הפרמייר ליג, מח' 3: קלאסיקו של קרחות הולנדיות, ארסנל מארחת את ברייטון, ניוקאסל VS. טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/8/24.

1. Raulito Madridista

בעונה שעברה הוא שיחק הרבה דקות והיה צריך לתת יותר מספרים אבל הקבוצה עוברת אבולוציה וזה בהחלט יכול לקרות, שני הגולים היום ממש כמו של חלוץ רחבה והוא רעב. לפניכן אני חושב שזה נע בין ההצטרפות לאמצע העונה וכמובן פציעה אז זה היה קצת יותר מסובך לשפוט לכאן או לכאן. לגבי מוחמד סלאח מה שהוא לא שכח עדיין...אחרים לא ילמדו לעולם. פשוט לאנשים קשה עם שינויים קיצוניים בשחקנים, כמו שכריסטיאנו רונאלדו עבר ממש להיות חלוץ חוד ולא הצליח לעבור שחקן בדריבל. סלאח משחק פחות מלהיב, איבד מהזריזות וקצת פחות חזק פיזית לטעמי וזה טבעי, בל שווה מספרים גם היום.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. MaxAaRons Member

מרטינזלדעתי אוברייטד עצום.
    היום ההופעה היא ברמה של ליהדלוף וזה לא פעם ראשונה שלו אצלנו שהוא פח אשפה.
    רק המטומטמים שאוהדי הקומרישל קלאב הפכו אותו ליאפ סתאם.

Raulito אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית. מרוצה מאוד.
    אם אפשר להמשיך ככה נהדר.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. k_700 Member

https://x.com/FootballReprt/status/1830271232950009887

https://x.com/AbsoluteBruno/status/1830266156852318675

בימים הכי שחורים של לוקאס לייבה לא קיבלת השתנות כאלה.

למה בעצם שאמאד יציל למאמן הזה את התחת מהספסל?
    משחק קודם, היה הכי טוב על הדשא, העלה הילוך במחצית השנייה והוא ראה מהספסל איך המאמן שלו מתחנן לגנוב תיקו מול ברייטון רק כדי לראות אותם מנצחים בתוספת הזמן.
    כנ״ל ברונו. למה שיצילו אותו? עוד 2-3 משחקים כאלה והוא בחוץ לפני שאני חוגג יום הולדת.

5. GRANDE LAZIO Member

העיקר אוהדי יונייטד פה מצדיקים את התנהלות הרכש , ולא מבינים את אלו שמבקרים. חיים בסרט או עיוורים או סתם לא מבינים כדורגל

איפה הגאונים בהנהלה החדשה מהאימפריה סיטי ושאר הענקיות.

אני רואה את אוננה ולא מבין איך העדיפו לשלם עליו 50 מיליון בזמן שדה חאה היה להם ביד.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפסיקו לחשוב ששחקן אחד או שניים אשמים כאן.
    הבעיה הרבה יותר עמוקה מקאסמירו או טעות של בלם כזה או אחר.
    יש כאן קבוצה לא מאומנת ששוב עברה קיץ שהיא מוציאה המון כסף ולא באמת מתחזקת משמעותית בשום עמדה.
    השילוב של עבודת אימון רעה ובנייה רעה של הסגל הוא רק על איש אחד והוא טן האח.

7. oranfu Member

הגול הראשון על מאיינו אבל אני יודע שאסור לבקר אותו.

מחצית טובה מאוד, הלוואי ימשיכו ככה.

8. avdz7 Member

שוב פעם המסירות האלה של קאסמירו.
    אח״כ איבוד כדור עם רגליים כבדות.

אני חושב שגם בלי הטעויות שלו אפשר לומר שהקבוצה לא מספיק טובה. עונה שלישית וטן האח לא נראה כמו מישהו שהוא יודע מה הוא עושה…

ליברפול בהופעה טובה בינתיים. גראבנברך מצויין.

9. k_700 Member

הוצאת 200 מליון בקיץ, מכרת כמעט 140 מליון.
    בנט ספנד הוצאת כמו הקיץ הקודם של ליברפול.
    אפשר לבקר על הוצאות לא הגיוניות כשאתה מוציא 200 ומוכר 20 כמו בכל קיץ גנרי שלנו.

לא רואה שום בעיה בדה ליכט, יורו וזירקזי. שלושתם יכולים לשחק כדורגל ולהיות מצוינים אצל כל מאמן.
    אוגרטה זה חידה בסכום שעבר אבל גם אם קיבלת שחקן שכרתו לו את הרגל במדיקל בטעות הוא עדיין יהיה ב2 רמות יותר אפקטיבי מקאסמירו.
    מבחינת ההתאמה שלו? התאמה גבוהה ליד קובי, הלחם והחמאה ליד שחקן מהסוג של קובי זה לשים קשר אחורי שמסוגל לגמוע שטחים בהגנה.
    קובי צריך להתעסק הרבה פחות בלהציל את המולדת כי קאסמירו מפקיר ובקידום המשחק בכדרור ומסירה משטחים נמוכים ובשביל זה צריך מפלצת פיזית לידו, אוגרטה כזה.

