הפרמייר ליג, מח' 32: ליברפול נגד ווסט האם, ארסנל נגד ברנטפורד, ניוקאסל נגד יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏12/4/25 ב- 11:45.

1. alexshw Member

דאבל ניצחונות ליגה של ניוקאסל על יונייטד לראשונה מאז עונת 1930/31. אגב תחילת שנות השלושים התקופה הכי קשה בהסטוריה של המועדון.
    הוא גם כמעט התפרק וגם כעבור 3 שנים סיים במקום הכי נמוך בהסטוריה שלו. ניצל ברגע האחרון מירידה לליגה שלישית במספר.

2. הקופ בישראל Member

הם ניצחו את ארסנל בחוץ לפני חודש וחצי ובתווך הוציאו תיקו חוץ בגודיסון והפסידו לנו, שילוש מעולה.

3. הקופ בישראל Member

אנחנו חורכים את הליגה בקצב של 90+ נקודות ויכולים להבטיח את האליפות במחזור הבא או בזה שאחריו, צריך להנות מהמסע המופלא העונה בכל המסגרות. את המסקנות, מקצה השיפורים והרכש שלא נעשה העונה, יצטרכו לבצע בהקדם קיץ. מעבר לזה תודה לסלוט על עונה ראשונה מעולה, אני נהנה עד כה מכל רגע העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/25 ב- 23:15
    oranfu, Liverpool-Forever ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקבל ביקורות על אמורים והכל, אבל בחייאת, היום? הראש שלנו לא במשחק הזה, פתחנו בהרכב שכולל שוער שיחק חודשים, שני שחקנים שבסוף העונה מסיימים חוזה ועוזבים, ילד בהופעה השנייה שלו בבוגרים, ביצענו חילופים על בסיס של מי צריך מנוחה לקראת חמישי או מי צריך דקות משחק לקראת המשך העונה.

לפחות תהיו הוגנים ותכירו בכך שהמשחק הזה הוא לא המדד לכלום.

k_700 אוהב/ת את זה.
  5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונה מדהימה של סלוט וליברפול.

גם המגבלות התקציביות ביחס ליריבות וגם עונה ראשונה אחרי החלפת מאמן אייקוני. כולנו יודעים איך זה בדרך כלל נגמר.

לא מובן מאליו בכלל.

Scouser Tommy, oranfu, Cup of Tea ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

אין אצלי משחק אחד ספציפי מדד למשהו. אבל נגיד הניצחון על סותון היה עבורי החותמת הסופית שאין תכלית להמשך העבודה שלו כאן. אני נגד נירמול הפסדים. יונייטד מנרמלת הפסדים. לא מבין עבור מה.
    לא קיבלתי תשובה עבור מה סובלים עכשיו? כי הבן של דלאפ מגיע בקיץ?

בראדה מינה את אמורים, רטקליף יעיף. מוכן לשים את הבית על זה. השאלה אם במאי או בנובמבר. אתה באמת מעדיף שיהיה כמו עם טן האח בנובמבר?

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. אני מעדיף לדעת שנתנו לאמורים צ'אנס אמיתי לפני שעוברים ללהיט הבא שייגמר אחרי חמש דקות.

8. alexshw Member

זה להכניס את הקבוצה לבור עוד יותר עמוק מהמאוד עמוק שיש. לא הספיקה לך ההרסנות של ההחלטה ללכת עם מאמן, שכולם יודעים שלא באמת ישרוד? ועוד בקיץ למועדון היה מרווח נשימה גדול בהרבה בשוק העברות, מאשר עכשיו.
    אז אתה תסנדל יותר את ההבא בתור(שכנראה יחזור לקו 4) וחוזר חלילה. לא מבין את ההגיון בזה.

9. k_700 Member

אלכס לא מעיף את המאמן אחרי משחק אחד, תפרגנו קצת. הוא מעיף אותו אחרי שבועיים בתפקיד.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם *כולם* היו יודעים שהוא לא ישרוד, אז הוא לא היה נשאר מעבר לעונה הזו.

ועם כל הכבוד לך, כשאתה מכריז ש"אי זכיה בליגה האירופית תעמיק עוד יותר את המשבר הכלכלי של המועדון. על זה אני אוכל רק לברך", איך אני אמור לחשוב שהאינטרס של המועדון בכלל מעניין אותך? נראה לי ששריפות, בלגנים והזדמנות לומר כמה הכל ביונייטד רקוב מעניינים אותך יותר מכל דבר אחר.

לא מבין למה אתה בכלל ממשיך להתעסק עם המועדון.

k_700 אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

אתה יודע מה האינטרס שלי. מברך כל דבר שיקדם אותו. לצורך העניין הזכיה ב - 2017 הזיקה רבות והרימה לגלייזרים.
    אבל בלי קשר לרצונות שלי, מבחינה מקצועית זכיה בליגה אירופית לא אמורה לשנות, כמו שזכיה בגביע לא הייתה אמורה. אבל לאור הניסיון מלפני שנה, גם בעניין הפיטורים עדיף לא לזכות. אולי זה יעזור להם בהחלטה. לא רשמתי שבטוח ישנה.

12. SoD Member

אלכס בעצם אומר, הכל גרוע וחסר תכלית ולכן צריך לפטר את אמורים ולמנות מאמן חדש כדי שנוכל להמשיך להתלונן על כך.

איפה בכלל נראה כדבר הזה, שקבוצת תחתית שהליגה נגמרה מבחינתה, שנשארה במפעל אחד בו שיחקה לפני יומיים ומשחקת שוב בעוד 3 ימים, תפסיד בהרכב חסר לקבוצת צמרת שנלחמת על מקום בליגת האלופות??

כשיונייטד הייתה בצמרת ומנצחת אבל נראתה גרוע, אלכס צווח שלא צריך מורים לספורט ולא מעניין נצחונות - צריך מאמן שיטתי. עכשיו כשיונייטד בתחתית והביאו מאמן שיטתי שנחיל את השיטה שלו לאורך זמן, אלכס צווח שזו קבוצה למאמני ספורט ומה עוזר להביא מאמן שיטתי כשאין לו את הכלים שהוא צריך.

אלכס, חבל שבערוץ 14 אין תוכניות ספורט, תפור עליך

אמיר ע ו-k_700 אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

מה זה עוזר, אם אין סגל למאמן שיטתי. ואיבדתי אמון ביכולת של הבעלות הזו לבנות כזה. הם שלשלו את כל הקרדיט כבר.
    למה אני צריך להיות בערוץ 14? איפה אני טועה פה בדיוק עד עכשיו?

סיפורים ותירוצים שמעתי. וודוורד גאון וצריך זמן וצריך סבלנות. אפילו רואים עד כמה עסקת אינאוס עקומה והזויה שהם עוד נאלצים בחופזה להזרים 300 מיליון פאונד כדי שיהיה כסף נזיל והגלייזרים יושבים במיאמי ומפליצים. ממש הגיוני מה שקורה ביונייטד.

מה בפרקים הבאים? תנרמלו ירידת ליגה?

לא קיבלתי תשובה עבור מה סובלים? מה הולך לקרות פרקטית? אני רק מקבל ביקורת על זה שאני יוצא צודק. בסדר, זה לא משנה את המציאות.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

בעצם אלכס חושב שהוא גאון כי כל מאמן ביונייטד בסוף יפוטר והוא תמיד יזכיר לנו שהוא חזה את זה.

יש יותר דפקט ממנו בפורום הזה אחרי שהגאון הקודם הוגלה לfxp?

15. Lebron Member

באמת תהיתי לאן הוא נעלם. על מה הוא הוגלה?