הפרמייר ליג, מח' 5: מבחן אנפילד לשאיפות ניוקאסל. דווקא ג'רארד יעצור את ארסנל? פטישים נגד תרנגולים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/8/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון חשוב מאוד.
    אני משוכנע שזה ייראה יותר טוב כשיוביל את החוד נונייז. מקווה כבר בשבת.

דיאז ואליוט היו טובים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Esomech Member

ניצחון שכולו כיף, והכל בזכות בזבוזי הזמן המוגזמים של שחקני ניוקאסל.
    שמח שפיקפו.. סליחה, פופ קיבל את זה בסוף ככה מתוק, אם הכדור היה פוגע לו בראש ונכנס זה היה אפילו מתוק יותר.

הנדרסון באמת מביך. מה שיותר מביך מהיכולת שלו זה שאשכרה לקח לו 2 דקות לרדת מהמגרש בחילוף.
    פירמינו במחצית השנייה היה הרבה יותר טוב לדעתי, חד יותר. אבל עדיין נמצא כל הזמן במרכז המגרש. עדיף כבר לשחק איתו ברוטציה של הקישור אם לא נביא אף אחד.
    טרנט בפורמה מגעילה, ואני אומר מגעילה ולא רעה כי הוא פשוט לא רץ, נראה מאוד זחוח ואני לא יכול לסבול את זה.
    רוברטסון גם ממשיך בקו הירידה.
    סאלח צריך איזה גול בדרבי בשביל להתעורר. המשחק הכי חלש שלו העונה.

מקווה שישאבו קצת ביטחון מהניצחון הזה.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. Scouser Member

לגבי הנדרסון, הדיבור בטוויטר שהוא נפצע בהאמסטרינג. מקצועית זאת לא פגיעה קשה אבל כן קצת מסביר למה הוא לא רץ לספסל בזמן החילוף.

Sent from my LE2113 using Tapatalk

4. Rushie Member

אם לא היית כל כך עיוור משנאה אולי היית רואה שהוא מתח שריר.
    בלי קשר לזה, הוא גם בא לשים את הסרט על מילנר ואז משום מה שלחו אותו לחזור למגרש ולשים אותו על ואן דייק.

ראיתי שגם כתבת שהוא "מסר" להם בשער שלהם, איזה קשקוש. מי שעל אמת מסר להם במהלך הזה זה טרנט אבל כמובן שלא נשמע ממך מילה על זה.
    אם מאטיפ היה מוסר את המסירה הזאת כבר מזמן היו פה זיקוקים.

Scouser Tommy ו-Roma אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

סלאח משחק רחוק מהשער, זאת בעיה.

פירמינו יפתח בשבת, אני לא מאמין שקלופ יספסל אותו אחרי שהבקיע בשני משחקים עכשיו.

הפציעה של הנדרסון לא מסבירה כלום.
    הבנאדם הלך וחזר על הדשא במקום פשוט ללכת לקו ולהתחלף.
    מה כל כך מסובך ללכת לקו ולהעביר למילנר את סרט הקפטן קבינימאט??? 2 דקות לקח לו לרדת מהדשא, הזייה מוחלטת.
    אני לא יודע אם זה כי הוא עד כדי כך מטומטם או שהוא עשה בכוונה כי מחליפים אותו.
    אם הוא פצוע אז אולי הוא פשוט עד כדי כך מטומטם. בהחלט יש סיבות להאמין לזה.
    טרנט מסר גרוע באמצע המגרש ובכלל היה לו משחק עלוב ופתיחת עונה עלובה.
    אבל הגול הגיע אחרי שהנדרסון הרחיק עלוב\לא הצליח להשתלט על כדור\מסר להם ברחבה שלנו ואז עזב את איסק שהיה לידו.
    בנוהל הוא עוזב שחקני התקפה שנמצאים לידו ומתחילים לרוץ. הוא שם זין ענק על הקבוצה.

ולגבי מאטיפ - הוא מוסר כמה מסירות כאלה כמו האיבוד של טרנט כל משחק.

מקצועית זה חיזוק שהוא נפצע, אבל כמובן שזה מצב אבסורדי מה שקורה עם הפציעות (ובדגש על הקישור).
    אי אפשר להמשיך לשחק עם אליוט כל משחק, הוא גם ייפצע.

