הקבוצות האנגליות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏28/8/03.

1. FC REALCHELSEA Member

אנחנו מאוד שמחים לקבל אותך אחי, פעם הבאה בבקשה לכתוב הודעות הנוגעות לדיון.......

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/3/04
  2. King_Beckham Member

מעניין יהיה לראות מי יעלה לליגת האלופות ביחד עם שלושת הגדולות: ארסנל, צ'לסי ומנצ'סטר.

יכול להיות שצ'רלטון תחולל הפתעה ותופיע שם על חשבון המקום הרביעי, אבל אם היא אכן תזכה במקום הרביעי, לא בטוח בכלל שהיא תעבור את המוקדמות!

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקרא לי מפגר או קשה קליטה, אבל למה?
    בוא נהיהריאליים, טוטנהאם לא תיקח מקום שישי העונה, מילה שלי.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היום נערכה הגרלת שמינית גמר גביע אופ"א. ליברפול תפגוש את מארסיי וניוקאסל את מאיורקה. לא קל בכלל.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה יכול להיות הרבה יותר גרוע.
    אני מאוד מקווה שליברפול יעופו, ושניוקסאל תעבור שלב(סמפטיה לא נגמרת יש לי לקבוצה הזו).
    בקשר לניוקסאל, הרבה תלוי באיזה מצב רוח אטו יגיע למשחקים, כי כשהבן אדם מרוכז ובכושר, קשה מאוד לעצור אותו...

6. ArsenalFan Member

אם ניוקאסל תשחק מול מיורקה כמו שהיא שיחקה מול ולרנגה, חבל על הזמן, בטיינסייד יכולים לוותר על החלום שאלן שירר יניף השנה משהו.

הגרלה מאוד קשה לניוקאסל, נכון שמיורקה איננה ולנסיה או ברצלונה, אבל לקבוצות אנגליות אף פעם לא היה קל מול ספרדיות, ומיורקה מאוד מסוכנת, ולא רק בגלל סמואל א'טו הנהדר. מה שכן, אם א'טו באמת מגיע "חם" מול טיטוס בראמבל, זה הולך להיגמר רע מאוד.

לא אקרא לך מפגר וגם לא קשה קליטה, אבל זה פשוט מאוד: אין דבר יותר טוב מלשמוע אוהד טוטנהאם מייחל להגיע לאינטרטוטו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

7. King_Beckham Member

אוהדי ארסנל מתלהבים פה...
    הם מתלהבים כי סוף סוף הם עושים שנה שנה עם מנצ'סטר על האליפות, כשלפני כמה שנים הם ראו את ה-6-1 שהם חטפו ואת הקבוצה שלהם מסיימת כל הזמן שני כשמנצ'סטר לקחה גם טריפל וגם את אליפות אנגליה בלי להתאמץ, אבל אין לכם מה לדאוג, עוד מעט זה שוב יחזור להיות ככה!

8. ArsenalFan Member

איפה בדיוק קראת את אוהדי ארסנל "מתלהבים פה"?

אם אפשר לכתוב לעניין, בבקשה...

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שאני עושה זאת(ואני בטוח שאני לא אצליח להירדם בלילה בגלל זה) אבל ארסנל תמיד מהווה יריב ראוי במאבק על האליפות.
    השנה, הם גברו עלינו במאבק על האליפות באנגליה.
    בכל שנה בשנים האחרונות יש מרוץ קשה מאוד על התואר, ואני לא רואה את זה משתנה בקרוב.
    ושוב, למרות השנאה הבלתי נגמרת אליהם(והתקווה שיום אחד צ'לסי או ניוקסאל יחליפו את ארסנל במירוץ לאליפות), אני לא רואה אותם מוותרים על המירוץ לאליפות בשנים הקרובות.
    אז כן, השנה אוהדי ארסנל יכולים לשמוח לאיד, מבט אחד על הטבלה ותבין למה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

10. ArsenalFan Member

אלוהים, היום ה-5 במארס. ארסנל עדיין לא לקחה אליפות, יונייטד עדיין צריכה לבוא להייבורי, בנוסף ארסנל עדיין צריכה לשחק משחקים קשים מאוד בוויט הארט ליין וסנט ג'יימס' פארק, ועדיין מחכה לנו ליברפול, וכמה מוקשים בדרך (פולהאם, בולטון). 9 נקודות נראה הרבה, אבל כשלוקחים בחשבון את לוח המשחקים ואת הנקודה שבאיזשהו שלב ההפסד חייב לבוא ובעקבותיו גם תקופה חלשה/ משבר (אין שום קבוצה בעולם שעברה עונה ללא משבר, גם הקבוצות הגדולות ביותר עברו אחד), המצב רחוק מלהיות גמור. מה גם שלא ברור מאיפה הקרצתם שאוהדי ארסנל כאן כבר התחילו לחגוג או לשמוח לאיד...

