התבלבלת, לא החזקתי ממנו גם הרבה לפני. אז במקרה שלו אני פשוט לא מופתע. בינתיים אלונסו נראה לא רע, אגב.
לא ראיתי עדיין זווית שמראה שזה באמת הגיע משחקן אתלטיקו. ז'ירו, האנדרייטד הטוב בעולם. ביחד עם מוריניו, סימאונה זה המאמן האחרון שהייתי רוצה לראות בקבוצה שלי. אנטי כדורגל מוחלט.
גם לי זה נראה כמו מסירה שפגעה בשחקן אתלטיקו יותר מאשר מסירה של שחקן אתלטיקו... המשחק הזה של צ׳לסי הוא קללה בברכה. זה המשחק הזה בשנה שההרכב המוזר הזה שטוכל מעלה נראה ממש טוב ונותן לו לגיטימציה לשחק אותה פפ במשך שנתיים עד שיעלה לכולם על העצבים.
אוי איך הכנסת לי.. תתן לי להתגלגל בדרכי החוצה. אתה יודע לא חשבתי שהוא שווה גם חצי מזה, כן היה ברור שיש הייפ מוגזם מאוד סביבו והיום אתה מבין שגם מגנים של 20 מליון אירו לא פחות טובים ממנו. בעצם טלס עלה פחות. אגב, הוא עדיין המגן השמאלי היקר בהיסטוריה. ריאלטיצ׳ק#
מאונט נהדר, מסוג השחקנים שעדיין ייראה טוב גם אם מסביבו הכל זבל (כמו רוברטסון). רק על זה אתם צריכים להודות ללאמפרד.
אתה מבין? גם מגנים מחליפים בדקות שמשחקים נראים לא פחות טוב ממגן שעלה יותר מ50 מליון פאונד. העמדה עם הכי הרבה מבחר כנראה בקיץ האחרון ובזבזתם עליה מעל 50 מליון פאונד כדי לקבל את אלונסו בחזרה כמגן פותח. ספאסיבה מארינה.