הקבוצות האנגליות במפעלים האירופיים - עונת 2019/20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגנתו של התרסיס זכור לי שהוא היה בערך הבנאדם היחיד שאמר שליון לא תהיה טיול בפארק לסיטי. אני (ומי כאן לא?) הייתי בטוח שהיא עברה 2 שלבים במחיר של אחד כשהיא עברה את ריאל. מדהים אותי שאני ממשיך לא לצפות מראש את החרבון במכנסיים של הקבוצה הזאת בצ'מפיונס.

k_700 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש חרבון ויש חרבון. זה שלשול מפואר מה שראינו היום. מתקשה להיזכר בטירלול של מאמן ברמה כזו בשלב כזה.

אם לא קוראים לו פפ הוא מפוטר מיד עם סיום המשחק. אין לי ספק בכלל.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. owen11111 Member

לסיטי יש בעיה לא פשוטה בכל החולייה האחורית שלה, וזה משהו שאנחנו רואים על בסיס דיי קבוע כבר 12 חודשים. זה מתחיל בבלמים שמאז העזיבה של קומפאני לא מצליח לייצר ציוות אחד שמרגיש שאפשר לנהל איתו את המשחק, ממשיך במגנים שמייצרים כמעט בכל משחק גדול טעות משמעותית, ובעיניי החלק שהכי פגיע - הקישור האחורי. רודרי כרגע נראה דיי בינוני ופרננדיניו נמצא בירידה גדולה ביכולת.

אני מניח שעם קיץ של הוצאות של 200-300 מיליון (אנחנו רק באמצע אוגוסט והם כבר על 65 מיליון) + השחקן הטוב בליגה + הסגל העמוק בליגה - הם עדיין פייבוריטים לאליפות, אבל אחרי שפפ הוציא סכומים בלתי הגיוניים לחלק האחורי, זה הזוי לחשוב כמה המצב שלהם שם רע.

המוניטין של פפ ספג פגיעה ענקית בשנה האחרונה.

אוואר - אחלה של שחקן. חבל שלא הבאנו אותו שנה שעברה כשהיה הרבה דיבור עליו. מניח שכרגע יהיה קרוב לבלתי אפשרי עבורינו להחתים אותו.

4. Rushie Member

סטרלינג שחקן מעולה ולא נראה לי שיש מישהו כולל אוהדי ליברפול שחושב אחרת.

לא שחזיתי את מה שיקרה היום או משהו כזה, אבל בשנה שעברה שתי הקבוצות נפגשו פעמיים בשלב הבתים וראיתי את ליון מביכה את סיטי בהגנה לא מעט פעמים. העונה זאת הגנה אפילו פחות טובה ואם תתקוף אותה ותעמיד אותה בלחץ היא כנראה תיפתח.
    אם נדבר גם על מנטליות, בשונה ממה שקורה לה ברוב משחקי הליגה, כשסיטי מגיעה למשחקים גדולים כאלה מריחים עליה את הלחץ. הקבוצה נראית בערך כמו שפפ נראה על הקווים בדקות הסיום היום, הוא לא מצליח להרגיע אותם ולהביא אותם עם ביטחון.

Coutinho10, Scouser Tommy, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

100%.

חשבתי על זה גם כאשר אימן את באיירן וגם נראה לי שציינתי את זה בכל פעם שפפ עף מהטורניר. הקבוצות שלו במאני טיים בליגת האלופות פשוט לא מרשימות בכלל (גם לברצלונה היו לא מעט בעיות, בעיקר במשחקי חוץ וכולנו יכולים לתהות איך ההיסטוריה הייתה נראית לולא הקרקס בברידג׳). זה בכלל לא דומה למה שקורה בזירה המקומית, וסביר מאוד לטעון שיש גם בעיות בהכנה למשחקים מהסוג הזה. מילא היו עפים על חוסר מזל, אבל מדובר בתסריט קבוע. הרכבים מוזרים, הנעת כדור בעייתית להבדיל ממה שאנחנו רגילים לראות, מלטדאון מאחור, החמצות, ושוב מלטדאון מאחור.

רק לחשוב מה ההרכב הזה שידר לשחקנים (כן, כן, מודע ליציאת שגיא כהן של הפסיכולוגיה בשקל). פאקינג הקבוצה עם החלק הקדמי הכי עמוק בעולם עולה מול קבוצה ממקום 7 בליגה הצרפתית עם שלושה קשרים הגנתיים. מה, מי, מו. זה אפילו ניסוי שלא קרה בעבר בכל התקופה של פפ בסיטי; הריצה שם של פרננדיניו באגף ימין וקד״ב משחק כמו איזה פיבוט עם הגב לשער לא יוצאים לי מהראש. זה פשוט טירוף.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/20
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. VAR Member

אם לא קוראים לו פפ אין לו ביצים לעלות עם הרכב כזה.

