הפרמייר ליג, מח' 9: דרבי קירחים במנצ'סטר, שיער טבעי ופאה בדרבי צפון לונדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏30/9/22.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עם כל הכבוד להאלאנד ופודן, הרגע של המשחק שייך לרמי וייץ שאמר "אני עם ה-52% שהימרו על סיטי". מה שיפה שהוא אמר את זה אחריי שהמשחק נגמר.

2. SoD Member

קאסמירו בינתיים נראה לא טוב בדקות ששיחק ומאבד מלא כדורים. לא היה משתנה היום כלום.
    סה"כ קבוצה שעד לפני חודשיים הייתה פח אשפה על מלא קיבלה בראש מהקבוצה ההכי חזקה בפער באירופה. קורה.

ASROMA אוהב/ת את זה.
  3. ASROMA Member

לא שזה היה משנה , כי יונייטד היו מפסידים either or
    אבל עם מרכז שדה טוב יותר זה לא היה נגמר 6
    סיטי הקבוצה הכי טובה בעולם אף אחת לא תעצור אותה. המטרה של יונייטד זה עדיין מקום 4 ולדעתי הם ישיגו אותו.

הקטע המדהים הוא ש-2 שחקנים שפפ ויתר עליהם\לא היה להם מקום יביאו לארסנל מאבק לאליפות\מקום בטוח בצ'מפיונס + ראחים. יש לסיטי 2 קבוצות לאליפות.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשה וזכה וראה הכל בריאל. הגיוני לחפש אתגר בפרמייר ליג. לסיטי לא רע עם רודרי, לליברפול אין חצי מהסכום שיונייטד שילמה, ואז נשארנו עם כל שאר הקונטנדריות (באוגוסט) למקומות 3-5.

5. alexshw Member

אני לא חושב שבשביל זה צריך לפזר כל פעם 200 מיליון פאונד ולא לשם כך התכנסנו. אני בעד דף חלק לגמרי עם בעלים חדשים. הניהול ביונייטד כאוטי לגמרי חסר כל שכל.
    בעיקר אני רואה מאמן עם סגל שלא מתאים לפילוסופיה שלו. כפי שכבר כתבתי מיליון פעם.

ASROMA ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. DRORIKO Member

הוינר הזה הפך להיות אחד הדברים הכי מעיקים בתקשורת. גם בצ'רלטון וגם בערוץ הספורט דוחפים את החרא הזה לכל מקום. עכשיו מילא זה היה נגמר שם, אבל זה כבר גולש למדבקות בכדורסל שגורמות לשחקנים לגמור את העונה. שלא לדבר כמובן על זה שמעודדים אנשים להמר וזה.

7. קשר שמאלי Member

מה זה 200 מיליון פאונד? זה כסף ל3 שחקנים טובים במקרה הטוב. קבוצות לא נבחנות מול סיטי, סיטי זו קבוצה מעולם אחר, יש לה שחקנים בלתי ניתנים לעצירה. דה בריינה והולאנד הם שחקני פלייסטיישן

8. ASROMA Member

ודאי. מה שחקנים כמו דאלוט-לינדלוף-שואו עושים ביונייטד אין לי מושג , טן האח לא יכול לשנות סגל שלם בעונה וכנראה גם לא מתאים , דחפו ליונייטד זבל במחיר מופקע במשך שנים. ניהול מזעזע אבל הם לא מוכרים שכח מזה.

9. k_700 Member

נכון, צריך יותר.
    כשמסתכלים כמה טוטנהאם הוציאה ב6 חודשים, ארסנל בבניית הסגל הזה וצ׳לסי בקיץ רצוי שתרים את התקציב למחוזות ה300 מליון פאונד כתנאי לקונטנדריות על טופ 4.
    זה הסטנדרט היום.

10. DRORIKO Member

בפרמייר ליג. בצ׳מפיונס עוצרים אותם שנה אחרי שנה. בוא נראה אם האלנד הוא זה שיצליח לשבור את המחסום.

11. SoD Member

קבוצה במקום שישי שנראתה כמו מקום 20 שמה 200 מיליון פאונד בקיץ והיא עדיין מקבלת מסיטי בראש? שוקינג

12. alexshw Member

גם העונה יונייטד עם הגב לקיר ומתוך פאניקה שילמה יותר מדי על שחקנים ולא פתרה את הבעיות העיקריות שלה. עובדה שהיא צוברת נקודות רק דרך כדורגל שהיינו רואים אצל סולשיאר. ושוב נשאלת השאלה למה צריך את טן האח עבור זה?

והוא הרי ימשיך רק אם ישיג צ'מפיונס. ואם לא ישיג? יונייטד שוב תתקע עם שחקנים שנרכשו נקודתית עבור מאמן שכבר עזב וחוזר חלילה.

13. k_700 Member

כי אין מנהל מקצועי ומעליו ספורטינג דירקטורררר

14. DRORIKO Member

רנגניק תמיד מוכן לחזור אם אתה מתגעגע

15. Sturridge Member

בכל זמן אחר לראות את יונייטד מקבלת שישייה זה תמיד נחמד, אבל נראה לי כולם פה מבינים שהרכבת הזו דוהרת לפרצוף של כולנו.
    זה יותר מבעית ממשמח.

אם לדה בריינה היה קצת יותר שנים לתת, הטריו פודן-האלנד-דה בריינה בקלות עובר את הטריו של פפ מברצלונה.

אני מאשים את רומן, היה יכול למכור עוד קצת משאבי מדינה ולהביא את המפלצת הזאת קיץ שעבר.
    אבל מי שמתקמצן גומר עם לוקאקו.

Scouser Tommy ו-Clichy אוהבים את זה.