הפרמייר ליג, מח' 30: עוד משחק עונה, הפעם סיטי מארחת את ארסנל. ליברפול מארחת את ברייטון.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏30/3/24.

1. k_700 Member

אתה מגזים עם כל המחמאות לז׳ורז׳יניו.
    הוא בסדר בבילד אפ עם הכדור, הוא נותן 0 עגול כשאתה בלי הכדור וכשהמאץ׳ אפ הפיזי עולה הוא עוד יותר גרוע.
    רודרי זה אתגר פיזי גדול.

האברץ נותן מספרים לא רעים אבל הוא מקבל 4 בלמים אתלטים מולו. מה הוא יתן שם במרכז ההתקפה? כנראה נאדה.

אני חושב שזינצנ׳קו יתאים הרבה יותר למשחק הזה מקיוואור, אני חושב שפארטי היה נותן פה יותר בקישור וכמובן שז׳סוס כחלוץ.

2. Rushie Member

השאלה היא מתי ייפול לך האסימון שהביקורת על טרנט היא לא על הפעמים שעולה למעלה ומשאיר חור בעמדה, אלא על הפעמים שהוא כן בעמדה ולא מסוגל להתמודד עם השחקן שמולו.
    בראדלי התחיל רע ועברו אותו לא מעט אבל במחצית השניה היה הרבה יותר טוב. דה זרבי העלה לרבע השעה האחרונה את הג׳ינג׳י המהיר וברייטון ניסו לשחק עליו כל הזמן, אבל הוא לא הצליח לעבור את בראדלי אפילו פעם אחת.
    מבחינה הגנתית אין ספק שבראדלי רחוק מלהיות המוצר המוגמר אבל מבחינת אגרסיביות ועמידה אין מה להשוות בכלל בינו לבין טרנט. האחד מגן והשני פשוט לא.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

טרנט זורק בהגנה, אבל האגף הזה מופקר הגנתית בגלל השיטה.
    כל מגן וכל בלם שמשחקים שם מקבלים את אותן ביקורות.

למעט פעם אחת בכלל לא שמתי לב שעברו את בראדלי בדריבל במחצית הראשונה.
    כל הבעיות הן כשהוא נתפס גבוה.

4. k_700 Member

כצפוי, דונקאי מביך.
    כל הסט אפ הזה מביך.

5. Rushie Member

זה שבראדלי נתפס גבוה זה לא באג אלא פיצ׳ר, הבלם צריך לדעת להתמודד עם הסיטואציה. קוואנזה במחצית הראשונה ליווה יותר מדי את השחקנים שלהם במקום לתקוף אותם, כולל בשער שלהם. במחצית השניה כבר היה יותר אגרסיבי וזה נראה יותר טוב.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שישחרר אותנו מקיוויור לאלתר ושישחרר אותנו מז׳ורז׳יניו מול כל יריבה ששולטת בכדור.

7. k_700 Member

מדהים איך מלא פסולת מצ׳לסי מוצאים את עצמם משחקים ברמות האלה.

8. wings Member

שפפ יכניס את הבלגי השני שיתן קצת דריבל באגף.

9. Ori8 Member

סיטי לא באירוע בכלל

10. Esomech Member

ארסנל יכבשו פה לפחות 1, בסופו של דבר זה לא אנדרסון בשער, ואת הימים הגדולים השוערים המחליפים תופסים נגדנו.
    סיטי יכולה תמיד לכבוש גם, אבל קשה לה הרבה יותר העונה.

הימור שלי 2:1 סיטי.
    שאחד הגולים של סיטי זה מפנדל (יותר מזה, אגדיל ואומר שזה יהיה ספק פנדל או לחילופין הרמת רגל גבוה ברחבה עם בעיטה לחזה של אחד משחקני סיטי, שחזור מדויק של דוקו את מקאליסטר. רק שההחלטה תלך הפעם כמו שצריך, או כמו שצריך לפי האיגוד השופטים האנגלי לפחות שזה אומר בעד סיטי)

תוצאה שאני רוצה לראות:
    תיקו. 0:0/1:1/2:2/3:3 לא אכפת כמה. ואם אפשר אדום ישיר לסאקה ורודרי ו3 משחקים בחוץ לכל אחד. עוד יותר טוב

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי היה קשה איתו מאד, חשבתי שזאת רכישה הזויה בהתחשב בסכום, ועדיין הוא מעצבן בלא מעט מקרים. אבל הוא כן נותן ערך מוסף כחלוץ גם בגובה, גם בתנועה שלו, בלינק אפ פליי ובכיבוש שערים. השאלה היא האם ימשיך להשתפר ככה. האופציה הסבירה היחידה האחרת היא ז'סוס שהוא שחקן טוב אבל לפעמים מאד שכונתי וראש בקיר.

12. wings Member

שני השחקנים הכי טובים של סיטי בהתקפה לא בעניין. פודן וקדב כמובן. ארסנל סוגרים אותם יפה. את לואיס המחליף אני לא מכיר, בינתיים הוא בקושי נוגע בכדור ושני האגפים לא ממש עושים יותר מדי עם גרדיול וסילבה. והולאנד זה לא אמבפה, לייצר הוא לא ממש יודע. חסר לי הבלגי השני אם הוא על הספסל ולא פצוע. הוא יכול להכניס קצת עניין בשמאל.

ארסנל היתה יכולה לגנוב פה גול. במיוחד באותה מתפרצת יפיפייה שהברזילאי החטיא בשמאל בסוף. היא תלויה לחלוטין באודיגרד כרגע. מרטינלי חסר.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מחצית מעולה של ארטטה, סוף סוף מקבל החלטות בוגרות במאני טיים, מעודד לעתיד. שיטת המשחק הנכונה ביותר לסיטואציה הזו.

ההגנה במשחק על גבול המושלם, להוציא קיוויור, שאומנם יש לו את הנתונים הפיזים וניכר עליו שהוא שחקן טקטי ודי אינטליגנט, אבל מגן הוא לא. כשישחק בתפקיד שלו אני אשפוט אותו.

ביטול מרשים של משחק ההתקפה של סיטי, אבל לצערי זה לא יחזיק מים.
    פפ הרי יגיב, וסיטי יתייעלו, נראה איך ארטטה יגיב.

* פחות אהבתי את בזבוזי הזמן של ראיה, גם לא מובן למה השופט תורם לזה.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם זו היתה התוכנית של ארטטה, אבל נראה שאנחנו לא מנסים בכלל לשחק על הנעת כדור והמטרה היא מתפרצות ולתסכל את סיטי - זה עובד מהבחינה שהגענו ללא פחות מצבים מהם, אבל הבעיה היא שמרטינלי על הספסל וסאקה נראה כאילו הוא ממש לא כשיר וצריך להיות מוחלף בטרוסארד.

בהגנה נקודת התורפה היא כרגע קיוויור שלא ממש מתפקד, וראיה שאולי החליט לעלות במוד הליצן שלו. אבל בן ווייט דופק משחק של מלדיני וכמובן צמד הגלדיאטורים ודקלן הגדול נועלים היטב את האמצע.

התקווה שלי היא שנשמור על 0-0 עד הדקה ה-70 ואז נכניס את מרטינלי כדי לנצל את השטחים המתים מאחורי ההגנה שלהם.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

מה הוא נותן לך במשחק הזה?