אם אפשר, זה דיון על הקבוצות האנגליות באירופה, ובכדי לחזור לנושא הדיון, הנה חדשה אחרונה:

ועדת המשמעת של אופ"א החליטה שרוי קין לא יקבל השעייה נוספת בעקבות הדריכה שלו על ויטור באייה בהפסד של יונייטד 1:2 בפורטו. קין ייעדר מהמשחק הקרוב באולד טראפורד בלבד.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/04
  11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בהחלט מסכים שאם נראה את ניוקאסל של שלשום חבל על הזמן. ניוקאסל שיחקה כל כך רע, למזלה היא נתקלה ביריב (ובעיקר בשוער) גרוע. כעת מתגלה מה שטענתי, שמכירת סולאנו פשוט הייתה טעות. דייר נפצע - ואין קשר ימני. במשחק מול ואלגרנה ברידג'ס (WTF??) שיחק כקשר ימני, ובהמשך החליף אותו בריטיין בן ה-18 בהופעת בכורה בניקואסל. עם כל הכבוד, ככה לא בונים חומה, זה לא רציני. וגם בהגנה בובי עושה שטויות - הוא מעלה את אובריין, בראמבל ו-וודי באותו הרכב. את ברנארד הוא שולח החוצה ואת יוז הוא מזיז שמאלה - ככה שאנדי אובריין הוא בעצם המגן הימני. כמה נפלא, ובעיקר כמה גאוני.

מישהו חייב מהר להחטיף לסנילי שתי סטירות לחי, אחרת זה ייגמר רעעעעעע.

12. Reyes Member

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחירי התבוסה שחטפה סלטה מאספניול האומללה(5-1) אין ספק שצדקתי בקשר למה שאמרתי על המפגש שלהם מול ארסנל.
    ארסנל קיבלה את ההגרלה הכי קלה שהיא יכלה לבקש.
    סלטה ביכולת עלובה שלא נראתה מזה שנים בסלטה.
    ארסנל יעלו מחר לשלב הבא.
    אני לא רואה את סלטה ביכולת הנוכחית מצליחה להוות יריב לארסנל, לא לדבר על לנצח בהפרש של 2 שערים בהיבורי.
    סלטה בסכנת ירידה, חושבת כרגע על הליגה, ורק על הליגה, עם כל הכבוד לליגת האלופות, סלטה לא יכולה להרשות לעצמה לרדת ליגה.
    מחר ארסנל הולכת לתת בראש לסלטה, פשוט וקל.

בקשר ליוניטד היום, לדעתי היוניטד יעלו שלב.
    עכשיו זה הזמן בשביל היוניטד להעלות את הרמה ולעלות שלב.
    פורטו לאחרונה בכושר פנטסטי.
    בליגה היא ניצחה במחזור האחרון באופן משכנע 4-1 בבית, יש לה כבר 12 ניצחונות רצופים בבית, ו7 נקודות מהמקום השני בליגה הפורטוגלית(ספורטינג שנייה), אליפות של פורטו נראת קרובה מתמיד.
    דקו בכושר פנטסטי, ככה שלא יהיה קל היום, אבל אנחנו נעבור.

ולסיום, צ'לסי.
    מאוד לא יציבה השנה, למרות הניצחון בגרמניה היא בהחלט מסוגלת לעוף(כפי שקירק רוצה).
    לדעתי ראניירי ישחק את הטקטיקה ההגנתית הידועה שלו, יוציא משטוטגארט את המיץ, ויהיו לנו שלוש קבוצות אנגליות ברבע הגמר(מתוך 8).

14. Gooner Member

Bye Bye Merchandise United!

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף לקום בבוקר עם חיוך גדול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

לדעתי מישהו צריך לפשפש טוב טוב בארכיוני הליגה האנגלית כדי לראות מתי היתה הפעם האחרונה שמנ. יונייטד ספגה שער בדקה ה-90 (ובאמת מישהו זוכר מתי זה קרה?).... כמו שרמי "אני אוהד יונייטד שמתלהב כמו משוגע בגולים שלהם" וייץ אמר, פורטו היא הקבוצה שהגיע לה לעלות בסיכום שני המשחקים. אתמול יונייטד שיחקה טוב יותר, אבל היא הרגיעה את המשחק אחרי השער של סקולס וויתרה על האפשרות לכבוש שערים נוספים מול ההגנה הפורטוגזית הדי רעועה, שערים שהיו יכולים להכריע את המשחק. היונייטד נתנו לפורטו להחזיק בכדור במחצית השנייה והסתפקו ביציאה למתרפצות (מסוכנות דרך-אגב...), ולמרות שפורטו התקשתה לגבור על הגנת היונייטד (בעיקר כי הם שיחקו על כדורי גובה - ממתי קבוצות פורטוגזיות משחקות ככה?), היא כבשה באחד מהמצבים היחידים אליהם היא הגיעה, תודות לטים האוורד, שלאט לאט אני מתחיל לחבב אותו במידות ווס בראון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_jokercolor.Xxx .

נ.ב.
    מישהו שם לב לצעקה מחרישת האוזניים שוייץ דפק כשסקולס כבש שער שנפסל בגלל נבדל (שלא היה)? "שתיייים אפפפפהההה לא לא לא......".... איזה בוקר של כיף.

צ'לסקי כמובן עלו, למרות שכרגיל במשחקי הבית של הקבוצה הם לא הצליחו להרשים. 0-0 די שקול בין שתי הקבוצות, כשההגנה ודמיאן דאף בולטים אצל הבלוז.