6. Andrei Kanchelskis Member

חבל מאוד ששחקן ענק כמו הולאנד לא יזכה להופיע במונדיאל הקרוב, אני מקווה שבמונדיאל ה-48 נבחרות בעוד ארבע שנים נזכה לראות אותו מככב על הבמה הגדולה ביותר.

כשאני רואה פה את התגובות המתוסכלות של אוהדי ליברפול(לא עקבתי לעומק אחרי הנעשה שם בקיץ)אני מסיק שבדיוק כמו אצלנו ביונייטד יש הנהלה גרועה שרצוי שתוחלף בהנהלה נורמטיבית יותר ויפה שעת אחת קודם. אם מאמן כמו ארטטה שמכל קבוצה בכירה אחרת כבר מזמן היה נבעט (לאור כישלונותיו בעונות האחרונות) קיבל בקיץ סכומי כסף אדירים לרכש במונחים של ארסנל שלפחות בינתיים מוכיחים את עצמם, אז מאמן פנומן כמו קלופ לא היה ראוי בשום מצב לספוג את ההשפלה הזו בקיץ האחרון שספק עם איתה גם מאמן ברמתו יכול להמשיך להוציא מים מן הסלע כמו בעונות הקודמות. ואם להנהלה אין כסף אז שפשוט תפנה את דרכה לאחת כזו שכן יש לה ואם היא גם מבינה בכדורגל אז מה טוב.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דברים בחיים כאוהד כדורגל צריך להבין שיש מספיק עצבים והרגשה זבל כשלא מנצחים, אז כשמנצחים מוטב לחגוג ולשמוח.

מה קרה בחילוף של הנדרסון? עיצבן אותי מאוד בזמן אמת, ראו שהיה שם בלבול בלמי צריך ללכת סרט הקפטן. מניח שלא החליטו אם מילנר ייכנס או לא או משהו כזה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

אני חד משמעית חושב שעם כמה ששרון דוידוביץ' אוהב דרמה - הניצחון השאיר את העונה של ליברפול בחיים, חד משמעית, הרי לא יחגגו שם סגנות או טופ4. היכולת מאוד-מאוד מדאיגה, ליברפול לא דומה לעצמה בשום צורה - לא במהירות ובאינטנסיביות, לא בתחכום, אין לה יותר מדי דקות טובות ברצף, המגנים שפעם כל קרוס שלהם היה חצי גול. ואן דייק נותן את המינימום ולגבי סלאח מעניין מה דעתכם כאשר הסגל יתמלא קצת האם הוא צריך רענון על הספסל משחק אחד? בובי נתן מסירת אחת גדולה ואמרתי 'וואו, פירמינו', כמו פעם אבל ברור שגם במקרה שלו ההצגה על בורנמות' לא אומרת דבר. ליברפול לא רק חסרה היא נראית שבעה ולא ממש מאמינה. הכל מקרי ניוקאסל הייתה שווה לפחות תיקו, גול גדול של איסק, לדעתי הם התעייפו קצת בסוף. אבל מכאן ולומר שהמקום הרביעי בסכנה? באמת? טוטנהאם אתמול לא ניצחו, בבקשה, בצ'לסי יש המון-המון בעיות.

- לגבי ארסנל: היא עשתה מהלך של אומץ בקיץ כשהחתימה את גבריאל ז'סוס, אני חששתי שהיא לא תיכנס שלם. בינתיים היא ה-קבוצה המרגשת בליגה הזו. זה עדיין לא אומר שהיא יכולה לעמוד שווה בשווה נגד הגדולות ולא אחשוש לראות אותה מתפרקת באיתיחאד או באנילד כשליברפול תחזור לעצמה. אהיה מבסוט אם היא תשיג את הכרטיס לליגת האלופות, נפגשים באולד טראפורד במחזור הבא, בקיצור.
    - ארלינג הולאנד: אנשים צריכים להבין, הליגה האנגלית כמה שהיא פנטסטית - היא לא החלל החיצון. בדיוק אותם החוקים של 11 על 11, אותן המטרות וכן הלאה. לא הייתה שום סיבה באמת לתהות על קנקנו, הוא שחקן כל כך גדול שהיה ברור שהרכש הזה הוא בינגו. מפלצת כדורגל, מחצי מצב עושה שער. כמו שכריסטיאנו ומסי היו דופקים שם 45-50 גולים בעונה כשהיו בשיאם. מקנא

