הפרמייר ליג, מח' 7: ליברפול בדרום לונדון, סיטי נגד פולהאם, ברייטון נגד טוטנהאם, האם נפרדים מטן האח?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏5/10/24.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב הנביא עם תגובות מהבית.
    שחקנים שהוא אוהב יאנוס את המציאות בשבילם, כאלה שהוא לא מחזיק מהם יתעלם מהמציאות (טען שלג׳ונסון אין מקום בפריימר לייג, היום כבש שער שישי או שביעי רצוף לטוטנהאם, יותר ממה שאנטוני שהוא דחף בזמנו עשה בכל התקופה אצלנו).

Roma, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מאוד פשוט, הרף צריך להיות האם השחקן מספיק איכותי עכשיו או יכול להיות מספיק איכותי בשבילנו בעתיד.
    זה מה שצריך להנחות אותנו כשאנחנו מביאים שחקנים.
    מי שלא מבין בכדורגל, כל מיני נביאי שקר כאלה ואחרים, יגידו שאם אתה מחליף שחקן בינוני בשחקן רכש בינוני שמרוויח פחות זאת החתמה נהדרת כי כלכלית אתה משלם פחות עכשיו.
    רק שאנחנו לא אוהדי הנהלת חשבונות, בדיוק כמו שהטענות שלו שהחתמות מסוימות הם מוצלחות או נכונות כי נצליח להיפטר מהם בקלות בעתיד.
    זה לא כדורגל.
    אם אתה מועדון בסדר גודל שלנו אתה צריך לקבוע רף מסוים מבחינה מקצועית, ולא לחשוב שהעברה היא טובה כי החלפת בינוני יקר בבינוני יותר זול או כי החלפת מישהו שלא היה לו שוק במישהו שיהיה לו שוק בקיץ הבא.
    ככה אתה נכנס ללופ שלא נגמר של בינונים.
    וזה גם גניבת דעת כי בפועל הבינונים האלה מצטברים לסכומים של מאות מיליונים…

די קאניו אגדה אוהב/ת את זה.
  3. cheddar Member

4. alexshw Member

טוב גם לכל שוער בליגה נראה לי יש יותר מספרים התקפיים מאשר לאנתוני. זו התעללות בגופה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

ונתחיל מלקבוע בכלל מה המועדון רוצה כי הוא לא יודע. והכי חמור המועדון מוכן לשרוף מאות מיליונים ובד בבד לזרוק בקלות לפח עונות שלמות.
    אני ממשיך לעמוד על העניין הזה שאשוורת' ובראדה התחילו לעבוד מאוחר. וזה בדיוק התוצאה עכשיו. למה צריך אותם, אם המועדון כבר החליט להמשיך את הקו של המשטר הקודם ולרוץ באופן עיוור בהכל אחרי טן האח?
    שוב צריכה להיות משמעות למינויים וצריכה להיות משמעות למאמן. אינאוס כרגע משדרים סטנדרט נמוך יותר מאחורי הגלייזרים. אלה לא הבינו שום דבר בכדורגל ושדדו כסף, אבל שאלת העפלה לצ'מפיונס עבורם היוותה קו אדום. זה מה שנתן להם אפשרות לצייר מספרים.
    מה אינאוס רוצים מבחינה מקצועית ומה הראיית הכדורגל שלהם בפועל אני לא מבין. חוץ ממילים יפות חסרות משמעות.
    מה הראיה של אשוורת' ובראדה ואיך מיישמים אותה? מכאן צריכים להגזר כל הסטנדרטים וכל הדרישות. אם הדברים האלה לא ברורים, אז מן הסתם הדרישות לא ברורות. ואם הדרישות לא ברורות, יהיה הכישרון הכי גדול ומעניין שיצמח ביונייטד, הוא יהפוך לרשפורד. ירקיב לחלוטין. אלא אם ידע לעזוב מהר.

אני אומנם לא חסיד של דיבורים כל כך, אבל כל החבר'ה האלה חייבים הסבר ברור ושקוף מה הם רוצים ?
    ושאלה שנייה שיסבירו באופן הגיוני איך השארת טן האח תעזור להם בראיה הזו?
    האם הם יודעים לענות על 2 השאלות? אם לא, אין להם מה לחפש פה.

