הפרמייר ליג, מח' 37: סיטיזנס מחכים להכתרה. שבוע משחקים לצ'לסי במנצ'סטר. ליברפול נגד אסטון וילה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏19/5/23.

1. k_700 Member

שפכו לאגר?
    איפה ראית שפיכת לאגר? בסוף את הפער הזה הם זרקו בלוח משחקים לא צפוף ומול יריבות חלשות מאוד.

אני עם אמיר פה, עם בנייה נכונה אפשר להעמיד קבוצה שתוכל לרוץ מול סיטי ראש בראש.
    בסוף סיטי אולי מסיימת עם טראבל את העונה הנוכחית, הפייט הכי קשה זה לדעת לשאוב את הרעב והאנרגיה כדי לשחזר שוב ריצה בכל המפעלים.
    זו לא משימה קלה גם לסגלים עמוקים מאוד.

קבוצה שתדע לנצל את מה שפפ עשה בנובמבר- דצמבר, עם סגל מספיק עמוק וטוב, תוכל לעשות את זה.
    150 על שחקן אחד? לא. אולי בנטו. אם הבאת את קים, קיין, קאייסדו אתה בנטו מעל 150 מליון וזה לפני שהבאת עוד קשר ומגן ימני.

2. DRORIKO Member

תראה לא יותר מדי עקבתי אחרי ארסנל, אבל מהמעט שראיתי יש להם כמה שחקנים שממש מחזיקים את הקבוצה על הגב. אני מדבר איתך על שחקנים ששיחקו מעל 3000 דקות. אז ברור שקשה לשמור על אותו כושר לאורך עונה שלמה. בסיטי אין לך אף שחקן שהגיע ל-3000. יכול להיות שברמת ה-11 ארסנל לא נופלים מהם, אבל ברמת הסגל מה ההשוואה בכלל? עכשיו גם אם תביא 5 שחקנים תותחים, הם רק ישדרגו לך את ההרכב, מבחינת העומק אתה עדיין תהיה בנחיתות מול סיטי. עדיין תהיה לך את תלות מוחלטת בשחקנים כמו קאזמירו וברונו. סיטי הפכה להיות הפריס סן ז'רמן של הליגה. איבדה אליפות לליברפול? בסדר גם פסז' איבדה לפני כמה שנים אליפות למונאקו.

3. MaxAaRons Member

קיי מצטט אותך.
    "מי שצריכים להרוויח עליהם משהו אלה-
    מגוויר, הנדרסון, ואן ביסאקה, אלאנגה, ברנדן וויליאמס, טלס, מקטומיני ואולי באיי.
    יש פה אולי 80 מליון."

ביסאקה וויליאמס כ"א 15-20 מיליון פאונד ,מחיר הזה נקנה העונה פאקינג ארון היקי על ידי ברנטפורד,מגן שאני לא מביא למכבי חיפה.
    הנדרסון 25-30 אני יודע שהוא לא שווה גם 50 אלף פאונד ורק אלכס חושב שהוא שחקן.
    אבל מקבוצה ששילמה הקיץ 42 מיליון פאונד על פאקינג מורגן גיבס וייט... תצפה לחבילה של מזומן.

מגוויר טלס ובאיי האפסים יכניסו לך 20 בערך בערך.

מקטומיני 25-30 ואלאנגה 25-30 במחירים האלו הנגרים הבריטים האלו נמכרים.
    את גיימס הפחון מכרת במחיר הזה,איובי ,ווילוק,אינגס ועוד ועוד שחקנים מהשנים האחרונות...

דוני היצור אתה אמור להוציא עליו 25-30 ,אייאקס מלאה בכסף ויש לה נטייה להחזיר שחקנים שנכשלו באנגליה בסכומי עתק...

אתה אמור להכניס 150 ,אבל שיש לך על ההגה את מורטאו אתה גם יכול לא להכניס אגורה.

4. k_700 Member

מנסה לחשוב איפה איבדת אותי יותר באלאנגה 25-30 או בברנדון וויליאמס שלא משחק כדורגל כבר שנתיים, 15-20.

