הפרמייר ליג, מח' 6: יונייטד מחפשת לשבור עוד רצף לארסנל, ליברפול מכינה מיגון לדרבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏2/9/22.

1. k_700 Member

אז אני אנסה.
    לא הייתה עליונות טקטית וכל מיני קשקושים כאלה(״נוק אאוט של איזשהו צד״).
    מקסימום איזון ברוב המשחק. דקות טובות מאוד שלנו של לחץ גבוה ב15-20 דקות ראשונות.
    ויותר דקות טובות שלהם ללחץ גבוה במכלול שתי המחציות אבל לשם שינוי גם ידענו לעמוד על המגרש.

אתה שוכח דבר אחד- זו קבוצה שקיבלה בראש בכל החצי שנה האחרונה, ובשני המשחקים הראשונים תוך חצי שעה בערך.
    מספרים לי על הנתון שלנו בot אחרי מחצית שאנחנו לא בפיגור, תתן לי לחזור להגיע למצב שאני בot והמצב תחרותי במחצית. איפה אנחנו ואיפה זה.

כשאלכס כותב כל מיני קשקושים במחצית שבינתיים הוא לא מזהה כלום ביונייטד כי אין פוזשן אתה מבין עד לאן התרסקה האירוניה.
    הוא הרי בוכה שנתיים שאין בסגל הזה שחקן נורמלי לרמה של טופ 10 אז עם מה הוא מצפה לשחק פוזשן ולחץ גבוה מחצית שלמה מול ארסנל?
    בשביל פוזשן, אתה קודם כל צריך מגנים נורמלים. יש לנו כרגע אחד כזה שנמצא פה בחודש הראשון שלו בקבוצה, בהופעות ראשונות בהרכב וגם הוא עוד לא התרגל לקצב של אנגליה.

הדבר היפה שיש מאמן שקצת מרגיש את הדופק של הסגל הזה.
    מבין את המגבלות שלו(כאילו כמה גבוה ופוזשן אתה יכול לשחק עם אריקסן כקשר מרכזי כשקטומיני ולא פאביניו או קאסמירו לידו?).
    היו לי פה מנג׳רים שחשבו שאתה יכול לשחק פוזשן עם פלאיני, מאטיץ׳ ופוגבה במשחקים כאלה.
    ראיתי איך זה נראה.

היו לי גם מנג׳רים שחשבו שאפשר לצאת למשחקים כאלה עם מקפרד, ראיתי גם אז איך זה נראה.
    תהיה מודע לגודל שלך ולמגבלות שלך קודם כל.
    מאלסיה התקשה באחד על אחד עם סאקה כל המשחק, ראית קבוצה ששיחקה יותר נמוך וניסתה לצמצם ממנו מרחקים כדי שלא יהיה מבודד עליו לגמרי.
    ראית יותר עזרה של הקישור בסגירות לכדורי רוחב.

ביציאות קדימה זה היה לדעתי הרבה פעמים יציאות חכמות של יותר מתתן לברונו לעשות סיבוב על המקום ולקרוע את ההגנה היריבה במסירות אומן(למרות שהשער השני היה כזה).
    כן ידעו מתי להגביר את הקצב ובעיקר בעזרת איזה שחקנים לעשות את זה ומאיזה צד עדיף לעשות את זה.
    כל זה הכנות של מאמן ליריבה ולכדורגל שהיא צפויה לשחק.

ראיתי גם משחקים שבאנו אנדרדוג עם סולשאייר וגנבנו נצחונות מול סיטי, שם ראית רק לחימה, מצבים נייחים והרבה מזל.
    כאן כן היה שילוב של הכל עם הרבה הכנה.

