חחחח פודן בהרכב. עוד חומר לאלכס בהמשך לדיון על סאנצ׳ו לעומת פודן ושאר האנגלים הצעירים. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
איזה שחקן מדהים איימריק לאפורט, עונה אדירה שלו עד עכשיו והיום הוא מציל את סיטי פעם אחר פעם ועוד מקנח בשער.
עזוב את פודן, עוד מישהו רוצה לספר לי שלא ממש יתגעגעו למנדי? הפסקתי לספור חורים של המגנים שלהם אחרי בערך 7 כאלה רק במחצית הראשונה. המזל שההתקפה שלהם שווה בכל ערב 4-5 שערים.
ארסנל הולכת לשחק בטמפרטורות של מינוס 13 בערך בפולטבה שבאוקראינה. זה נמוך יותר ממה שהיה לה במוסקבה בשנת 2000. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מאיפה אתה יודע אם החורים זה בגלל מנדי או בגלל שהם סוף סוף משחקים נגד יריבה ברמה בניגוד למשחק ממוצע שלהם בליגה? שיאבדו נקודות בליגה נדבר. אתמול תקפו אותם בעיקר דרך ווקר ובכלל ליון מציגה נגדם אתגר שהם כמעט ולא ראו כל העונה בליגה אז אתה לא יכול להסיק מזה שום דבר.
זה לא מדגם מייצג אבל, מאיפה לנו שלא היו מסובבים את מנדי גם? אפשר לחשוב שהוא מגן מושלם. עשה שגיאות גם כששיחק. ליון ב2 משחקים עמדה מצוין מול סיטי ברמה שקבוצות באנגליות רק יכולות לחלום, משחק ממוצע של סיטי בליגה היא משתלטת עליו לחלוטין וגם גומרת אותו תוך 20 דקות. אז לקחת משחק נגד ליון כמדד לפער עם/בלי מנדי זה לא נכון.
אני לא יודע אם זה קשור למנדי או לא פשוט ציינתי שבאמת האגף היה פרוץ מאוד אתמול. אמנם השדרנים לא הפסיקו להחמיא לזינצ'נקו ששיחק שם אבל הוא לא מגן, אי אפשר להחביא את זה. זאת הנקודת חולשה היחידה של הקבוצה הזאת, היא הייתה גם בעונה שעברה ולא טופלה.
אז ליון היא יותר טובה מכל הקבוצות שהיא פגשה עד היום בליגה? אנחנו מדברים על ליון, כן? שכנעת אותי גיל, זה לא מדגם מייצג מספיק. סבבה, בוא נמתין עוד קצת ונבחן איך הם עומדים בליגה עם פאביאן דלף כמגן או זינצ'נקו.