בקיצור- 80 מליון פאונד זה בערך הבסט סנריו בכסף מעשי שיכנס.
    חלק מהשמות ברשימה הזאת יושאלו עם סעיף שזה חתימה על הקרח.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איבדה אליפות לליברפול, ולקחה שתי אליפויות על חשבונה בהפרש של נקודה. וגם ליברפול, כמו ארסנל, ממש לא היתה קבוצה עם סגל עמוק.

ליונייטד אמורות להיות יכולות כלכליות חזקות יותר מאלו של ליברפול ואלו של ארסנל. ולכן, אם היא תעשה דברים נכון ותתחזק נכון, בשחקנים הנכונים וגם המתאימים לצורת המשחק של המאמן, היא בהחלט יכולה להתמודד. גם אם הסגל לא יגיע בדיוק לרמת העומק והאיכות של סיטי. אתה לא בהכרח חייב להיות בדיוק כמותה כדי להיות טוב כמותה ויותר בסיכומם של 38 משחקי ליגה.

המסקנה שלי מהעונה הזו היא שיכולות האימון של אריק טן האח יכולות להביא את יונייטד לרמה של אליפות. יכולת ניהול כוח האדם שלו יכולה להביא את יונייטד לרמה של אליפות. השאלה היא מה יהיה בעניין של recruitment, כי הוא אולי יכול להיות מי שייתן את האישור האחרון לגבי החתמת השחקן שמתאים לכדורגל שלו, אבל הוא לא יכול להיות האיש שגם ימצא את כל השחקנים. בטח כשאי אפשר שכל רכש יהיה מפוצץ ברמה הכספית וצריך גם למצוא שחקנים זולים יותר שיתנו ערך טוב. זה יצטרך לבוא מהמערכת עצמה ביונייטד.

k_700 אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

אני יכול להוסיף עלייך שמי יותר ומי פחות - בתקופה השנייה המוצלחת של אלכס פרגוסון לצד שמות גדולים יותר היו גם פטריס אברה (לא הגיע מיד אחרי עונת הגמר אלופות עם מונאקו) ונמניה וידיץ' שהגיעו בפרופיל נמוך יחסית וגם אחלה שחקן ספסל 14-15 כמו ג'י סונג פארק. מה שכן, נתת את ליברפול כהשוואה, אצלה היה באמת תהליך. לא איטי אבל גם לא סילוני. ב-2017/18 היא סיימה רק רביעית. יונייטד עדיין לא ברמה של ליברפול מודל 2018 ואני מאחל לאריק טן האח שיהיה כמו יורגן קלופ בכל המישורים. אגב, בוא נכניס למשוואה גם את ליגת האלופות בעונה הבאה. לא רק למנצ'סטר יונייטד אלא גם לארסנל והמאבק שלה. כי זו התייחסות אחרות מאשר הליגה האירופית. מעניין אם סיטי תתחזק או תיחלש.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito אין שני מועדונים זהים ולכן יונייטד לא אמורה להיות אחד לאחד מה שליברפול היתה לפני כמה שנים בשלב זה או אחר. אין לי ציפייה לקחת אליפות בעונה הבאה, אני מניח שזה יהיה מוקדם מדי (כמובן שזה גם תלוי במה שיעשו מועדונים אחרים, ואם לסיטי תהיה עונה טובה פחות - זה כבר קרה פעם אחת בשנים האחרונות). הציפייה היא לעליית מדרגה מסוימת. כמה גבוה - זה כבר תלוי במה שייעשה בשוק ההעברות בקיץ.

8. k_700 Member

הציפיה צריכה להיות משחק התקפי יעיל יותר(רק לקבל חום מהאקסג׳י שלנו אתמול וזה עוד ביום שהבקענו רביעיה), מאבק חזק יותר בטופ 3 וריצה יפה באירופה.

מאבק אליפות בהתאם באמת לעמדות שיסגרו.
    אם המחליף שלי לקאסמירו יהיה פרד אז ברור שאין מה לכוון לשם בעונה הבאה.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה מהיעילות הזו אמורה לבוא מחלוץ שנחתים, אבל האמת שזה לא מספיק. אנחנו צריכים לשדרג ולהוציא יותר דיוק ועקביות משחקני ההתקפה שכבר יש לנו. זה יכול לבוא מכיוון גרנאצ'ו, שבוודאי ישחק יותר וגם ישתפר טבעית, אבל גם משחקנים כמו אנטוני וסאנצ'ו אנחנו צריכים יותר.