הקבוצות האנגליות במפעלים האירופיים - עונת 2019/20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'ילוול מתאים לקבוצה גדולה.
    הוא טוב בהתקפה, קבוצה גדולה מתוך 38 משחקים צריכה לתקוף ברובם והמגן צריך לתת תרומה התקפית.
    לביסאקה אין מושג בהתקפה, אמרתי לכם צריך לעשות לו הסבה לבלם. אין לו עתיד של מגן אם רוצים אליפות באנגליה כמו שאנגליה ניראת היום עם 2 סופר טימס.
    הגנה זה נחמד, זה חצי מהעבודה של מגן היום. אפילו החצי הפחות חשוב אני אומר.
    תסתכלו כמה ווקר חשוב להתקפה של סיטי, ארנולד ורוברטסון קריטיים לליברפול.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

אני מסכים שמחוץ לפריימרליג יש מציאות נהדרות.
    אני כותב על זה כל יום (לדסט למשל יש סעיף שחרור של 18 מליון פאונד...).
    במונחי הליגה? על כל מאקס אארונס מבקשים היום 30 מליון פאונד כדי שבכלל מישהו ישתין לכיוון שלך.

רק היום אתה קורא שעל פאקינג לואיס "אמאשלילאיודעתשאנימשחקבפריימרליג" דאנק מבקשים 40 מליון פאונד.
    אין פה דין ואין דיין.

על מגן בן 21 שנחשב בשנה שעברה לאחד משלושת המגנים הכי טובים בליגה? הגיוני מאוד שידרשו את המחיר הזה אם זה קו המחירים בליגה.
    ברור שהגיוני מאוד לחפש מחוץ לליגה שחקני הגנה, אני תמיד אמרתי את זה.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנ יו לא מעניינת אותי כמו פעם.
    אתם קומדיה עבורי.
    כשאני פותח טלוויזיה לראות אתכם אני כמעט בטוח שאהנה.

Man United have gone three consecutive seasons without a trophy for the first time in 31 years.

4. k_700 Member

מה זה טוב בהתקפה?
    הוא מגביה טוב מאוד ובכלל נוטה המון להצטרף להתקפה ולחפש את ההגבהה.
    טוב בהתקפה היום זה רגילון, זה רוברטסון, זה קימיש, דיוויס.
    מגנים שיש להם את היכולת לטוס כמו ווינגרים, להכנס בין קווי מסירה לרחבה, לאיים כמו עוד ווינגר נוסף.

אתה הולך להתבדות מאוד עם האמונה שלך בצ'ילוול לדעתי.
    נחיה ונראה כמו הוא איזה אס התקפי ולא משהו שקרוב ללייטון ביינס.

5. oranfu Member

AWB ממש לא ELITE מבחינה הגנתית. הוא טוב, הוא מצוין באחד על אחד, אבל הוא לא ELITE. אולי הוא יהיה.

ביינס היה מגן מצוין בשיאו.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    צ'ילוול טכני וחכם.
    מגביה זה לא מה שמעניין אותי כי בסוף זה הנחיה של מאמן מה לעשות עם המגן.
    מגן של היום לא צריך לרוץ ולהגביה.
    כמובן שיש עליו עוד חובת הוכחה...אני מדבר אך ורק על השוק האנגלי, אני לא מתיימר לדעת מה הולך בחוץ. כל השמות שרשמת אני לא מכיר בכלל. אנגליה אני רואה את כל המשחקים וMOTD, מה אני רואה מגרמניה איטליה ספרד? משחק פעם ב.
    בשוק של הליגה האנגלית הוא שחקן שמתאים יותר לקבוצה גדולה מאשר ביסאקה, זאת הייתה הנקודה שלי.

