אהה, פשוט אוהבים את ארסנל עד גבול מסויים לכן לא סידרו לה גם הופעה בגמר ואפילו את הגביע בלי לשחק. זה בערך השטות הכי גדולה ששמעתי ממך איי פעם, ושמעתי ממך כבר כמה. החתימה שלי מעולם לא הייתה יותר נכונה וקולעת למציאות. ואני חשבתי שזו סתם עקיצה, מסתבר שממש לא.
וואלה, קיבלנו את צ'לסי, קלי קלות, קבוצה שכרגע עם אותו מספר נקודות כמו יונייטד, ושניצחה אותה השנה... נו, נראה, אולי אני אשתכנע אחרי זה: אם אפשר בבקשה, משה, סיבה אמיתית טובה מדוע לאופ"א יש אינטרס לסדר לארסנל הגרלות קלות, ולא למנצ'סטר יונייטד, קבוצה שרק למען חיזוק המותג "ליגת האלופות" הרבה יותר משתלם לה להשאיר אותה במפעל. פתאום פורטו אימפריה? נו באמת. אתה ראית כמוני שלא פורטו עברה את יונייטד, אלא יונייטד עפה. והכי יפה- אופ"א חזתה מראש, בסוף אוגוסט, שאינטר- קבוצה ששנה לפני כן הייתה בחצי גמר ליגת האלופות- תהיה במשבר, טיולים לרוסיה ואוקראינה הם קלי קלות אבל האימפריה של שום וריינג'רס הפאתטיים (כמה נקודות הם כבר מאחורי סלטיק? 18?) משה, אתה ממש מגיע עד כדי גיחוך.
אז ככה, שוב אני שואל, מה הגרלה יותר קשה, ריאל מדריד, מילאן או צ'לסי. שוב, אתם לא צריכים לענות. הרקורד של ארסנל מול צ'לסי הוא מדהים, כולם יודעים את זה, גם האחראים על ההגרלה. ולא משנה מה תגידו, אני ידעתי כבר לפני שההגרלה נערכה את מי ארסנל תקבל, בשבילי זה היה ברור. לא אמרתי שפורטו אימפריה, רק אמרתי(ואתה מוזמן לדפדף בדפי הפורום שאמרתי את זה לפני בכלל שהיא הוגרלה מול היוניטד) שהיא קבוצה מעולה, שיכולה לנצח כל קבוצה. פורטו בכל מקרה הגרלה יותר קשה מסלטה. עם לזה אתה לא מסכים, אז כניראה שאתה יודע משהו שאני לא יודע. ואמרתי, אופ"א סידרו לארסנל ואינטר בית מעולה לעלות ממנו, וכמו שאתה אומר שאופ"א לא יכלו לחזות את הכושר של אינטר, גם אני יכול לטעון שאופ"א לא יכלו לחזות את הכושר של ריינג'רס ושל פנא. בנוגע לשאלה כמה ריינג'רס מאחורי סלטיק, תזכיר לי כמה אינטר מאחורי מילאן, וכמה סלטה מאחורי ריאל. אתם חושבים שאני מדבר שטויות, זכותכם, אבל מעניין איך בכל פעם ארסנל מקבלת את ההגרלה הנוחה מבחינתה. אני לפני ההגרלה כבר ידעתי מה ארסנל תקבל, לי זה היה ברור. נ.ב קירק, שאלת אותי למה ארסנל לא קיבלו הגרלה נוחה עד הגמר, כי היא עדיין לא מגיעה לדרגה שאופ"א תעדיף אותה על מילאן או ריאל, כי הדרך היחידה של ארסנל להגיע לגמר זה שמילאן וריאל ישחקו אחד מול השני. כי ברור לי, ולכל אוהדי ארסנל, שארסנל לא ברמה לא של מילאן ולא של ריאל.
זה שארסנל גברה על צ'לסי פעמיים העונה לא אומר כלום. להיפך - זה אומר שצ'לסי תבוא יותר נחושה ומוכנה. פלוס תוסיף לעניין את המסגרת, תקבל קבוצה יותר מקטלנית. צ'לסי היא קבוצה מצויינת בלי קשר לתוצאות בינה לגאנרס. אל תעשה מזה כאילו זה ניצחון בטוח, כי זה ממש, ממש לא. אין בצ'מפיונס ליג הגרלה קלה, אבל מונאקו וליון הם בהחלט הגרלות עדיפות.
