם תקף לעמדת הבלם והמחיר ששולם על גבארדיול.
    כשאתה רואה כל כך הרבה בלמים מרשימים עוברים במחירים של 30-45 מליון אירו באירופה אתה צריך לשאול את עצמך אם שווה לך לבזבז חלק גדול בתקציב על בלם שיעלה 90 מליון. בסוף גם אם יש לך מלא כסף אתה כפוף להגבלות.

15. Sir Alex Las' Killa

משחק משוגע. ברייטון בשליטה מוחלטת, ווסטהאם מחנה את האוטובוס ועוקצת במתפרצות לפי הספר.

אראולה במשחק חייו. לקח לפחות 4 שערים.

alexshw אוהב/ת את זה.