Sir Alex Ferguson ו-די קאניו אגדה אוהבים את זה.
  6. די קאניו אגדה Member

ברנאן ג'ונסון וסולאנקה לא שחקנים מי יודע מה.
    אבל כיום מהטובים בליגה בעמדתם (במיוחד סולאנקה).
    הכדורגל בפשיטת רגל אבל הם לא אשמים שאין הרהה שחקנים באמת טובים.
    End of fucking story

7. k_700 Member

הדבר היחיד שאמרתי על ג׳ונסון זה שאני לא מבין את ההייפ והקישור שלו לצ׳לסי או מועדונים בלבל הזה.
    אני גם אשאל את זה היום. אחלה, הוא מצוין בלסיים מתפרצות ויש לו אחלה מהירות והסגנון הזה של ה-0 הגנה, קו הגנה גבוה עובד לו אחלה על המספרים.

שירים את היד מי שלא קוראים לו אורן וחושב שיש לו מקום בימין אצל אחת מהטופ 4.

מקום בליגה כאוברייטד בריטי הוא הראה שיש לו כבר עם פורסט.
    אבל מה עם אלכסיס סאנצ׳ז??? מתי נזכה לראות עוד רכישות של הצהרת כוונות מהסוג הזה אצלינו? להוכיח שמנצ׳סטר יונייטד עדיין קיימת.

מזיין לי ת׳מוח על שחקנים בני 20 שמרוויחים 70 אלף פאונד לשבוע ומאונן לי על שחקן שתרמנו למדע את הניסוי כלים הזה של תקח גופה מתה ותשלם לה 550 אלף פאונד בשבוע כדי לראות איך הליגה מגבירה לאירוע.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף צריך לזכור שזאת טוטנהאם עם כוח משיכה מוגבל. זה לא כאילו חלוצי הטופ בעולם עומדים בשורה להגיע לשם.
    אפילו כשהיה להם חלוץ טופ שהיה שחקן בית וקפטן הוא לא רצה להישאר ועזב.
    סתם מצחיק שהנביא הפך אותם לחסרי מושג ובפועל הם עושים יותר מאשר כל מיני אנטוני ומאונט (ה ״8״ ההיברידי) שהנביא שיווק אותם באגרסיביות.
    בדיוק כמו שהמאמן שלהם שהנביא עשה ממנו בדיחה כבר עונה שנייה מנקה את הריצפה עם טן הטח שהנביא הפך אותו למאמן הכי טוב שלנו מאז פרגוסון עד שנאלץ לבחור בין שחקני הרכש שדחף לטן האח והתהפך עליו שלא בטעות יודה שהנבואות שלו על הרכש שלנו היו טעות גדולה.

לרמה של טוטנהאם ולשאיפות שלה גם המאמן וגם השמות למעלה מספיקים.
    סתם מצחיק אותי האיפה ואיפה כשזה טוטנהאם מודדים אותם כאילו הם אמורים להתחרות מול סיטי וכשזה מאונט אז נאחזים באיזה משחק גביע ליגה מסכן כבר שנתיים או בחוסר דקות שאם האח נותן לו כדי לא לא להגיד שמדובר ברכש כושל.

9. oranfu Member

חחחחח
    אתה מתכוון חוץ מיופי של בישול בגול הראשון וביצירת הגול השני.

אבל זה לא מספיק אז עכשיו אתה תמציא לי גם שאני חושב שג'ונסון תותח על שצריך להחליף את סלאח...

Liverpool-Forever ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

עזוב אפילו טוטנהאם, ששנים הייתה קליינטית של יונייטד. בוא תראה את אסטון וילה, תוך 6 שנים עשו את הדרך מזריקת כרוב על ברוס ומקום 12 או 15 בצ'מפיונשיפ, עד לניצחון יפה על באיירן באלופות והיום יונייטד מרגישה הישג להוציא שם נקודה באופן מסריח. ועבור קבוצה כזו להעפיל לצ'מפיונס מהתחרות שקיימת על מקומות האלה באנגליה, זה הישג אדיר. אגב אסטון וילה עוד קליינטית גדולה של יונייטד מהעבר. אני לא סתם טוען שיונייטד כמועדון באיכות נוראית ומעשית מזמן לא מועדון גדול. הסטנדרטים פה הזויים, עד כמה שנמוכים.