פחחחח... אינטר הגיעה בשנה שעברה לחצי גמר ליגת האלופות, ומדובר באחד המועדונים הגדולים באירופה. ריינג'רס ופנאתינייקוס רחוקות שנות אור מהרמה הזו, איך בכלל אפשר להשוות? וממש בית מעולה סידרו להן, טיולים לרוסיה ואוקראינה תמיד היו מועדפים על כל הקבוצות בצ'מפיונס ליג (רק תסתכל על רשימת הקבוצות שהפסידו בשנים האחרונות במוסקבה וקייב. אגב, יונייטד מעולם לא נסעה לשם בצ'מפיונס ליג. אולי סידרו לה חיים קלים?), מה גם שבסופו של הבית אינטר לא עלתה... כן, סלטה הגרלה יותר נוחה מפורטו. רק אני עוד לא הבנתי איך לשיטתך צ'לסי היא הגרלה נוחה יותר מפורטו, או איך אינטר היא הגרלה נוחה יותר משטוטגרט (שעפה לצ'לסי, להזכירך). עובדה אחת ברורה: את ההגרלה הזו איש- לא בארסנל ולא בצ'לסי- לא רצה. אם ראית בהגרלה את הפנים המאוכזבות של דיוויד דין מיד כשיצא הכדור עם השם "ארסנל", זה היה ברור כשמש. לכן אם היו רוצים "לסדר" לארסנל הגרלה, סביר להניח שזה היה משהו שגם ארסנל רוצה, לא? על דבר אחד לא ענית: נניח שכל התיאוריה המופרכת שלך נכונה, שכל ההגרלות האירופיות הן בכלל פיקציה, אופ"א מעדיפה את ארסנל והיא מסדרת לה הגרלות קלות. השאלה היא למה? למה דווקא ארסנל? סתם ככה מתוך אהדה בלתי מוסברת? הרבה יותר הגיוני שהיא תעדיף שם מוכר ומוכר כמו מנצ'סטר יונייטד, מבחינתה זה ימכור הרבה יותר את המותג "צ'מפיונס ליג". בחייך, משה, או שיותר מדי מתסכל עבורך שארסנל התקדמה באירופה השנה רחוק יותר מיונייטד לשם שינוי, או שאתה באמת קונספירטור חסר תקנה.
אל תתחכם, משה. ברור שריאל מדריד, מילאן ודפור הן הגרלות קשות יותר מצ'לסי. הבעיה היא שאתה טוען באופן תמהוני שפורטו, מונאקו וליון הן קבוצות טובות יותר מצ'לסי. מה, מקום שני בפריימר ליג, קבוצה שניצחה את מנצ'סטר יונייטד הגדולה - זו קבוצה פחות טובה ממונאקו, פורטו וליון? אתה בעצם טוען שהליגות בפורטוגל וצרפת יותר טובות מהליגה האנגלית... ואתה גם בין היתר אמרת שפורטו יותר טובה מצ'לסי. כמובן שטות מוחלטת שרק אתה יכול להוציא מהפה. צודק. אתה יודע מה? עכשיו שיכנעת אותי. פעם אחת ארסנל קיבלה הגרלה יותר קלה מיונייטד - ההגרלה מכורה, אופ"א רוצה שארסנל תזכה בגביע (הרי לא יכול להיות שחס וחלילה ארסנל הרוויחה ביושר את מקומה ברבע הגמר!) וכמובן יונייטד הקטנה מקופחת ע"י אופ"א והשופטים. מאד חכם להשוות בין הליגה הסקוטית לליגות הספרדית והאיטלקית. לפי ההיגיון (?) שלך הפועל פ"ת קבוצה יותר טובה מסלטה ויגו, כי היא יותר קרובה למקום הראשון מאשר סלטה... אני לא מבין - ויונייטד כן ברמה של ריאל? יונייטד ברמה של מילאן? אז לטענתך, אם ארסנל לא קיבלה את ריאל או מילאן אז ההגרלה מכורה? שנינו יודעים טוב מאד שאם ארסנל היתה מקבלת את מונאקו גם היית זועק שההגרלה מכורה וארסנל קיבלה את הקבוצה הכי קלה שיכלה לקבל, כנ"ל עם ליון, פורטו ומי יודע, אולי אפילו דפור (אם אתה ככה מצליח לזלזל בצ'לסי, קבוצה יותר טובה מיונייטד, בניסיונות הנואשים שלך להכפיש את ארסנל). בכל מקרה, אני לא אמשיך בויכוח עם בנאדם שטוען שפורטו קבוצה טובה מצ'לסי ושבית עם ריינג'רס, שטוטגארט ופנאתינייקוס הוא בית קשה יותר מבית עם אינטר, קייב ולוקומוטיב. אתה פשוט משוגע, אין לי אף הסבר אחר.
