מאמין שגם לברקוזן בשלב הזה תעלה עם פאלאסיוס ושאר התותחים ליד וירץ. נכון לעכשיו אנטוניו כשיר אבל עד למשחק הזה יש לו מספיק זמן למתוח שריר. גם לפאקטה יש עוד ברייק נבחרות באמצע לצאת מאיזון.
זוכר שנברקוזן הזאת ניצחה אותנו 4-2 ברבע גמר אלופות אחרי 1-0 באנפילד. שער מאוחר של לוסיו העלה אותם לחצי. אני שומע את המשחק בלייב אודיו. לא יודע למה לא היה שידור, אולי יום השואה או משהו.
כוס אמא של הויקיפדיה האלה. אני בא להסתכל בתארים שלהם כדי לראות מתי הם לקחו אליפות, הוא רושם שלי 2002. לא שמתי לב שהם רושמים בצד "סגנות". א.למה לרשום את זה בפונט דהוי שלא שמים לב אליו. ב.למה בכלל לרשום סגנות אליפות? אין דבר כזה, זה לא טורניר. לא סתם ה-AI הולך וצובר תאוצה. גוגל ו-ויקיפדיה כבר יצאו לכולם מכל החורים.
בקיצור לברקוזן היו כלום 22 שנים כי לא היה להם את האיכות והכריזמה של ברבאטוב בסגל. באסה. למרות שגם באלאק וסון אח״כ היו לא רעים.
https://he.wikipedia.org/wiki/שיטת_הדירוג_של_אופ"א באסה שדווקא בעונה טובה מאוד של הספרדיות באלופות, היא פישלה בשאר המפעלים. זה נראה שהסיכוי שלה נמוך.
זה גם נובע מהעובדה שאין הבדל מבחינת ניקוד בכל המפעלים. מספר הנקודות אשר אתה מקבל על ניצחון בליגת האלופות שווה לאותו מספר נקודות ששווה ניצחון בליגת האירופאית/קונפרס ליג. אז אין באמת הבדל בין אם מנצחים את סיטי לבין אם מנצחים את ספרטה פראג. ניתן להגיד שהפגיעה העיקרית של הלה-ליגה בצבירת נקודות נבעה מכך שאוססואנה אשר הייתה אמורה לשחק העונה באירופה לא שיחקה.
Explained: Why Osasuna have been kicked out of the Europa Conference League without playing a game | Goal.com