כנראה דמיינתי שבכלל הם איבדו סיכוי לעלות עוד לפני המשחק הזה. איך נקבעות העולות? אם הם מנצחים יש להם אותו מספר נקודות אהפרש שערים עדיף (כרגע שתי הקבוצות עם הפרש שערים 3+). זה לפי הפרש שערים? מאזן בין הקבוצות? כי בחיי שאני זוכר על זה דיבור לפני איזה שבועיים איך הם איבדו סיכוי ריאלי להעפיל.
ניצחון של טוטנהאם, היה מעלה אותם על חשבון ויטסה. במפגשים ישירים שיוויון - 1:0 לויטסה ו - 3:2 לטוטנהאם ולטוטנהאם במקרה של ניצחון על רן, היה הפרש שערים יותר טוב, מאשר לויטסה, כי כרגע לשתי הקבוצות +3
אז מסתבר שהיום השחקנים המדוברים כבר חזרו לאימונים. כלומר, הם יכלו לשחק היום, למה נדחה המשחק שלהם? בטח אם יש כזה עומס משחקים ואין איפה לדחוף משחק...
זאת הייתה הגרלה הכי חובבנית שראיתי. מנ יו יוצאת בתור יריבה לויאריאל. כשאתלטיקו מדריד הוגרלה, אנחנו סומנו בירוק למרות שאנחנו לא יכולים לפגוש אותם. הכדור של מנ יו לא היה בהגרלה בזמן שאתלטיקו מדריד הוגרלה. לכו תדעו מי לא היה בהגרלה בזמן שויאריאל הוגרלה. בדיחה. יצא לנו טוב אז אני מקווה שלא ישחזרו את זה אבל זה מתבקש לעשות את זה מההתחלה.
הטעות החלה מזה שלא החזירו את הכדור של יונייטד לכד אחרי שבטעות זה יצא נגד ויאריאל. ברור שחייבת להיערך הגרלה חוזרת.
הם יחליטו תוך חצי שעה אם לערוך מחדש את ההגרלה. אני די בטוח שיערכו אותה שוב. אתלטיקו מדריד המתלוננת העיקרית, הגרילה את באיירן ולא יכלה לקבל את מנ יו.
זו פאשלה רצינית, אני בטוח שיערכו הגרלה חוזרת. הם פשוט צריכים רגע להתאושש מהאורגזמה של מסי מול רונאלדו ואז. רשמי: הגרלה חוזרת תיערך ב16:00.
באמת היה too good to be true, איך סיטי לא הייתה זאת שקיבלה את זלצבורג? עכשיו זה יתוקן. ליברפול-פסז' באנקר.