משה, ארסנל לא קיבלה הגרלה קלה יותר ממנצ'סטר. להיפך - כל הטיעונים עומדים לרעתך. אם מנצ'סטר הייתה עוברת את פורטו היא הייתה מתמודדת עכשיו מול מונאקו - קבוצה הרבה יותר קלה מצ'לסי. די, הגיע הזמן להודות שפשוט פישלתם מול פורטו ולהמשיך עם החיים. אם באמת מנצ'סטר הייתה חדה ומדוייקת מספיק לעבור את פורטו היא לא הייתה נתקלת בשום קושי עד חצי הגמר. המסלול לל לכאורה עבורכם קליל למדי ועדיין לא הצלחתם לעבור. הגיע הזמן להשלים עם זה.
יוהאן קרויף על ארסנלhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxxאתר ערוץ הספורט) יוהאן קרויף: "אם הם ילכו כל הדרך ויזכו בליגת האלופות תוך הצגת הכדורגל שהם משחקים עכשיו, אירופה צריכה להיות גאה באלופה כזאת. אני צופה בארסנל ונהנה מהסטייל שלהם. בשנים האחרונות ארסנל משחקת כדורגל עילאי, אבל הם תמיד הודחו בשלב מוקדם. יש להם הרבה שחקנים שאני אוהב, לא רק הנרי, ברגקאמפ, פירס ורייס. אבל אלה הם שחקנים שמרימים את עצמם ואת הקבוצה שלהם יחד איתם".
צ'לסי-ארסנל רבע גמר ליגת באלופות סטמפורד ברידג' 21:40 שעון ישראל הדרבי הלונדוני!! 16 משחקים רצופים צ'לסי לא הצליחה לנצח את ארסנל.העונה 3 נצחונות של 2-1 על היריבה הלונדונית. אני חייב לשתף אותכם בחלום בלהות שהיה לי בלילה, השידור של המשחק התאחר ב10 דקות וזה ביאס אותי חבל על הזמן,אחרי שהשידור חזר התוצאה הייתה..1-0 לצ'לסי ואחרי כמה דקות הם עלו ל2-0 ו....3-0 בשלב הזה התחלתי לבכות בחלום ואז התעוררתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני בטוח שיהיה טוב יותר!
האמת היא שהתפוצצות של צ'לסי נראית לי תסריט שהוא לא עד כדי כך מעבר למציאות. צ'לסי באים למשחק הזה חמים אש, הדבר הראשון שאנחנו צריכים לעשות זה לדאוג לעצור את צ'לסי, ורצוי לעשות את זה לפני שאנחנו חוטפים את ה-1:0 אחרי 28 שניות, כי הפעם אנחנו נתקשה הרבה יותר לחזור. מהמשחק מול בולטון וגם במשחקים אחרים בתקופה האחרונה אפשר לראות שמשחק ההגנה שלנו רחוק מלהיות מושלם. בולטון היו פראיירים בשבת לא לצאת לפחות עם תיקו מהייבורי אחרי המתנות שנתנו להם במרכז ההגנה, צ'לסי כבר לא כאלו פראיירים, ובטח שלא במשחק רבע גמר ליגת האלופות. המשחק היום מתחיל בהגנה שלנו- אם לאורן ימשיך להשאיר את האגף הימני של ההגנה פרוץ כמו שהוא היה בסטמפורד ברידג', הפעם זה יהיה דמיאן דאף שיעשה לנו טרור. אם מרכז ההגנה שלנו ימשיך להיות חדיר לנגיחות חופשיות בתוך הרחבה, אנחנו נחטוף. שוב אני אומר את מה שאמרתי לפני הנצחונות שלנו בפברואר על צ'לסי: באופן כללי הקבוצות הללו שוות ביכולתן הבסיסית, והיתרון הבולט היחיד שיש לאיזושהי קבוצה במשחק נתון היא ביתיות, שהערב עם צ'לסי. אני לא צריך להזכיר את המשמעות האדירה של המשחק הזה לאור היריבה שהוגרלנו נגדה. בכל מובן אפשרי- הדחה היא מכה קשה מדי, שיהיה קשה מאוד לצאת ממנה, גם במובן התודעתי של הדומיננטיות בלונדון (זה יהיה ממש כואב אם אחרי שניצחנו את צ'לסקי פעמיים בליגה והעפנו אותם מהגביע, הדחה מהצ'מפיונס ליג פשוט תמחק את הכל ותיתן לצ'לסי יתרון עלינו), וגם להמשך העונה הזו והתוצאות שלה. ציון הדרך הזה קריטי מאוד, והפסד לא מתקבל בחשבון. כשונגר אומר שאין לנו מה להפסיד בגלל שכבר