המשחקים האלה עד סוף העונה הם מבחן של חלק מהשחקנים הלא בכירים. כמו שזה נראה הסוכנים שלהם צריכים לעבוד קשה בתקופה הקרובה.
צימיקאס, אילוט וקוואנסה נראה לי בוודאות. Is there a #6 we could sign who would perform better than what we’re witnessing here from Endō? איך אפשר שלא לשנוא את האוהדים האלה?
עדיין לא ברור לך שקוואנסה לא ברמה המתאימה? בזמן שרשמת את זה ג'קסון פרפר אותו. אל תהיה סקאוזר. אליוט לדעתי יותר טוב ממה שרואים ממנו היום, אבל הוא בקושי שיחק כל העונה, הביטחון שלו נמוך. צימיקאס במבחן? הוא וקוואנסה אפסים על מה אתה מדבר?
הגבהה מעולה...קולט שזה לנונייז...מבין ש0% סיכוי שיקרה משהו. סלוט כנראה חסר מושג אם הוא ממשיך לתת לאפס המוחלט הזה דקות משחק.
הגבהה מעולה...קולט שזה לנונייז...מבין ש0% סיכוי שיקרה משהו. טייק 2. תעיפו ממני את האפס המסריח הזה, בחייאת אני מתחנן.
חחחחחחחחחח נונייז עוף כבר מהמועדון עוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נגיחה פנויה לגמרי מ-5 מטר ואפילו לרגע אחד לא חשבתי שיבקיע. ועוד ורמוט הטיפש אומר לי "נגיחה לא אופיינית". לי ברור מה הרמה של השחקנים שבמבחן. אבל אני עדיין חושב שהם במבחן פה. סלוט הרי אמר שיש שחקנים שהוא רוצה לראות מהם משהו עד סיום העונה, למי הוא התכוון אם לא אליהם? תן לקייזה לשחק נו מה כואב לך? למה האפס נונייז כל כך הרבה דקות וקייזה לא?
שמע, שניהם אפסים. בחירתה של סופי. אבל נונייז עם הפיזיות שלו גדול על הליגה הישראלית. שניהם נגרים, חרא פינישרים וטיפשים כמו נעל.
האפסייד בעמדות מגן שמאלי וחלוץ כל כך ענקיות אצלנו שעם רכישה הכי סבירה שיש אנחנו כבר קבוצה מאוד משופרת. בלי שום קיץ מפוצץ, רק 2 רכישות סבירות - אנחנו כבר בשדרוג עצום.
ג'ונס השתפר מחצית 2 טובה שלו. לצערי מקאוונסה אנדו צימיקאס ונונייז לא רק שאני לא יכול לשים אותם במבחן, אני חושב שאין שום סיכוי שבעולם שהם ישתפרו ויהיו טובים מספיק עבורנו.
מסכים, בגדול. לא הייתי שולל לחלוטין את קוואנסה. בלם צעיר, צריך לתאת בהשאלה ולהשתפשף. נו תכניס כבר קייזה תכניס, למה להתעלם ממנו ככה?