הקבוצות האנגליות במפעלים האירופיים - עונת 2019/20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אם נודח בגלל דה חאה זה יהיה צדק פואטי.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

2. owen11111 Member

לא קרה כלום.
    אם אתה חושב שהבעיות של סיטי יסגרו לחצי עשור הקרוב באמצעות ההבאה של שחקן נוסף למרכז המגרש, אני באמת לא משוכנע כמה ראית את סיטי משחקים העונה.

3. k_700 Member

לא ראיתי, ראיתי רק סרטונים.
    תודה על העדכון והעזרה.

מיותר לציין שלפני שהחלטת שאתה גם סטנדאפיסט כבר כתבתי באותו דיון שהם יביאו עוד חמישה שחקנים לפחות בקיץ(כלומר נניח אוואר מגיע לא כתבתי ששם זה הסתיים).
    אבל ששש....אל תגלה את זה, חבל על הפאנץ' שיהרס.

אוואר זה בדיוק מה שסוגר להם את הקישור להכי טוב למשך חצי עשור.
    אין שום דבר שבכלל יתקרב לחיבור בין דה בריינה- אוואר בליגה (ואפילו באירופה). שמח שלקח לך כמעט חודש ושתי התמודדויות כדי לקלוט שמדובר בהרבה יותר מכשרון ענק לעתיד אלא בריל דיל בהווה.
    לא מפתיע אותי שלא יכולת לעצור את ההתרגשות אחרי אתמול וישר רצת להשפריץ דרך המקלדת את מה שחלקינו קלטנו לפני שהחלטת להיות מבקר אומנות ותרבות.

מחכה בקוצר רוח לפרק הקאלט בסדרת ההמשך שבה תספר לנו איך לבאנדובסקי של העונה נמצא באותו לבל של סווארז בשנות השיא.
    זה יגיע אל תדאג.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/20
  4. k_700 Member

בקשר למשחק היום,
    אם מפסידים היום זה קודם כל בגלל שלפרד אין קשר למאץ׳ אפ מול הקישור ההתקפי שלהם(או בכלל).

אין לי שמץ מה גרם לסולשאייר למחוק לגמרי את מקטומיני אחרי חצי עונה אדירה שהוא נתן בשבילו.
    הפוטנציאל שלו ליד פוגבה הוא הכי גבוה מהחיבורים האפשריים שניתן לעשות בקישור.

5. owen11111 Member

עוד פעם אתה קובע קביעות נחרצות ובלתי ניתנות לערעור על תיאוריה שבנית? אני עדיין מחכה לראות איך זו הייתה טעות שהחתמנו את סלאח במקום דוגלאס ״6 רמות מעליו״ קוסטה.

אוואר בהחלט נראה נפלא אתמול. אין ספק שהוא נראה שחקן מוכשר. קצת מזכיר לי את נאבי קייטה בלייפציג לפני שהגיע אלינו.
    אז אומנם רשמתי אתמול שחבל שלא ניסינו ללכת עליו בעונה הקודמת כשקושרנו אליו בצורה דיי חזקה (אבל לא ע״י מקורות אמינים), בפועל אני לא רואה סיבה להחזיק גם בקייטה וגם באוואר. ממה שראיתי מקייטה בחודשים האחרונים, אניי די מרוצה. אני אתן לפפ את ההזדמנויות לייצר את הצ׳אבי-אינייסטה 2.0 ולבנות את הקישור החזק בהיסטוריה של הכדורגל כולו.

6. k_700 Member

אתה מודע לזה שקוסטה בכלל לא כשיר ליותר מחודש בשנתיים וחצי האחרונות?
    לא אתה לא מודע, אין סרטון יוטיוב מספיק ערוך שימחיש את זה.

ואגב,
    99 אחוז מהאוהדים שלכם לא החזיקו מסלאח ביום החתימה שלו.

אין שום דמיון בין אוואר לקייטה.
    אוואר יותר מנהל משחק מהקישור המרכזי, פחות זריז וגם הרבה יותר אפוי מקייטה.