כמו הבחורה שיודעת שהיא כוסית ולכן לא ממש אכפת לה להתנהג כמו הפרחה המעצבנת שהיא.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן קצת שגיא כהן אבל גם באולפן BT התייחסו לזה, לא שישבו שם היום הפרשנים הכי מוצלחים שלהם (למרות שהארט שוב ניצח בתחרות הצוואר הפריקי ביותר בעולם הספורט), אבל הייתה תמימות דעים שיש לזה השפעה גם על השחקנים. מוציא אותם מאיזון, לא משחקים בצורה שהם רגילים ועוד במשחק עם הרבה לחץ... זה + לנסות לשחק את הכדורגל הבאמת מורכב ואיכותי של גוארדיולה עם הכדור, מתכון לאסון.
    אפילו דה בריינה בעצמו זרק על זה משהו בעקיפין בראיון, שהיה להם קל יותר כשמאחרז נכנס כי הם שיחקו בצורה שהם רגילים לשחק.

מודה שלא צפיתי שליון יעלו אבל כן חשבתי שיעשו חיים קשים, נתנו עבודה, כל הכבוד להם. חבל שבאיירן יפתחו להם את התחת בחצי גמר.

8. Ori8 Member

יאאלה, שיוציא עוד 800 מיליון פאונד על שחקנים.
    מתי הוא חותך לפריז?

המאמן הכי אוברייטד בתולדות הספורט.

לירן אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

אוואר?
    מישהו? משהו? סליחה?
    מודה לכל מי שהביאני עד הלום והתווכח איתי עד זוב דם שמדובר בכשרון שהוא גיים צ׳יינגר כבר עכשיו, שמח שהתיישרנו אחרי חודש, כרגיל.
    את הסליחות יש לשלוח למענה הקולי.

סטרלינג הגיבור הטראגי של ההתמודדות הזאת.
    בישל שער גדול, לחץ כל המשחק, סידר מצב לשער לג׳סוס הכושל הזה ובסוף רק את ההחמצה יזכרו.
    הוא בעונה סמי אלוהית, מאמין שהקליבר הזה עוד יתעלה על העונה המטורפת שהוא נותן.
    הילד ענק האבא חיידק.
    לא חושב שהשינוי הזה של פפ לפני פגע במשחק ההתקפי זה רק זעזע יותר את הקו האחורי שלהם(שגם ככה חסר בטחון ולא מתואם כל העונה).

סיטי עשתה יותר מדי בהתקפה כדי לכבוש , יש שם מחסום פסיכלוגי קשה מאוד.
    לראות את פפ חצי מתאבד חצי רוצה להיות מפגע עצמאי אחרי כל מצב כזה, זה בטח לא מקל על השחקנים.

ליון זה חתיכת קליברים של כשרון עם אתלטיות וכושר גופני לא נגמרים(ואני אומר את זה כבר חודשים).
    זה בכלל מתקבל על הדעת שהם ביכולת כזאת וכשהם בסך הכל משחקים פעמיים בחודשיים האחרונים? הזוי.

אוואר זה שחקן לרמות הכי גבוהות.
    עניין של זמן עד שהוא הבעל הבית במרכז המגרש גם בנבחרת.

אני חושב שממחר בסיטי מעלים הילוך.
    אם צריך להציע 120 מליון על קוליבאלי? So be it.

אוואר, תיאגו פלוס קשר אחורי באיזה 70 מליון פאונד, כל האמצעים כשרים עכשיו מבחינתם.

עם כמה שחשבנו שהם לא יראו בעיניים ממחר זה על ספידים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/20
  10. Raulito Madridista

