האנגליות לא מספיק טובות נקודה. גם זאת שכן קבוצה חזקה, מאומנת על ידי מאמן שלא מתאים ובעלת אופי של כפכפים. מנצ'סטר סיטי פשוט לוזרית בכל מה שקשור לאירופה, היא תמיד תעוף הכי מוקדם שרק ניתן הגיונית במפעל, עד שיגיע מאמן אייקון עם ניסיון וביצים. פלגריני לא מספיק טוב. ההפסד של מנצ'סטר יונייטד לא מפתיע, זו קבוצה שיכולה להפתיע לכל קבוצה ביבשת במשחק חוץ בכל יום נתון, זה כבר לא צריך להפתיע אף אחד. האנגליות לא טובות, שאלה של זמן עד שהכרטיס ה-4 לאלופות הולך, וכמובן בצדק. הליגה לא שולחת אף קבוצה רלוונטית לליגת האלופות בשנים האחרונות.
אתה מוזמן להתחיל לקרוא מהתגובה הרביעית בזמנך הפנוי. http://www.asoccer.co.il/threads/מנצסטר-סיטי-2015-16.32242/page-14
כל ערב כזה בליגת האלופות ממלא אותי עצבים מחדש! לא יקרה כלום אם אנגליה תשלח שלוש נציגות לליגת האלופות,למען האמת זה דיי מתבקש לאור היכולת וההישגים בשנים האחרונות. לדעתי הבעיה היא שהקבוצות האנגליות דיי איבדו את ההדרך,אם זה בבחירת המאמנים ההזויה אצל כל הגדולות (אולי פרט לצ׳לסי ומוריניו),המאמנים באנגליה פשוט לא מספיק טובים לרמות האלה. אם זה בחוסר האמונה בשחקנים צעירים,לא יכול להיות שבאנגליה כבר שנים יש מחלקות נוער מהטובות והמושקעות בעולם ולא עולה אף שחקן מהנוער,ושוב אני מדבר על הקבוצות שבדרך כלל מייצגות את אנגליה באירופה,לדעתי כשרון לא חסר. בנוסף,הכסף הגדול והאנטנסיביות של הפריימרליג פוגעת בקבוצות,מי שחושב שזה סתם עניין של מזל טועה בגדול,צריך שינוי יסודי באנגליה (כמו שעשו בגרמניה למשל),זה אולי ייקח כמה שנים טובות אבל בסופו של דבר זה ישתלם.
Member associations - UEFA rankings - Country coefficients – UEFA.com זו הטבלה המעודכנת לאחר שלבי הפלייאוף. קח בחשבון שכל ניצחון בשלב הבתים (הן של ליגת אלופות והם של הליגה האירופאית) שווה 2 נקודות ותיקו שווה נקודה. כל נקודה כזו תחלק במספר הקבוצות שהשתתפו השנה באירופה, כלומר כל נקודה איטלקית תחלק ב-6 וכל נקודה אנגלית תחלק ב-8 - ותגיע לניקוד העדכני. בכל מקרה, אם אני לא טועה, בסוף כל "שבוע אירופאי" הם מעדכנים שם את הטבלה. אז בטח לקראת תחילת שבוע הבא תהיה טבלה מעודכנת.
אז מה חזרנו לימים שצ'לסי "מצילה" את הכבוד?? מוריניו שיחק אותה קצת פוקר פייס במסיבת עיתונאים אתמול, אבל המשחק הזה מול מכבי תל אביב אצלו בבית הגיע בהזמנה. אולי גם סוף סוף הוא יקלוט שאפשר לחיות גם בלי הרמירז והאובי מיקל וילד כמו לופטוס צ'יק יכול לקחת גם דק' למאטיץ' רחמנא לצלן.
רק שתבינו עד כמה ארסנל הצליחה להאפיל מבחינת הבזיון על יתר האנגליות, עד למשחק היום דינמו זגרב לא ניצחה בצ'מפיונס 15 משחקים רצופים, מתוכם הפסידה ב - 13. הפרש שערים במשחקים האלה עמד על 7:41 לחובתה
קל להפחיד? אם תחשוב על הבדלי הרמות בין הקבוצות, ועל זה שכמעט כל השחקנים של מכבי תל אביב מעולם לא שיחקו במעמד כזה... מה הפלא שנגמר 0-4?
עדיין לא נכנסו, אבל אם המגמה הזו תמשך זה עניין של עוד עונה לכל היותר. הבעיה הכי גדולה היא נושא המודעות. אני לא באמת יודע אם האנגלים מבינים שהשנים בהן קבוצות עלו לשחק מול מנצ'סטר או ארסנל מתוך תקווה לספוג לכל היותר 3 חלפו מהעולם. זה מרגיש כאילו כל תצוגה רעה במפעלים האלו מגיעה בגלל תירוץ קלוש כזה או אחר, אבל נדיר שמתקיים איזשהו תהליך של הפקת לקחים. ונגר ימשיך להתלות בזה שהוא המציא את הכדורגל. פלגריני ימשיך להיות מאמן שהישג השיא שלו יהיה לקחת את ויאריאל של 2006 לחצי גמר ליגת האלופות. ואן חאל? כבר קשה לדעת איזה ואן חאל אנחנו מקבלים היום. אולי הישועה תגיע אם פפ, קלופ ואצ'לוטי יחליטו להגיע לכדורגל האנגלי בקרוב.