האם זה משהו שאפשר לבנות עליו הרים וגבהות? לא.
    אבל המצב היה לפני שלושה שבועות של מאמן שספרו לו ימים לחזרה להולנד, שאין לו מושג בלבחור שחקני רכש(מותר לתת לו קצת קרדיט, ממש פיצי שאולי יש לו קצת מושג?) ושהתפקיד גדול עליו במאתיים מידות.
    לפני שלושה שבועות הייתי עם ראביו, איקרדי ואנאוטוביץ׳ בתוכניות להרכב במשחק הזה.
    מותר קצת לחייך שהמציאות הכתיבה תסריט מעט שונה מזה.
    זה הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/22
    WellNeverDie ו-אדום של פעם אוהבים את זה.
  2. קשר שמאלי Member

האח שולט ביד רמה בקבוצה שלו. לא יודע איך אפשר לפספס את זה. ההשוואה לסולשיאר מעליבה

3. alexshw Member

4. SoD Member

היה פה נצחון ריאל מדריד של העונה שעברה קלאסי

מחצית שניה ארסנל באמת שלטה עד השוויון שלה, אחריו המשחק התאזן. במחצית הראשונה בחלקה הגדול יונייטד שיחקה מצוין והרבההה יותר חכם וחד ממה שאי פעם היה אצל סולשיאר. לפרק את ארסנל במתפרצות זו פרקטיקה משנות האלפיים המוקדמות. עדיין יש בעיה שהקבוצה לא מצליחה להיות דומיננטית לאורך כל המשחק, כמו שמישהו שרשם פה בהתחשב במצב העניינים אחרי ברייטון יש פה עבודה מדהימה של אח.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי למה לשחק על התקפות מעבר אמור להפחית מהניצחון של היונייטד?
    יש רק דרך אחת לשחק או לנצח משחק כדורגל?
    ארסנל במשחק היום שלטה יותר בכדור (בטח במחצית השנייה), תקפה עם יותר שחקנים, אבל היא עשתה את זה כשהיא מפקירה לחלוטין מאחורה ומאפשרת פעם אחר פעם שטחים למוסר כמו ברונו ושחקן שחיי על השטחים כמו ראשפורד.
    בשלב הנוכחי של העונה, מאמן חדש, לא מעט שחקנים חדשים, צריך להיות יעילים ולנצל את הנאיביות של הקבוצה שמולך וזה מה שטן האח עשה. לא מבין את הביקורת או הנמכת הניצחון, אפשר לתת נוק אואט למאמן שמולך גם על ידי ניצול החולשות שלו. כן, עדיף שזה יהיה בכדורגל דומיננטי יותר, אבל כשהמאמן מולך מאפשר כל כך הרבה שטחים, ואתה עוד מנסה לחבר אץ הקבוצה שלך, אתה לוקח מה שנותנים לך וטן האח עשה את זה בצורה מצוינת היום.

6. alexshw Member

הראיה שלך לא מספיק רחבה. יונייטד צריכה להיאבק על התארים הגדולים ובשביל זה היא צריכה לשחק בהתאם. בשביל המערכת צריכה לעבוד נכון ולבנות קבוצה שתדע לשחק כזה כדורגל. כדורגל של אולה לא יביא אותנו לשום מקום הוכח מיליון פעם. הקבוצה חייבת לשפר את איכות המשחק.
    לא רואה הצלחה מיוחדת לשים 200 מיליון פאונד ולחגוג חזרה לצ'מפיונס, מה שבכלל אפילו לא מובטח בתנאים הנוכחיים.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה זה הכדורגל של אולה.
    הגנתית עמדנו טקטית כפי שמעולם לא עמדנו תחת אולה.
    הבעיה המרכזית הייתה דאלוט שלא משנה באיזה מערך וטקטיקה תשים אותו הוא עדין שחקן עלוב וחסר הבנה טקטית שיחלק מתנות ליריבות.
    סאקה היה ביום מצוין ולכן הקשה בצד שני אבל בלי דאלוט יש מצב שאנחנו גם לא סופגים היום.