אם אוואר בליגה אני לגמרי מצפה ממנו למספרים מday 1, בדיוק כמו שציפיתי וקיבלתי מברונו.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) מה אוואר יביא שלא ראינו עם דויד סילבה? אני לא אומר שאוואר לא תותח. אני אומר שכבר ראינו את דה ברוינה משחק ביחד עם אחד הפליימייקרים הטובים בהיסטוריה של הפרמיירליג. לאיפה עוד אפשר להתקדם מכאן? ציוות כזה אולי סוגר להם את הקישור לשנים הקרובות, הוא לא יסגור את הליגה.

2) מה אוואר יביא שברנארדו סילבה לא יכול להביא? אני לא אומר שאוואר לא תותח. אני אומר שגם ברנארדו סילבה כזה, אם לא יותר (בכל זאת שחקן מפתח במונאקו היסטורית ואחד השחקנים הטובים באנגליה בעונה שעברה). עבר מתחת לרדאר, אבל מה לעזאזל קרה איתו העונה? הייתי בטוח שכבר מזמן פפ יכניס אותו לקישור המרכזי לצד דה ברוינה. בפועל, הוא סיים את העונה בהיררכיה לא רק מאחורי מאהרז, אלא גם מאחורי פודן וגונדואן. אני נותן לפפ להנות כאן מהספק, כי אם יש מישהו שמסוגל ורוצה לשחק בהצלחה עם 700 פליימייקרים על המגרש זה הוא. אבל סתם תהייה מוזרה ששווה דיון.

3) לא נמאס כבר מההכרזות הללו על הקשרים שהולכים לדרוס את הליגה? כל קיץ אותו סיפור. פוגבה, קייטה, רודרי, אנדומבלה. אפילו בקאיוקו וג׳אקה (עכשיו זה מצחיק/עצוב, אבל לכו לראות מה נכתב עליהם ברגע המעבר לצ׳לסי וארסנל). זה לא כזה clear cut כמו שתמיד הצעצועים החדשים בקיץ נראים נוצצים במיוחד. ואני לא טוען עכשיו שלא מדובר בפרוספקטים טובים - מי יותר ומי פחות - כמו שזה לא תמיד מספיק. זה בטח לא מבטיח כלום.

8. k_700 Member

שאלה טובה, אני חושב שבאיזשהו מקום דוד סילבה ודה בריינה קצת היו דורכים אחד לשני על המקום.
    אף אחד מהם לא היה צריך לרדת לקישור המרכזי בשביל השני, שניהם יותר 10 מ-6, די ברור למה פפ בחר ללכת על זה שנמצא בפיק של הקריירה.
    אוואר משחק הרבה יותר כ-6 התקפי מ10 וזו הסיבה למה אני חושב שהם ישלימו אחד את השני טוב יותר מכל חיבור של פליימיקרים שהיה לפפ ביד עד עכשיו.
    אוואר מביא גם המון איכויות הגנתיות. ליון לא סתם לוחצת ועומדת טקטית על המגרש כל כך טוב מול כמה יריבות חזקות מאוד, הוא חלק בלתי נפרד מהעבודה הטקטית הנהדרת שהם נתנו גם מול סיטי וגם מול יובה בשני משחקים.

ברננדו הוא הרבה יותר פליימייקר קיצוני מאשר כל תפקיד אחר. גם במונאקו הוא שיחק בתפקיד הזה וגם בנבחרת הוא נע ונד בין התפקיד הזה ל10.
    באיזשהו מקום הוא פשוט הפסיד את המקום בהרכב למאחרז, לא לגונדוגאן.
    אוואר זה שחקן שאני מייעד בדיוק במקום גונדוגאן וזה שדרוג אדיר בשבילהם, אולי הכי טוב שאפשר למצוא בשוק בהתחשבות בגיל של השחקן ובמה שהוא עוד מסוגל לתת להם על פני עשור.

על סעיף 3 אין לי מה להגיב, סתם כתבת אותו.

