בלי הפסדים בליגה(35-3 מאזן שערים), מקום 2 בליגת האלופות. ככה אמורים יעזוב. יולמן בהופעה מושלמת בקישור. מדהים השחקן הזה, לא זוכר הופעה אחת שלו של פחות מציון 7 מאז שהגיע.
המאמן מעניין לי תתחת כי הוא יורש סגל מסריח. אבל את הגויקרס הזה אני לוקח מבלי לחשוב פעמיים. לטעמי יתפור גם 20+ שערי ליגה בפריימר ליג. את זירקזי אני שולח לטרבלינקה ואת הוילנד ליאסנובאץ.
גיוקרס בכל ליגה יתפור שערים, חלוץ ענק. אמורים הפך אותו למפלצת. זוכר אותו בתחילת הדרך עומד ברחבה ומחכה לכדורים. היום כל שער שלו בצבע, המהלכים שלו על מגנים באגף זה ברמה הכי גבוהה.
בבעלות כמו שלכם צריך ליפול על גאון. במועדון שמשקיע סכומים נורמלים ומתנהל נורמלית אפשר להסתפק גם במאמן טוב שמחובר לקרקע.
זה לא היה ברצינות, אבל חשבתי שלפפ אכפת יותר מהאלופות. או שרק את המשחק הזה הוא זורק בגלל מבנה הליגה וההגרלה הקלה.
יולמן שווה מקום גם ה3 המובילות לטעמי. קשר מצוין. מקווה שאמורים יעשה כמו טן פח הבן שרמוטה ינסה להביא שחקנים מהמועדון הקודם שלו. דיאמונדה-יולמן-גויקרס זה שחקנים להרכב שלנו. אם קיי סוף סוף לא טעה לגבי שחקנים - אז יש פה משהו.
את גיוקרס אני לוקח לקבוצה שלי לפני אמבפה. שחקן צנוע, לייט בלומר שטעם את טעם הכשלון, משכורת הגיונית, בלי פוזה בחדר הלבשה, בגיל הנכון. לא יודע מה ארסנל מחכה בכלל. אפ הוא אצלה סיטי יצטרכו לעשות התאמות ולא ההיפך. אני לא רואה אותנו שמים 100 מליון על חלוץ. בכל פעם שמישהו בפורום הזה ינסה להזכיר שוב שקרטיס ג׳ונס ברמה קל ליג 1 אני אשאל בפעם המליון אם צריך במה מתאוס נונס טוב ממנו? שילמו עליו 90 מליון פאונד בשנתיים בזכות אמורים. מדהים איך קבוצות אנגליות נפלו פה בפח.
הגיל הנכון? בתחילת העונה הבאה הוא יהיה בן 27, זה יחסית מבוגר בשביל שחקן שאמורים לשלם עליו באזור ה-100 מיליון. אבל הוא מרשים. כשניסיתי לראות קצת משחקים של ספורטינג זה היה בלתי נסבל כי הרמה בליגה הזאת שווה לתחת, אבל זה ברור שהוא חלוץ רציני מאוד.