8. alexshw Member

קו הגנה נמוך, חוסר שליטה בכדור, בעיה מול לחץ של היריבה, בעיה במשחק התקפה מסודר.
    תן את הכדור לברונו במתפרצת שישלח חץ קדימה לשטח ריק.

אתה תגיד זה חומר שחקנים שכופה על טן האח כזה משחק.סבבה. אז אני טוען לכישלון מערכת כאן.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

9. קשר שמאלי Member

הכישלון של המערכת ידוע. עכשיו יש להם מאמן שאיתו הם יכולים לתקן ולצאת לדרך חדשה . הם צריכים לתת לו קרדיט ועוד כלים. וכן מקום 4 עם הסגל הנוכחי יהיה הישג של האח

10. אוסימן Member

מאלסיה ודאלוט התקשו מול סאקה ומרטינלי.
    חחח... אני מאחל בהצלחה לכל העגלונים שיתמודדו מולם העונה .לא מקנא באף מגן בליגה הזו.
    ארסנל קבוצה מצוינת ,המתפרצות מולם זה עבודה נטו של מאמן .
    ההגנה נראית יותר טוב תחת טן האח מאשר בהרבה משחקים נגד הטופ 6 בתקופת גנב הדעת הנורבגי.
    לדעתי יש עדיין חורים בסגל, וכן בשביל לחגוג אליפוית ותארים מכל הבא ליד צריך להשקיע סכום דומה נוסף לכל הפחות כמו בקיץ הנוכחי.
    בדיוק כמו בפרבר הערבי הקטן בצבע תכלת. שהביא חלוץ ב800 מיליון פאונד
    מה ציפית אדון אלכס?
    עם דאלוט ,בלי חלוץ,בלי קשר נוסף ליד קאסמירו לא תחגוג הנפות ברזלים.

11. SoD Member

זה פשוט לא נכון. ההתקפות היו מאוד מסודרות ורק ב20 דקות הראשונות של המחצית השניה ארסנל באמת נתנה בראש. זה היה הרבה יותר דומה לסגנון של ריאל מדריד משל סיטי אבל קו הגנה נמוך זה לא אוטומטית סגנון של אולה. אני אגיד מעבר לזה אפילו, זה ניצחון שמאוד מזכיר את הנצחונות הרגילים של יונייטד על ארסנל בתקופת פרגי.

12. alexshw Member

לא ציפיתי. הבעתי את דעתי על המתרחש בקיץ.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

13. אוסימן Member

קשר שמאלי יש אחד. כינוי על שם גיגס
    אחלה אוהד אתה .

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אם יש שטח ריק ונותנים גם לברונו שטח למה לא לנצל את זה?
    הייתה התקפה במחצית הראשונה שמסרנו איזה 40 פעם מהרחבה שלהם לשלנו ושוב לשלהם ואז לשלנו ושוב אליהם ואז הייתה איזה בעיטה שנהדפה ובזה זה נגמר. נחמד, הלוואי ויקרה שוב, אבל בשלב הנוכחי אולי עדיף כמו במשחק הקודם וכמו הנוכחי ברונו לאריקסן ממנו לראשפורד ושער קל.
    בשלב הנוכחי אני לא מצפה לכדורגל גדול, גם לא להתפרקות בשני המחזורים הראשונים כמובן, אבל לא רואה שום סיבה למה לא לנצל את הנאיביות של הקבוצה ממול בטח כשיש לך כלים לזה.

15. k_700 Member

אתה פשוט משקיע בתגובה רצינית למישהו שאומר לך בלי בושה שפחות או יותר לא משנה התוצאה והדרך במשחק הזה הוא כבר היה מוצא דרך לקשר את זה למה שהתרחש בקיץ, כלומר לזה שאין ״מנהל מקצועי שבוחר שחקנים למאמן ומבין בכדורגל ולא במספרים״.
    חבל על האנרגיות, הוא הרי לא יבין מה שכתבת.