לכולם יש פה ביפ שהם רואים סאות'פארק בכזאת כמות? הפרקים הכי טובים שאני זוכר: פרק 14 או 15 של נמלטים העונה השנייה, כשקלרמן ירה במהון בסוף, פרק אדיר לדעתי, עם כל הרכבות וזה... וכמובן מה שאיגי אמר, עונה 1 פרק 21.
סיינפלד - the gum היה עצום, the chicken roaster כנ"ל, וכמובן כל הפרקים שג'ורג' מזכיר את ארט ונדליי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx נשואים פלוס - הפרק בו נוסעת המשפחה לוושינגטון, וכמובן הפרק בו אל וג'פרסון עולים לגג הבית כדי לסדר את האנטנה של הטלוויזיה.
בפמליה אחד הפרקים החזקים היה עם הכלבים, נראה לי קוראים לו Dog Day Afternoon בעונה השלישית, פרק מעולה.
לא מסכים עם הסופ נאצי. יש בו רגעים מאוד משעשעים ("לוקח להם שעות להחליט מי השמופי האמיתי"), אבל בסך הכל זה פרק בינוני יחסית לסטנדרטים (המאוד גבוהים) של סיינפלד, השטיקים של ה"נאצי" ממצים את עצמם מהר. הפרק הזה הוא הסרג'נט פפר של עולם הטלוויזיה-מאוד מוערך ואהוב, אבל אפילו האנשים שיצרו אותו עשו דברים הרבה יותר טובים.
סיינפלד (בלי סדר מסוים): The Marine Biologist The Opposite The Pledge Drive The Gymnast - פרק אדיר The Soup Nazi The Rye חברים (עם סדר - מהטוב להכי טוב): 15. עונה 7: The One With The Holiday Armadillo 14. עונה 7: The One With Chandler And Monica's Wedding - 2 Parts 13. עונה 7: The One With Ross's Library Book 12. עונה 1: The One With The East German Laundry Detergent 11. עונה 6: The One Where Ross Got High 10. עונה 4: The One With The Embryos 9. עונה 7: The One With Rachel's Big Kiss 8. עונה 5: The One With Ross's Sandwich 7. עונה 7: The One With Ross And Monica's Cousin 6. עונה 2: The One After The Super Bowl - 2 Parts 5. עונה 6: The One That Could Have Been - 2 Parts 4. עונה 1: The One With The Blackout 3. עונה 6: The One With Unagi 2. עונה 2: The One With The Baby On The Bus 1. עונה 5: The One Where Everybody Finds Out וצריך לציין שכל ה-15 פרקים נמצאים אצלי בדיסק מיוחד לשעת צרה שאני נוהג לראות כל כמה חודשים....
הכי מצחיק בפרק הזה כשהם נחקרים במעבר הגבול וליו מתחיל לשגע להם את השכל, וכשהייד אומר לקנדיים שהם באו מאירגון טרור של בתי ספר תיכון. וגם בתחילת הפרק כשאריק אומר לפז להיות בשקט ואז קלסו בא ומתחיל לצעוק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
היחודיות של הפרק הזה היא זו שהופכת אותו לכך כל טוב ולכל כך ידוע. הוא לא מצחיק לאורך כל אורכו ו מבחינת הומור נטו היו פרקים יותר טובים, אבל הסופ נאצי זה משהו מיוחד. one malagatani porfavor. Norfavor? im part spanish. N:adios muchacho! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
על מה אתם מדברים? הסופ נאצי פרק אדיר, מדהים, בנוי כל כך טוב. ההקבלה לסרג'נט פפר הזוייה לגמרי. סרג'נט פפר ראוי להיקרא אוברייטד כי לנו הוא נשמע שונה מאיך שהוא נשמע לאנשים לפני 40 שנה כשיצא. הסופ נאצי, גם לצופים חדשים של סיינפלד - נחשב הטובים - בצדק.
top 20 שלי בסאות'פארק (באמת שניסיתי פחות)- מסודר לפי עונות: 113 - Cartman's Mom is a Dirty Slut & 202 - Cartman's Mom is Still a Dirty Slut 214 - Chef Aid 216 - Merry Christmas Charlie Manson 217 - Gnomes 314 - The Red Badge of Gayness 317 - World Wide Recorder Concert 401 - Cartman's silly hate crime 415 - Fat Camp 501 - Scott Tenorman Must Die 506 - Cartmanland 604 - The Terrance and Phillip Movie Trailer 606 - Professor Chaos 614 - The Death Camp of Tolerance 709 - Christian Rock Hard 711 - Casa Bonita 805 - AWESOM-O 813 - Cartman's Incredible Gift 906 - The Death of Eric Cartman 1008 - Make Love, Not Warcraft עוד משהו, אני חייב להזכיר את שלושת הפרקים האחרונים שיצאו, לדעתי לכל הטרילוגיה של Imaginationland יש מקום ברשימה.
אני אף פעם לא זוכר את השמות, אבל הפרק הכי טוב שראיתי בשנות ה-70 היה כאשר אריק ראה את הוריו עושים את זה. שנים לא צחקתי ככה. גם הפרק שבהם הם החביאו את פז בקנדה ותפסו אותם, ואז הוא מצא את הגרין קארד בתוך הנעל היה ענק. אגב, רק אני רואה "סקס והעיר הגדולה" בגלל קריסטין דיויס\אחותי שמכריחה אותי לראות איתה? כי לאט לאט בלי לשים לב, יצאתי מהקטע של "אני לא נקבה ורק נקבות רואות את זה" ופשוט היתמכרתי לסדרה המעצבנת הזאת, למרות שחצי מהדברים אני לא מבין מה הן רוצות, סדרה מצחיקה, יש בה כמה פרקים ענקיים, בימיוחד עם סמנתה ששוכת עם כל מה שזז.