Roma אוהב/ת את זה.
  9. owen11111 Member

כשדובר פעם ראשונה על סלאח אצלנו מרבית האוהדים לא רצו אותו כי זכרו את התקופה שלו בצ׳לסי, גם אני הייתי מאותם אוהדים.
    בחודש שלקח לסגור את העסקה רובנו התחלנו להבין את הפוטנציאל שיש בו, ואת ההתקדמות שהוא עשה באיטליה (בין היתר באמצעות סרטונים, כי בניגוד אליך אין פה עוד אנשים שטוענים שהם רואים את כל המשחקים בכל המקומות בכל רגע).
    אחרי שהוא חתם ואחרי המשחקי אימון הראשונים כבר כולנו הבנו שיש כאן פוטנציאל לשיתוף פעולה אדיר בינו לבין קוטיניו ומאנה. אתה באת והמשכת לדבר על כמה קוסטה הוא רכישה עדיפה.
    קוסטה שיחק למעלה מ3,000 דקות בליגה האיטלקית והבקיע 6 שערים ב-3 שנים. ממש נשבר ליבי שהוא לא אצלנו. אבל לך תתרץ את זה בבעיות כשירות.

אאפשר להמשיך עם הקביעות הנחרצות שלך שאין להם שום ביסוס לעוד דוגמאות (ליון העלו כבר את המחיר של פקיר אחרי המונדיאל?) אבל אין טעם.

אבל כל הכבוד שגילית את ברונו פרננדס, מקווה שעשית עמלה יפה עליו.

cheddar אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

דגלאס קוסטה לא שיחק בשנתיים האחרונות, עובדה.
    600 דקות ו700 דקות בשתי עונות בליגה זה נקרא לא לשחק יותר מחודש וחצי, עובדה.
    לא זוכר שכתבתי שהוא 6 רמות מעליו, כן החזקתי ממנו הרבה יותר בזמן העברה(ממש WOW גדול, תראה איזה פתטי אתה שאתה צריך ללכת לחפש דברים שכתבתי ב2015 ו2016-17 על שחקנים שהיו אז בכושר אחר ממה שהם עכשיו..פתטי). ושוב זה WOW גדול.
    אז האחד היה שחקן לא יציב כל הקריירה כולל באיטליה והשני אחד מהקיצוניים הכי טובים בעולם.

מה עבר מאז? מאז קוסטה בעיקר נפצע, בשתי עונות וחצי האחרונות הוא לא רלוונטי. גם כשחוזר לאיזה חצי משחק הוא נפצע שוב לחודשים.

עכשיו עברת לפקיר?
    תגיד זה מום מולד? נדמה לי שרק הבוקר כתבתם על הפציעה של פקיר שהתגלתה ולגמרי חיסלה את השווי שוק שלו, זה היה ידוע בזמן המונדיאל? תן לי לנחש, לא.

מה השלב הבא? אולי נבדוק גם מה כתבתי על דני וולבק ב2005?
    וממה הכל נובע? כי אתה ליצן שלא מודע לעונה שנותן לבאנדובסקי מול העונה הכושלת שנותן פרמינו? משם בעצם נפגעת? תקח סוכרית מנטה, תשתה מים עם קרח ותחזור לפרשן לנו מספרים, שם אתה חד.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח אני כבר לא מסוגל, יש תקדים לדבר הזה? נחכה כמובן לסוף הרשמי לעונה אבל חייב לנבור בסטטיסטיקות, מעניין כמה אחורה צריך ללכת כדי למצוא עונה כזאת של קבוצה.

קדימה פננדס. אין קבוצה טובה יותר בעולם לנפח בה את המספרים שלך.

Clichy ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

נו אורן, יש פנדל או אין?
    פתיחה מצוינת שלנו.

אם ראשפורד שובר פה את הרגל שאלוהים יעזור לנו.

13. k_700 Member

אני מבין שאין פה פנדל מבחינתך...

14. alexshw Member

פיקנטריה קטנה: הבכורה של סוסו בפרמייר ליג הייתה מול יונייטד

15. k_700 Member

אין דברים כמו פרד, רמירז לעניים.

מצב נושא:
הנושא נעול.