ההרכב של פפ בטח שפגע בקבוצה שלו בפן ההתקפי, פחות שחקן אחד שמסוגל להבקיע - מחרז\ברנרדו או לתת כדור לגול - דויד סילבה, בטח נגד שלושה בלמים שהם די פיזיים ומהירים וזה היה צפוי, למרות שהמעמד של הספרדי דעך לאט לאט. הוא היה יכול להפחית לחץ מדה בריינה שהיה נגד ריאל יותר קרוב לשער. את התגובות של פפ על הספסל במהלך המשחק אני פחות שופט, הוא גם בן אדם, גם אם לא יגיד את זה בתקשורת - יש לו קוץ עם הצ'מפיונס מאז שעזב את ברצלונה. השחקנים צריכים להסתכל אולי לעבר הקפטן שלהם במגרש או למה שקורה על כר הדשא ופחות על המאמן שלהם. מה גם שהוא כרע ברך או משהו כזה אחרי ההחמצה של סטרלינג כשלא היה הרבה זמן לשחק וזה לגיטימי. כן מקבל את ה-'מחסום פסיכולוגי' שצריך לשבור.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזלזל בליון? אחרי שהדיחה את יובנטוס? ועוד כשסיטי בלי אגוארו?
    פפ כמובן שוב עם התחכמות יתר, עבר לשלושה בלמים על חשבון אולי הדבר הבולט בסיטי וזה משחק האגפים כשעל הדרך הוא פוגע במנייה הכי בטוחה אצל סיטי (דה בריינה).
    ושוב, לא חושב שזאת הפתעה כל כך גדולה, כולנו ראינו העונה באנגליה סיטי הרבה פחות טובה מאשר השנתיים הקודמות, אחרי שנתיים עם 4 הפסדים (2 בכל העונה) הם העונה הפסידו 9 פעמים, יותר מפי 2 משתי העונות הקודמות גם יחד, פלוס אחרי שתי עונות שבהן הם ספגו 27 ו-23 הם ספגו העונה 35 שערים, קבוצה אחרת לגמרי. תוסיפו לזה גם משחק אחד במקום שניים (כלומר פחות אפשרויות לתקן), במגרש נייטרלי עם אווירה של משחק אימון בגלל המחסור בקהל, ותקבלו מוקש מאוד מסוכן.

12. VAR Member

לא יודע מה כתבת על אוואר, אבל אתה קצת מזכיר את אורן זריף בקטע הזה שאתה בא אלינו בפעם או פעמיים שראית העתיד שלך פגעה בול, כשב1000 פעם שהיא לא פגעה בול אתה בונה על זה שנשכח/שאף אחד לא יבדוק אותך.

מאפיין ידוע של רמאים.

13. k_700 Member

די נו...אתה לא תבדוק אותי על טעויות בתחזית? זה הרי האובססיה שלך.

אגב,
    לא גיליתי את אמריקה עם אוואר. מי שעקב אחרי הבחור הזה השנה יודע שמדובר באחד ממנהלי המשחק הכי טובים באירופה.
    הרבה מעבר לפוטנציאל טוב(נניח פודן). שחקן לכאן ועכשיו למרות הגיל שלו. זה עניין של זמן עד שבנבחרת שלהם הוא מקבל את המושכות בהרכב.
    הדבר המצחיק היחיד פה זה שאואן יצא עלי ב200 קמ"ש אחרי שכתבתי שאם תעיף את גונדוגאן מההרכב של סיטי ותשים אותו ליד דה בריינה אז הליגה סגורה לאיזה חצי עשור.
    ודקה וחצי אחרי שהמשחק אתמול נגמר הוא כבר מבואס שאוואר לא בליברפול....(תכלס צודק, אבל כמובן בהצתה מאוחרת).
    הדבר הכי יפה באוואר, שהוא כמעט ולא טועה.
    אני קצת מבין למה פפ ניסה להרוג את המתפרצות שלהם עם 3 בלמים(מו הסתם הוא לגמרי לא בטוח בהגנה שלו). זו קבוצה שיוצאת מאוד מהר קדימה ועם שחקן בקליבר הזה, שבכל שלב במפעל הראה כמה הוא 3 רמות מעל לשחקנים שמשחקים לידו, אתה צריך חצי מצב כדי לייצר שער.

אין פה שום גילוי מרעיש. חוסאם זה לגמרי ריל דיל כבר עכשיו.
    הלוואי ואנחנו נגנוב אותו במקום פוגבה.

14. owen11111 Member

אני שמח שמצאת הומור שמשעשע אותך.
    אחלה אורן זריף.

15. k_700 Member

מה קרה? התפלק לך שנייה אחרי המשחק שזה השחקן שהיית מת להביא לליברפול?

מסכן, נאלצת סוף סוף לראות שחקן לא דרך הסרטונים.
    מה עם לבאנדובסקי, נחכה עד לגמר כדי שתתחיל לגמור גם ממנו? או שאנחנו עדיין בתזה המצוצה הזאת שעדיף פרמינו? ראית את הנגיחה שלו משני מטר במשחק שלשום? דוחק ובועט פנדלים שהקבוצה עובדת בשבילו.
    yhea right.

מצב נושא:
הנושא נעול.