כאילו ברצימות פעם אנחנו מדברים על 10-12 נקודות בכיס. כן -)

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/24
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הקיץ היה ברור לאן העונה הזאת הולכת.
    הבעיה שאצלנו התאהבו בתירוצים.
    כל הזמן מתרצים, אם לא לטן האח אז לשחקני הרכש הכושלים ואם לא להם אז להנהלה.
    מזמן הסטנדרטים שלנו בתחתית ולכן לא מפתיע שאנחנו נכשלים.
    הנהלה רצינית לא הייתה משאירה את טן האח על סמך משחק אחד, זאת חובבנות גם אם אתה זמן קצר בתפקיד כי מצופה ממך להבין קצת כדורגל, זה לא כאילו מדובר באנשים שהגיעו מהבייסבול ועכשיו לראשונה נתקלים בענף הכדורגל (בטח אנשי המקצוע מהתחום שראו מקרוב את העבודה של טן האח בשנה שעברה).
    זה גם חובבני לא להעיף אותו אחרי ליברפול או טוטנהאם או בשלב מוקדם יותר ולתת לו להכניס אותנו לבור גדול מידי.
    בדיוק כמו שזה חובבני לתת לו שוב ללכת להולנדים ולשחקנים שהוא מכיר בקיץ בלי להפעיל מחשבה ושוב למלא את הסגל בשחקנים שלא שידרגו אותך.
    הבעיה שגם כשצריך לחתוך ומזמן היה צריך זה לא קורה.
    שוב אני כותב, כל עוד הניהול הוא כזה עם רף כל כך נמוך אין לנו סיכוי להצליח.

12. k_700 Member

הפתעת אותי עכשיו, לגמרי ציפיתי שעוד דקה תכתוב לי שגם את אלאנגה אתה לוקח לפני סלאח כי סלאח סיים את הסיפור שלו.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא פשוט לא מבין איך הם העדיפו אותו על אמפבה */aaarofl

Roma ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. k_700 Member

מאונט רכש כושל בינתיים, על מה יש לדבר?

מצחיק אבל שאתה מתעלם משאר כל מה שטוטנהאם קונה ב-3 השנים האחרונות(כמובן שזה בכוונה).
    מדבר לי על אנטוני ומאונט בזמן שטוטנהאם קונה את:
    ביסומה, קולו, ג׳ונסון, מדיסון, אודוברט, ארצ׳י, ברגבאל ויאנג באיזה 300 מליון פאונד בזמן הזה רק לקישור ולעמדות הווינג בהתקפה.

אבל טוטנהאם מועדון חמוד כזה קטנטן.
    אז למה הם מוציאים יותר מליברפול, ואפילו יותר ממך בשנה וחצי האחרונות?
    מועדון קטנטן, אמבפה לא רצה לבוא חחחחח

מועדון קטנטן, מה אתה רוצה מהחיים שלנו? אז נשלם 65 מליון פאונד על סולאנקה כי אנחנו מועדון קטנטן.
    הרבה טיעונים מטומטמים נתת פה, זה לוקח בהליכה.

15. alexshw Member

אז זה יותר מטריד אותי משאלת המאמן. הסטנדרט שציב כבר המשטר החדש. לבוא ומשך שבועיים לחקור איפה זורחת השמש, זה לא רציני. להביא אנשים קריטיים לתפקוד המערכת רק ביולי, כשכבר הוחלט על צוות האימון בדרך, זה גם לא רציני.
    יש לי בפירוש אלרגיה גדולה ליח"צ ותעמולה ואני מזהה אותה ישר. בינתיים ראינו רק אותה.
    וגם להגיד המטרה זה עד שנה איקס לעשות משהו, זה שוב שרלטנות. אם שואלים את כל אנשי לסטר ב - 2015, תוך כמה זמן הם יהיו אלופים, הם היו עונים תוך 200 שנה.

וגם לראות פה בפורום הסברים ללמה לא, זה לא נראה טוב. בזה בטוח אין חידוש. שוב אם מטרת אינאוס להסביר למה לא, אז כדאי להם מהר מאוד לצאת מהעסק כי חבל על הכסף.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.