9. Andrei Kanchelskis Member

לפי איך שזה נראה גם ממה שאתה כותב וגם מאיך שכרגע נראות קבוצות הטופ 7 בליגה(החשבתי גם את ניוקאסל)אין שום קבוצה שבאמת תוכל לסכן את סיטי עד קו הסיום של הליגה והדרך לאליפות שלישית ברציפות כבר סלולה. מאחר ומהקבוצה שלי אין לי שום ציפיות אני מחזיק אצבעות לארסנל שהיא תעשה את הבלתי ייאמן אבל זה נראה לי תסריט מופרך מדי שיהיה אפילו יותר מופרך ומורכב מלסטר סיטי של עונת 2016.

10. Raulito Madridista

ארסנל כנראה שווה מקום בליגת האלופות אבל אני לא ממהר לדרג אותה מעל ליברפול וגם לא מעל צ'לסי. מבחינתי, שהקבוצה תגיע למשחק מכריע כמו נגד טוטנהאם בעונה שעברה בקרב על ליגת האלופות ולא תעשה במכנסיים. או הפסדים כמו ה-4:0 באנפילד וה-5:0 נגד סיטי. מחכה לראות איך היא תשחק נגד הגדולות (ומנצ'סטר יונייטד לא קבוצה גדולה כמובן אבל זה מרגיש שהיא פספסה מולה יותר מדי) או במשבר הראשון שיגיע. אשתקד בחוץ ארסנל הפסידה תשע פעמים וכך אי אפשר להגיע לשום מקום.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  11. קשר שמאלי Member

צ'לסי סתם קבוצה. מאמן מקובע ויותר מדי שחקנים סתמיים. לא רואה אותה מסיימת בטופ 4

Mamadu אוהב/ת את זה.
  12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו איזה גול. הרבה זמן לא חגגתי ככה, מתי פעם אחרונה שמנו שער ניצחון כזה?

משחק חלש מאוד שלנו אבל יש נקודות חיוביות לקחת. הארווי ודיאז נראו חדים ופעילים, גומז לדעתי גם נראה טוב, ולקראבליו פשוט יש את זה. הוא חד מאוד בפעולות שלו וזה לא מפתיע אותי שהוא pounced ככה על כדור שאף אחד לא היה מוכן אליו. רוב הפעולות שהוא עושה (במיוחד בעיטות) קורות מאוד מהר, לפני שהמגן או השוער מגיבים, זמן תגובה כזה זאת תכונה מאוד חשובה. גם במשחק הלחץ הוא אנרגטי ויעיל. במצב הנוכחי בקישור אני לא רואה למה לא לפתוח איתו ובאופן כללי צריך לקבל יותר דקות.

מנטלית זה ניצחון קריטי. תיקו פה והוייב הוא שאפשר לסגור את העונה, ניצחון בדקה האחרונה זה משהו שלרוב נותן בוסט גדול. יאללה דרבי בשבת, צריך לקוות שניראה הרבה יותר טוב מאתמול.

oranfu, Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  13. LFC-Gerrard1 Member

משחק מזעזע. אבל ניצחון סופר חשוב. מקווה מאוד שעכשיו כשנונייז יחזור הדברים יתחילו לדפוק.
    לא מצליח עדיין להתאושש מאיבוד הנקודות הקריטי שלנו בשלב כל כך מוקדם של העונה. רק מלחשוב לרדוף אחרי סיטי בכזה פער כבר מעכשיו עושה לי בחילה קשה.

ודבר נוסף שנעלם קצת בתוך כל ההתרגשות מהגול,
    יש כאן לפחות איש צוות אחד של ניוקאסל שלא צריך לראות מגרש יותר העונה. חתיכת אפס מסריח.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהשידור זה נראה שהיה שם משהו שהצטבר בין הספסלים עוד לפני השער שלכם. אחרי השער חלק מאנשי הספסל שלכם התגרו בהם, סימנו להם עם הידיים שישבו בשקט, השתיקו אותם, לדעתי היה כאן משהו שהצטבר והתפוצץ בגול.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפרובוקציות והריבים המילוליים זה מתקבל במסגרת אמוציות של משחק שמוכרע דרמטית בתוספת זמן. לזרוק חפצים כמו ערס מצוי זה לא.