וודוורד לא יכול להרשות לעצמו לחזור בו מהמינוי של סולשיאר. מקצועית זה כמובן הדבר הנכון לעשות אבל בפעם המיליארד, מעניין לו ת'תחת מה נכון מקצועית.
חצי הכוס המלאה - לפחות יש תואר וודאי לאחת מספרס\ליברפול שיעלים את הקש האחרון שיש לאוהדי יונייטד להאחז בו בנסיונות שלהם להתכחש לכמה רחוק מאחורי הקבוצות האלה הם נמצאים. אני חושב שאנחנו טובים יותר מטוטנהאם ואפילו משמעותית, אבל לא בהכרח במפגש נקודתי של 90 דקות. פשוט לא מצ'אפ קל מהסיבות שאורן ציין. זה יהיה מפגש מאוד שקול ואם לשפוט לפי המשחקים בליגה הוא לא יספק כדורגל גדול. אייאקס קבוצה עם ביצים וטונות של כשרון אבל אני כן רואה תסריט שהיינו מצליחים ליצור שם משחק חד צדדי, נגד טוטנהאם זה יוכרע על התפר בוודאות. מקווה למופע צ'וקריות קלאסי של טוטנהאם.
פספסנו את הרכבת איתו. שנה הבאה הוא בבאיירן או ברצלונה. איזה טיפשים אנחנו בחיי. גירסה חיה בריטית של הניקס.
תסריט ריאלי שממשיך את תסריט הבלהות שלך- האימבצילים בהנהלה של יונייטד מסרבים למנות אותו כי הוא לא מייצג את ה United Way או קשקוש כלשהו אחר.
עבר לי גם בראש לרגע. יונייטד כ״כ חולי נופש שיכול להיות שאולי רק סיפור כזה ידליק להם את הנורה לגבי פוצ׳טינו. ופוצ׳טינו עצמו - לפחות לפי הדברים האחרונים שאמר - נראה לי יחליט לעזוב את טוטנהאם שהוא בשיא. קיצר, אורן, תמות. מה אתה מזיין לי בשכל ככה. נשבע שאני רוצח את לוברן אם הוא משחק במדריד.
ליונייטד הנהלה יותר מדי מטומטמת, וזה גם לא קשור בתוצאת הגמר. כמה פעמים הוא עוד צריך להצהיר שלעולם לא ידרוך בברצלונה כדי שיפסיקו להזכיר את זה. לקלופ יש הרבה יותר סיכוי להיות שם בסוף. שמע אוהדי יונייטד כבר הפנימו. תאמין לי. התהליך החל אחרי סביליה והטרלת מוריניו בראיון.
האמת, התסריט היחיד שזה יקרה הוא שסולשיאר יתפטר בשבוע-שבועיים הקרובים מתוך הבנה שהתפקיד גדול עליו. הסיכוי? קלוש, מי יוותר מרצונו על תפקיד.
זה גם לא הימור מסוכן מדי שיודחו מצד שני אמרי הוא פפ גוארדיולה במפעל הזה. חבל שמרסלינו היה פחדן בלונדון. כנראה לא צופה בפרמייר ליג.