מאזראווי חידה. התחיל טוב, נחלש, יש מצב שבטוטאל הוא בינוני אבל בינוני שעלה לך 15 מליון אירו על חוזה נמוך. אם במאזראווי הבלוף שטן האח מכיר מסתכם כל המלטדאון על הקיץ שלי אני מבין שעשינו קיץ לא רע מבחינת רכש.

אין פה משהו לא צפוי.
    גם אם היית מחליף את כל הרכש הזה ביאמל, לבנדובסקי, רודרי, פרימפונג ויורו לא הייתי מצפה מטן האח למצוא נוסחה שתגרום להם לשחק כדורגל.
    טן האח גמור פה עוד לפני שהקיץ החל.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מאוד רך וגם לא מהיר.
    הוא וברונו לא יכולים לעלות ביחד כחלק משלושה באמצע בפריימר לייג מול קבוצה כמו ליברפול לא משנה מי הקשר השלישי.
    יש לו את היתרונות שלו בדיוק כמו ברונו אבל פיזית והגנתית שניהם ביחד זה לא מספיק טוב.

11. oranfu Member

לא יודע מאוד רך ולא מהיר, הוא פשוט היה לא מרוכז ולא קלט שקאסמירו מסר לו אלא רץ קדימה.

12. k_700 Member

הוא מאוד מהיר למספר 8 וגם די פיזי למספר 8 הוא פשוט לא שחקן הגנתי באופי שלו.
    הוא שחקן שבזריזות רגליים ובמהירות מקדם את המשחק וחושב כל הזמן איך להוציא את המשחק קדימה.

הוא לא צריך לדפוק ספרינטים לא הגיוניים אחורה כי הקבוצה משחקת מהר מדי וקאסמירו קורס לידו.

זה כמו להאשים את מאק אליסטר שלא יעשה הגנה טובה מספיק כשאנדו ישחק לידו.
    הגול הראשון על קאסמירו. הוא זה שיצר את הבלאגן, הוא זה שאיבד כדור בצורה מפגרת באיזור נמוך ולא תגיד זו הטעות הראשונה הוא נתן לנו לפחות 5 טיזינגים לפני וכמובן אשם ישיר גם בשער השני.

אגב, גם במשחקים הקודמים הבעיה הזאת חזרה. מאיינו עשה המון הגנה מול ברייטון ופולהאם כשהוא צריך לכפות על האיבודי כדור של קאסמירו והחורים שהוא משאיר בירידה להגנה.
    אני לא מסכים על המחיר שעלה אוגרטה וזה נראה לי גבוה מדי אבל בדיוק קשר אחורי מהסוג הזה הקבוצה צריכה עכשיו, ברור לגמרי שזו גם הנחתה מלמעלה על הראש של טן האח.

אינאוס מבחינתם רצו למכור את קאסמירו לכל מקום שהיה מציע עליו משהו אבל הוא כל כך רע שאפילו בסעודיה לא מתלהבים.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מאוד בשליטה, אחרי קצת לחץ בדקות הראשונות השתלטנו לגמרי על המגרש. חראפנברח עד כה במאסטרקלאס, נמצא בכל מקום במגרש.

דיאז נראה שחקן חדש תחת סלוט. מרים את הראש, משמעותית פחות מתמזמז עם הכדור, פעולות חדות ברחבה. סלאח ממשיך להיות בינוני מחוץ לרחבה והשחקן הכי טוב בליגה אם לא באירופה בתוך הרחבה. זה הטריידאוף וגם כאן מרגיש שהוא פחות נמצא במצבים של 1 על 1, דבר טוב מאוד.

מאק אליסטר וסובוסלאי יחסית חלשים לדעתי, נקווה לשיפור במחצית השנייה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

הינה, קולייר נכנס בלי אף דקה של משחק העונה. נזרק להרכב אחרי חודש בחוץ למרות שנתן דקות טובות מאוד בקיץ.
    כמה מפגר המאמן הזה.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יימדד לאורך זמן אבל בינתיים זה מרשים מה שסלוט מוציא מדיאז ובמיוחד גראבנברח. תחושה שיש משהו מרענן למרות שאין רכש.

אני מאוד אוהב את המשחק שלנו פה (ובכלל תחת סלוט) אבל המחצית השניה היא מבחן אפילו גדול יותר מהראשונה. יותר מדי פעמים בשנים האחרונות היינו קבוצה שלא יודעת לסגור משחקים כולל אפילו יתרונות 2-0 שאיבדנו. אני רוצה לראות ליברפול 18-19 שהורגת משחקים, שב2-0 אני כבר רגוע לגמרי ולא על קוצים כי מתנהל מולי משחק מרחבה לרחבה בלי שום סיבה.

Scouser Tommy, oranfu, Esomech ומשתמש נוסף אוהבים את זה.