הפרמייר ליג, מח' 7: קרב גדול בין טוטנהאם לליברפול, וולבס - סיטי, ארסנל מדרימה לבורנמות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/9/23.

1. SoD Member

השיפוט בזיון, אבל האדום שליברפול קיבלו זה אחד לאחד האדום שקסמירו קיבל עונה שעברה מול פאלאס, ואז כל אוהדי ליברפול פה הסבירו איך זה משחק מסוכן בטירוף ומה זה משנה שהרגל שלו החליקה על הכדור

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תהיתי אולי באמת אתה צודק, אז צפיתי שוב בתאקל של קאסמירו, ואני יושב פה ושואל את עצמי אם זה באמת נראה לך אותו תאקל. חוץ מזה ששניהם החליקו על הכדור אין שום קשר. קאסמירו נכנס עם תנופה, בגליץ׳, עם פקקים קדימה בגובה של כמעט הברך של היריב. ג׳ונס בעמידה, הפקקים יורדים לכיוון הכדור ואז ממשיכים לקרסול. לא אותו תאקל בחיים.

ואתה יודע מה? אני אגיד יותר מזה - האדום של ג׳ונס גבולי. אם ההחלטה הייתה ניתנת במגרש והvar לא מתקן כי זה לא "clear and obvious error", ניחא. אבל זה בוודאי גם לא טעות קשה לתת על זה צהוב ברמה שדורשת תיקון.

כמו כן לא יודע מה היה במשחק שלכם מול פאלאס אבל כשמתסכלים על המשחק כולו, ורואים שכל ההחלטות גבוליות שהולכות עם טוטנהאם + פסילת השער המטורפת + הצהוב הראשון לג׳וטה שלא היה, השוד פה הוא עצום.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. SoD Member

למה בגובה של הברך לפחות בגובה של הראש שלו. מדהים שהרגל שלו ככ גבוהה ומצליחה להחליק מהכדור שנמצע על הרצפה.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה תגובה עניינית כפרה, קיצר הבנתי. באת להטריל והצלחת. כל הכבוד.

5. k_700 Member

קאסמירו הלך עם הרגל באמת בגובה הברך, פגיעה קשה מאוד. גם אז רשמתי שזה אדום, גם אם פגע תחילה בכדור.
    הכוונה שלך או לאן הלכת לא מכתיבה אם עוצמת הפגיעה/הסכנה לשחקן היריב ולזה מתייחס הכרטיס.

גם ג׳ונס זה אדום. הוא הלך לכדור עם תנופה ומשם המשיך לשוק ואז לכף רגל של השחקן שתיקל. מה לעשות זה גם אדום.
    בכלל יש המון זלזול בקהל על פגיעות כאלה של דריכה חזקה על הכף רגל. שברים שם זה לפעמים עניינים מסובכים שלוקח להם הרבה זמן להגיע לריפוי מלא של העצם. ליסנדרו עכשיו הולך לעבור ניתוח שני בכף רגל מאז אפריל כי השבר לא התאחה.

ג׳וטה כנראה לא פגע שם בשחקן בצהוב הראשון אבל ריחמו עליו עם צהוב שהיה צריך לקבל לפני והזריקות זין שלו דקה ורבע אחרי שקיבל צהוב היא הבעיה הגדולה פה. פשוט טמטום.

בנבדלים מהיום צריך שהדברים יהיו ברורים. שני קווים עם טכנולוגיה שתשדר את המרחק לקהל. חלאס, אנחנו לא צריכים להכנס לטוויטר בזמן משחקים ולראות כל מיני קווים דמיוניים שמישהו העביר כשזו הליגה הכי נצפית בעולם. אם בפורטוגל הדבר הזה קיים כבר שנתיים גם פה אפשר.
    אפשר גם לחייב את השופט עם רמקול להסביר את ההחלטה שלו בהחלטות קצה כשהואר מחייב אותו להגיע למסך. כמו בפוטבול. שם לפחות השופט יוכל להפליל את עצמו מבלי שנצטרך לשמוע יומיים אחרי שהייתה אי הבנה כלשהי בינו לבין הצוות. הוא ראה, הוא לקח החלטה, הוא יסביר אותה במשפט.

לגבי היום-
    המרקטינג ממשיך.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/23
    Roma אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

https://pbs.twimg.com/media/F7cSzNHW4AAI57f?format=Xxx&name=medium

"תנופה".

הוא הלך לכדור בצורה נורמלית לחלוטין ואחרי שפגע בכדור הרגל שלו החליקה עליו.
    לתת לו אדום זה להחמיר איתו.

Cup of Tea אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

כל הכבוד על פריים שלא מראה כלום.
    אף אחד לא טען שלא הלך לכדור, הוא הלך.
    ואז פגע לו בשוק ובכף רגל.

בכל סרטון רואים שהוא מגיע לתיקול הזה במהירות גבוהה משל ביסומה.

8. SoD Member

אני חושב שבשני המקרים אין אדום, אבל להגיד שהם נורא שונים זה הכי התממות וצביעות בעולם. ובאמת שאני עדיין לא מצליח להבין איך רגל גבוהה פוגעת בכדור על הרצפה.

9. oranfu Member

אז מה אם הוא מגיע במהירות גבוהה משל ביסומה?
    לא היתה כאן כניסה מסוכנת, לא בכח מוגזם, לא בכיוון רגל בעייתי.
    הוא הלך לכדור בצורה הכי לגיטימית שיש, הרגל שלו החליקה על הכדור.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרט לשער של דיאז שזה בושה שאין כדוגמתה מאז VAR שהוא לא אושר, לוקח את כל ההחלטות במשחק והם כולן גבוליות ואין לי בהכרח בעיה עם כל אחת מהן בפני עצמה. אני שואל שאלה אחרת, איך כללללללללללל הגבוליות הלכו נגדנו?

אני מתפלל לאלוהים אם יש בו טיפת רחמים, שלא נסיים איכשהוא 1-2 נקודות מסיטי.
    מספיק יש לי לכל החיים את הזבל של רודרי והנבדל שלא היה של סטרלינג.

Cup of Tea, k_700 ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. k_700 Member

שהסכנה לפציעה קשה במקרה של פגיעה בעצמות היא הרבה יותר גדולה ממקרה של אותו פריים אבל בלי שום מהירות ומונטום.
    לא ברור? אתה מקבל כרטיס אדום לא על הכוונה או הנסיון אלא על ההשלכות של הפעולה שלך.
    גם במקרה של קאסמירו זה היה מוצדק וגם פה.

12. oranfu Member

אבל לא היתה פה כניסה פראית במהירות או כח מוגזמים וגם לא בכיוון שהרגל הלכה אליו.
    זאת כל הנקודה.

13. k_700 Member

המהירות שהוא הגיע למפגש הייתה גבוהה מהמהירות של ביסומה. זה מספיק כדי לייצר פציעה.
    נוטים לזלזל בפציעות של כף רגל באופן כללי, אני שם לב ששופטים הרבה פעמים מחליקים אפילו בלי כרטיסים על מקרים של דריכות(פה הייתה גם פגיעה בשוק לפני).
    אנחנו כנראה צריכים עוד סרייה של פציעות שמורידות שחקנים ל8 חודשים מהמגרשים כמו עם ליצ׳ה כדי שיקחו את זה מעט יותר ברצינות.

14. k_700 Member

ישנה מציאות שבה וויליאן לא חוגג היום?

15. k_700 Member

טוב רוזנטל, מישהו לקח את תפקידך ההיסטורי.

אז כנראה ההופעה הכי טובה בפער של צ׳לסי העונה.
    שלטה טוב בקצב, יצרה מצבים. עוד הופעה מצוינת של קוקרצ׳ה מעמדת המגן הימני, גם סאנצ׳ז וקאייסדו נתנו הופעה טובה מאוד ביחד עם מודריק שאיפס את הכוונת בהזדמנות השנייה.

לא ראיתי יותר מדי מאנזו, נעלם ב10.
    גם פאלמר למרות הבישול בהופעה פושרת.
    קולוויל עם טאץ׳ מדהים בשער וטעות חמורה בשמירה על לוקיץ׳ בסוף המשחק.
    גאלגר עבד קשה בקישור(זכה בהרבה כדורים קשים). הופעה כללית טובה מאוד של צ׳לסי.

נראה שגם מודריק וגם קאייסדו עם פציעות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/23