ביסאקה צריך להפוך אצלכם לבלם, ותביאו 2 מגנים תוקפים. זה יכול לעלות אתכם גבוה מאוד למעלה מהלך כזה.
    גם הוספת מהירות למרכז ההגנה וגם פתרת את הבעיה שביסאקה מחרבן ברגע שעובר את החצי.
    אבל זה דורש יצירתיות וביצים, מאמן שתמיד בפחד על הכיסא שלו בחיים לא יעשה מהלך כל כך אמיץ.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכש שלנו כמעט תמיד הוא מאוד מקובע. אחת הבעיות הגדולות היא שלמעט ברונו אנחנו גם לא שמים שום דגש על האינטליגנציה של השחקנים שחותמים.
    ואן ביאסקה פשוט לא מבין את המשחק התקפית, גם מגווייר מוגבל מאוד מחשבתית (בגול הראשון הוא פשוט איבד את המיקום שלו ברחבה ולא קרא את הכדור טוב ולכן הכדור עבר לידו כאילו הוא אוויר), פרד גם הוא עם הבנת משחק נמוכה מאוד, גם ג׳ימס מוגבל מאוד מחשבתית עם מהלך אחד שאם לא מצליח לו קל מאוד לעצור, גם לינדלוף שחקן מוגבל, על הרכש מסין לא צריך להרחיב מילים, ולא דיברתי על העובדה שעד הקורונה שחקן כמו פראיירה שיחק אצלנו לא מעט וקודם במערכת למרות הבנת משחק מאוד לקויה.
    עם כל כך הרבה שחקנים חסרי אינטליגנציה, לא מפתיע אף אחד שהסיבה היחידה שסיימנו את העונה בצורה סבירה היא בגלל ברונו, פוגבה, מרסיאל, מייסון ומרסיאל שהם הבודדים אצלנו עם אינטליגנציית משחק גבוהה.

נ.ב
    לצערי, גם על הקווים יש לנו כניראה מאמן עם אינטליגנציית אימון ברמה נמוכה. סביליה מבצעת שינויים, המשחק משתנה, והוא לא מגיב. גם אחרי הגול הוא מחכה ומחכה למרות שאין שום מצב אמיתי שאנחנו מגיעים אליו עד שזורק למערכה רכש פאניקה מאוחר מידי.
    הוא אחלה עם השחקנים, ובקבוצה עם חלק התקפי כמו שלנו זה הספיק לריצה מסוימת בתקופה קצרה, אבל לאורך זמן זה כמובן לא מספיק למאמן ברמות האלה.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

ביינס לא מגיע לקצה הציפורן של ואן ביסאקה הגנתית. התקפית היה חי על מצבים נייחים בעיקר והתאים נהדר למגדלי התאומים פלאיני את קאהיל. לא כולם עיוורים ורק דוד משה כשהתמנה למאמן יונייטד רצה אותו. חוץ מזה אף קבוצה גדולה לא הסתכלה לכיוונו. מה כולם פספסו?
    ביינס מאוד אברטוני בתכונות שלו. לגמרי הגיוני שזה המועדון העיקרי של הקריירה שלו.

k_700 אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

ביינס היה מגן שהתאים לכדורגל של פעם כשנדרש ממגן התקפי שידע להגביה ביעילות ולעצור כדור ברמה גבוהה.
    זה בדיוק מה שנותן צ'ילוול ברמה גבוהה.

אין בצ'ילוול שום דבר שאתה רואה מרגילון, רוברטסון, קימיש, דיוויס על בסיס שבועי כמעט.
    כל אח מהם יודע לקרוא את ההתקפה, יודע להכנס בין שחקני הגנה, יודע לנצל את המהירות עם הכדור ובלי הכדור ויודע לשלוח חיצים שהם מעבר להגבהה.
    שים לב איפה כל אחד מהם יושב משחק שלם, בחצי של היריבה והם עדיין כל כך מהירים וחכמים כדי לא להשאיר חורים בהגנה.

צ'ילוול בעונה מאוד לא יציבה אבל זה לא מעניין כמעט אף אחד כי הוא משחק בלסטר כשאני כותב על המשחקים העלובים שלו, פשוט ממשיכים הלאה.
    זה יהיה העונג שבת החדש שלי לראות אותו עובר לצ'לסי ב70-80 מליון פאונד.
    מבטיח לחכות עם זכוכית מגדלת בכל סופ"ש כדי לדסקס בתרומה ההתקפית הנהדרת שהוא יביא להם.
    מבטיח לכם שנשדר על אותו גל בסוף.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/20
  10. k_700 Member

אין דבר יותר חיובי מלראות שחקן אדיר בא ונותן בראש לשחקן אפס שהמאמן האידיוט שלו לא מוציא מההרכב במשך שנה ולא משנה מה.
    מקווה מאוד שהסצינה הזאת תלחיץ כמה קודקודים בראש שזה הזמן לשנות.
    אם לא מאמן אז לפחות להביא לפה בלם רציני כדי שלא תקבל עוד סצינות רצח כאלה בעתיד.