היינו למעשה מחוץ לליגת האלופות שני משחקים ושתי דקות מסיום שלב הבתים, זה היה נכון אם היריבה לא הייתה צ'לסי. כשמדובר בצ'לסי- יש לנו רק מה להפסיד. אגב, מבחינת היעדרויות, הפציעה היחידה הרצינית בצ'לסי היא של קרלו קודיצ'יני בשער. מרקו אמברוסיו צפוי לפתוח גם הערב, אם כי ניל סאליבן החלים מפציעתו והוא מתחרה עם האיטלקי על המקום בהרכב. בארסנל אין פציעות חדשות, פרט לאלו לטווח ארוך יותר- סילבאן וילטורד וריי פארלור. דניס ברגקאמפ שבד"כ לא יכול לשחק במשחקי חוץ בליגת האלופות בגלל הפחד הידוע מטיסה, קיבל קל"ב ויוכל לשחק. אליאדייר כשיר אך הושמט מהסגל, מרטין קיאון כלול בסגל. הרכבים צפויים: צ'לסי: אמברוסיו, גאלאס, ברידג', דסאיי, טרי, ג'רמי, מקאללה, למפארד, דאף, מוטו, קרספו ארסנל: להמן, לאורן, טורה, קמפבל, קול, ליונגברג, אדו, ויירה, פירס, ברגקאמפ, הנרי
אני מסכים איתך שאם משחק ההגנה יהיה דומה לשבועות האחרונים אז נחטוף ובגדול. אבל לארסנל יש באופן כללי הגנה מצויינת ואני בטוח שכולם יגיעו בשיא המוטיבציה למשחק כולל ההגנה,אני לא מתאר לעצמי את אשלי קול עושה את החורים באגף שלו כמו בשבת מול בולטון,הפעם זה חייב ליהיות אחרת הפעם גם אם הם יהיו עייפים הם לא ירשו לעצמם לפשל. אני די חולק עלייך בנושא הזה מהבחינה של רמות שוות בין הקבוצות,אבל בדבר אחד אתה בטח מסכים איתי שלארסנל יש את הנרי שאין עליו ,ואת המתפרצת הטובה ביותר בעולם,ארסנל יכולה לדרוס במתפרצת כל קבוצה, המהירות שלה היא אדירה וזו נקודה חשובה במשחק מול צ'לסקי. אם ארסנל תשיג שער מהיר, מבחינתנו זה הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות כי במצב כזה צ'לסי תתקוף בכל הכוח ,אצלה בבית אין לה מה להפסיד והיא לא תוכל לפשל את כל הקהל שלה מה שאומר שהעורף נשאר פרוץ במיוחד בשביל הנרי ופירס כדי שיוכלו לצלוף ואם אתה מביא שער שני אתה מחסל את היריבה. כמובן שגם במשחק מסודר ארסנל היא אחת הקבוצות החזקות ביותר עם יכולת מצויינת דרך האגפים ויכולת הדאבל פס שמסוגלת לפרק כל הגנה. אבל במשחק חוץ בליגת האלופות כפי שאמרתי עדיף ללחוץ על הדוושה ברבע שעה הראשונה ולנסות להבקיע.
את זה נראה היום בערב. אני לא סגור על זה שצ'לסי לא תוכל לעצור את תיירי הנרי. וגם אמברוסיו צריך עוד פעם להוכיח את עצמו לאחר שהוא עושה את זה מצויין במשחק האחרון. לצ'לסי יש חיסרון אחד משמעותי ובגללו אני חותם על ניצחון של ארסנל. אני לא יודע מה הבעיה של ראניירי להכניס את רוברט הט, במקום את דסאיי. דסאיי שהוכיח כבר כמה פעמים השנה שהוא גמר את הסוס וכמה מתפרצות היום של ההתקפה האימתנית של התותחנים יוכלו מהר מאוד לסגור את הבאסטה בשבילו ובשביל צ'לסי. חוץ מהחסרון של גלן ג'ונסון, צ'לסי מגיעה עם הרכב אגרסיבי מאוד עם ג'רמי פותח. אגף שמאל של צ'לסי היום יהיה ללא ספק המפתח, ואני מקווה לראות את גאלאס נותן משחק טוב כי משם יגיעו רוב ההתקפות של ארסנל, עם אשלי קול המצויין ופירס או ליונברג. היום בגשר יהיה משחק טוב, אני מקווה מאוד שארסנל לא ייתנו את ה-משחק שלהם, וצ'לסי יתפסו אותם עם המכנסיים למטה. good day, and good luck.
בהצלחה לתותחנים הערב!! מאחלים אוהדי ניוקאסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx