הפרמייר ליג, מח' 8: המבחן של מארסקה באנפילד, וולבס מול סיטי, ארסנל נוסעת דרומה לבורנמות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏19/10/24.

1. Esomech Member

בהתקפה לא היינו טובים.
    בהגנה נהדרים.

פארנברח ממשיך להיות מעולה, ואן דייק וקונאטה גם היו אדירים ורוברטסון וארנולד גם במשחק טוב הגנתית.

נונייז נכנס והיה טוב יותר. המון פעולות חיוביות. נתן גם 2 כדורים מעולים היום.
    אחד לגאקפו שמצא את סובוסלאי שגלגל לידיים של סאנצז ואחד לג׳ונס עם הפנדל שבוטל.
    לא קיבל הזדמנויות לבעוט לשער בכלל. אבל בכל מה שקשור למסביב היה טוב.
    גם גאקפו וגם דיאז שנכנס לא היו טובים.
    ג׳ונס למרות הגול טוען שיפור בהתקפה, יותר מידי זמן עד שהוא מחליט מה לעשות. בצד ההגנתי יותר היה טוב מהרגיל שלו.
    סובוסלאי עובד המון, משקיע המון. אבל נכנס לטריטוריה של ווינאלדום. האאוטפוט ההתקפי שלו חלש מאוד.

ניצחון חשוב. צ׳לסי לא באמת איימה על השער.
    הגנה מעולה שלנו. איזה הבדל מהעונה שעברה. התקפית טעון שיפור. מחזיק אצבעות שקונאטה לא יצטרך לגוטה בקרוב כי הוא חשוב מאוד בהגנה.

2. k_700 Member

3. Rushie Member

עוד ניצחון קשה מאוד לאוסף. אני מקווה שיקרה איזשהו קליק בקרוב ונתחיל לנצח באופן קצת יותר דומיננטי כי זה לא יוכל להימשך כך לאורך זמן. אני מתנחם בזה שבינתיים גם סיטי וארסנל לא הצליחו להכניס הילוך.
    ג׳ונס היה טוב מאוד וצריך לדבר גם על הכדורים של סאלח מצד ימין, הוא שכלל את זה מאוד בשנים האחרונות והוא נותן בכל משחק איזה שניים- שלושה כדורים שערורייתיים פשוט.
    מהצד השני סובוסלאי ורוברטסון צריכים לשבת בצד קצת, כל הפעולות שלהם היום היו רעות.

ועוד שופט שגדול עליו כל הסיפור. זה כנראה הפער המשמעותי ביותר כיום במוצר.

4. oranfu Member

סובוסלאי ורוברטסון צריכים לשבת בצד, אבל מי אמור להחליף אותם?
    צימיקאס לא באמת ברמה הנדרשת ולסובוסלאי אין מחליף אפילו בכאילו.

Ori8 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. k_700 Member

אולי גומז. נראה לא רע בכלל בדקות ששיחק בימין היום.
    אמצע שבוע זה זמן לקצת רוטציה מבחינתכם.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

אני חושב שזה בעיה להכניס את גומז מגן שמאלי. אנחנו נתקשה להניע כדור מהחלק האחורי.
    אבל אולי.

באמצע השבוע צריך רוטציות, אין ספק.
    אבל חוץ מקוואנסה, צימיקאס ובראדלי אני לא רואה איזה אופציות יש לנו. אולי אנדו ומורטון אבל ברור שזה לא רציני ועכשיו גם ג'וטה ירד מהרוטציה.

7. Esomech Member

הרוטציה הכבדה תצטרך לחכות למשחק שבוע הבא נגד ברייטון בגביע.

גם המשחק נגד לייפציג חשוב, ובפורמט החדש חשוב מאוד להבטיח טופ 8. אז רוטציה שם אם תיהיה צריכה להיות מינימלית. בסוף המשחק נגד ארסנל בסופש הבא יהיה חשוב פי כמה

8. Rushie Member

צריך לעשות רוטציות. לא יודע בדיוק איך ומי, הפתרונות אצל סלוט.
    אני מקשר את איך שהם נראים לעומס. במיוחד סובוסלאי. מאז תחילת העונה הוא שיחק 90 דקות כמעט בכל משחק אפשרי וכולל בנבחרת.
    אני רוצה לראות את שניהם עולים מול ארסנל אחרי שבוע מנוחה. לא אכפת לי שבלייפציג נעלה עם צימיקאס/גומז ואנדו/מורטון כדי לאפשר את זה.

9. k_700 Member

לא צריך לעוף עם הרוטציות.
    אני משער שהוא ילך עם צימיקאס כי הוא יותר מאמין בו כגיבוי בסגל הנוכחי, אבל אם גומז ישחק שם זה בטח לא עמדה זרה לו.

במרכז לא הייתי עושה יותר מדי. מאק יכול לשחק איזה חצי שעה/מחצית, ג׳ונס יכול להמשיך, מאמין שדיאז ונונייז ישחקו.
    בטח תזרקו גם קצת דקות למורטון באמצע השבוע ואני כבר הייתי מתחיל להכניס את ניוני לעסק, בעיקר כי הוא יכול לשחק גם את התפקיד של סובו שצריך מנוחה.

עם אנדו הייתי משחק רק בגביע הליגה, לא ברמה.

10. oranfu Member

אגב, אני חושב שזה היה משחק לא טוב שלנו גם כי לא היינו יותר מדי טובים בהנעת הכדור וגם כי לא שלטנו במגרש, אבל כן היינו מאוד בטוחים מבחינה הגנתית וזה ניצחון טוב מאוד.
    צ'לסי באו במומנטום, אחרי פגרת נבחרות זה תמיד בעייתי ומבחינה הגנתית היינו טובים מאוד מול חולייה מאוד מוכשרת.
    גם התקפית תכלס היו לנו כמה מצבים מעולים והניצחון בסה"כ מוצדק.

צריך לראות אם אנחנו מפתחים יכולת לנצח משחקים גם בלי להיות טובים אלא בעיקר מתוך משחק הגנה טוב שמונע מהיריבות להגיע למצבים.
    בינתיים פחות או יותר בכל משחק היו לנו התקפות מצויינות גם מחוץ למומנטום שהראה שאנחנו יכולים לבנות מצבים של גול בהנעת כדור סיסטמטית ואם נדע לשלב את הדברים זה צריך להיות בסיס לקבוצה טובה מאוד.

11. הקופ בישראל Member

מציע לכולם לראות את הניתוח משחק של בניטס על ליברפול - ככה נראית קבוצה שרוצה להתמודד על תארים - מאוזנת, מגינה טוב ויוצאת נהדר להתקפה. קבוצה תחרותית, שהשחקנים שלה חזרו מהנבחרות ובעיקר הדרום אמריקאים שהניצחון חשוב בכל מחיר וזה מה שנעשה. עם דרך בריאה שגורמת לה להיות בראשות הטבלה. קרטיס ג'ונס עם משחק מושלם הגנתית (העלים את פאלמר) והתקפית.

בכלל בניתוח משחק באולפן רואים בדיוק את טביעת האצבע של סלוט על השחקנים והמערכים.

https://www.fullreplays.com/shows/match-of-the-day-2-20-oct-2024/

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. די קאניו אגדה Member

ארנה סלוט מקבל ציון 10/10 עד כה כיוון שהוא שיפר שחקנים נוכחים בסגל ולא קיבל אגורה לרכש.
    כשיביא רכש צריך להתחיל לשפוט אותו גם על זה. (למרות שיש לו עזרה בדמות יוז ואדוארדס).
    השאלה אם כמו טן פח הוא יתעקש על אוברייטדים הולנדים.
    כל הכבוד למחוז המובטל שאיתרו מנגר שהשיטה שלו מתאימה לסגל.

מארסקה מנגד חי על היכולת של פאלמר,בלי פאלמר הם לדעתי שוב באיזור מקום 8-10.
    לא מתרשם בכלל ממנו.
    פאלמר נראה כמו זבל אתמול = אין נקודות לצלסקי.

13. Sturridge Member

הבנו כבר שיש נגיעות יד שלא ישרקו פנדל אבל אם הן קרו במהלך לשער כן יפסלו, אז כשזה מהלך שמוביל לפנדל איפה אנחנו עומדים? זה לא נחשב יד? מה החוקים של המשחק הזה מישהו יודע?

https://x.com/mitchwils1/status/1848083197420277969?s=46

14. oranfu Member

עד כמה שידוע לי - לא נחשב יד.
    שינו את החוק לפני איזה שנה שנגיעת יד מקרית\זניחה של שחקן התקפה תפסול מהלך רק אם השחקן שנגע ביד גם הבקיע.

היה אתמול שיפוט גרוע. כל החלטה של השופט היתה כאילו רנדומלית.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שרשמתי בעבר, המצב הוא שאנחנו רואים מקרה ואפילו לא יודעים אם אמורים לשרוק לזה או לא.
    עד כדי כך המצב גרוע.
    אמרתי מזמן, צריך להפוך את החוקה ליותר חד משמעית.
    אבל לאף אחד לא אכפת פרט לכמה מבוגרים מכורים עם תסביך ילדותי וילדים קטנים שמקסימום עוברים קבוצה אם אחת נדפקת יותר מדי מהשיפוט.

oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.