זה באמת לא נתפס שעונה שלמה עוברת ולינדלוף קיבל פה כמו דקות של ואן דייק.

11. oranfu Member

איזה קבוצה גדולה? לצ'לסי היה קול, לכם היה אברה. הם היו טובים יותר.

בטוטאל - ביינס בשיאו היה טוב יותר מAWB הנוכחי.

אתם רואים אותו כל הזמן מתאקל אז מתלהבים מזה אבל שחקן הגנה חכם, רציני, לא אמור להגיע למצב שהוא יורד לכל כך הרבה תיקולים במשחק. הוא גם לא עירני למה שקורה סביבו כשזה לא שחקן שבא מולו ישירות.
    אלה דברים שכמובן יכולים להשתפר, אבל זה לא ודאי וזה לא שם היום.

לזכותו ייאמר שהוא התחיל לשחק מגן רק לפני איזה שנתיים ולפני זה היה קיצוני אז מובן שמשחק הגנה זה לא הכי טבעי לו.

בנוגע לצ'ילוול - ברור שהוא לא שווה סכומים כאלה. הוא מגן טוב, לדעתי הוא מראה המון פוטנציאל. יש לו מהירות טובה, הוא רץ הגנה התקפה כל המשחק, הוא מכניס כדורים טובים, הוא לא מוגבל במיוחד עם הכדור.
    הוא לא קאשלי, אבל אני חושב שהוא יכול להיות מגן לגיטימי בקבוצת צמרת בליגה שנים קדימה.
    זה לא סותר שככל הנראה יש אופציות משתלמות יותר מבחינה כלכלית.
    אבל אם לא מעניין אותם כסף וזה מי שלמפארד רוצה אז מה זה משנה?

Gianzola01 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם את שירר אף מועדון גדול לא קנה, אולי גם הוא לא היה מספיק טוב למועדון גדול?
    אנחנו הגשנו לפחות שתי הצעות בשנים שונות על ביינס אבל אברטון דרשו סכום גבוהים מאוד כי הוא היה מעבר לעוד שחקן אצלם והיה מוערך מאוד גם מבחינת מנהיגות וחברתית ובגלל זה המעבר לא יצא לפועל.
    מזכיר לכולם שהייתה תקופה שהיינצה שיחק אצלנו בצד שמאל של ההגנה, נראה למישהו שלא היינו מחליפים אותו בביינס אם הסכום היה ריאלי?

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. k_700 Member

התקפית, לא הגנתית.
    מה היה בסיטי באותו זמן? קלישי?

כשביינס היה בשיא שלו אברה כבר היה בדמדומי הקריירה, אז התעניינו בו ותודה לאלוהים שלא הבאנו אותו.

בפועל ניסינו לקדם את יאנג להיות סוג של ביינס עם 9000 הגבהות במשחק.
    באמת אני שואל, מה בין ביינס ותרומה התקפית למה שאתה מקבל היום מELITE של המגנים ההתקפיים?
    צ'ילוול זה תואם לייטון ביינס, אין שם שום דבר מעבר התקפית.

יהיה מצחיק מאוד לראות אותו מגביה בלי סוף להאברץ, וורנר, זייך, מאונט, אודוי. הפוטנציאל ריסוק מהיר מאוד.
    70-80 מליון פאונד יבטיחו שגם לא יהיו לו 20 יום של חסד.
    הלוואי, שרק יקרה כבר.

באמת פחדתי שהם יגנבו את רגילון.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב אתה מתמקד באחרות כשאתה מוצף בבעיות.
    עזוב את ליברפול סיטי וצ'לסי ותסתכל במראה קודם כל.
    כשתאהב מה שאתה רואה תסתכל מסביב.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

גיל,
    מאוחר מדי בשבילך. לך לישון בבקשה ותתן למבוגרים לנהל שיחה.
    באמת, מה אתה קשור? בא לך להשתתף אולי תענה לעניין על הנושא שמדברים?

מצב נושא:
הנושא נעול.