הוא לא שחקן הרכב רק מרוב שהוא גרוע, הוא החלוץ הבכיר בעיקרון. וזה לא כאילו דיאז או ג'וטה מציגים מספרים טובים יותר, אגב...
נראה לי שהוא פשוט שכח שהחלוץ הגרוע בהיסטוריה של ליברפול, דארווין נונייז, היה במשך שנתיים הכובש השני הכי טוב בקבוצה שלו. 33 שערים בשנתיים ראשונות(בשנה השנייה גם הוסיף 13 בישולים בכל המסגרות). אין מגזים כמו אורן, בעיקר כשהוא יתפס על שחקן. מה יש בכלל להסביר את זה? מרינו והאברץ חלוצים מביכים ופתרונות מביכים כחלוצי הרכב ברמות האלה. ככלבוייניקים מחליפים? אחלה. חבל שקאי עלה 70 מליון אירו על 300 אלף פאונד בשבוע.
אני חושב שנונייז פחות טוב ממורנו והאברץ וגם מכל חלוץ שיש בפרמייר ליג. הוא יעשה ריצה לעומק? אוקיי. ואז יחמיץ. או אם כותבים עליו משהו בטוויטר אז זה יוריד לו את הביטחון אפילו אם כבש. אי אפשר להתנהל עם יצור כזה. לא בר השוואה למקצוענים כמו מורנו והאברץ. ארסנל נתנה אחלה משחק ותוצאה מדהימה. יש לה עדיין סיכוי לאליפות ולאליפות אירופה. נראה מה יהיה. אני מקווה שפסז' תעלה לגמר.
לא צריך להוסיף את הפרנויות הלא מוצדקות. גם אם ליברפול תפסיד עד סוף העונה אני בספק אם ארסנל יצברו מספיק נקודות. תעבור על החמישה - שישה משחקים האחרונים של הקבוצה. אין ספק שבליברפול נונייז כבר לא יפרח, לא פוסל אותו ביעד הבא שלו. התקרה מאוד נמוכה עם מרינו והאברץ כחלוץ והם לא ימשיכו להיות שחקני הרכב בארסנל בעונה הבאה זה ברור. מרינו יחזור לעמדה המקורית שלו והאברץ בתקווה יחמם את הספסל.
אם אני יכול להדחף לדיון; לא החזקתי מנונייז אף פעם. חודש אחרי שראיתי אותו בליברפול כתבתי כאן שלא הייתי משלם עליו גם 30 מיליון וקיבלתי אש. בכל זאת אני חושב שהוא שדרוג על האברץ.
בכל מה שקשור לליגה- גם אם ארסנל די איבדה סיכוי מעשי לפני כמה שבועות לקחת אליפות, אותי באופן אישי זה מאוד מבאס שהיא לא מנסה לפחות להלחיץ את ליברפול אפילו קצת.
נונייז באיטליה. האברץ בבאיירן מינכן. הם אוהבים שחקנים מסוגו. איסאק\גיוקרס בארסנל. ליברפול כבר ימצאו חלוץ ב-12 מיליון יורו מקבוצת ביניים בגרמניה. כולם מרוצים.
חחחח זה היה מהיר. אחלה סיבוב פרסה. לא זוכר שהמלצתי לארסנל לשלם את הסכום המגוחך הזה על קאי האברץ. לחלוטין לא ברמה, בטח שלא המלצתי לשחק איתו חלוץ. בקשר לנונייז? המלצתי לו ממזמן לעבור ממכם. אם הוא באמת החלוץ הכי גרוע בהיסטוריה של הליגה? נראה בהמשך הקריירה. יש לי הרגשה שיאכלו פה כמה כובעים ואני שם לב שאני לא היחיד שמרגיש שהוא יכול להצליח במקום אחר, ברמות האלה.
איפה האברץ משחק בבאיירן? במקום מוסיאלה? מקסימום יכול לחזור לגרמניה ולהיות מחליף בינוני לוירץ שיעזוב בקיץ.
קודם כל חסמתי מתוך עצבים בזמן משחק. אתה אמנם טרול ואני עומד מאחורי זה אבל בזמן משחק אני לא שפוי. דבר שני, זה סיוט להיות בפורום כשאתה חסום. אתה בכל דיון. התגובות ניראות לא קשורות וקשה להבין אותן. אני לא אמרתי כלום על סיכויי ההצלחה של נונייז בקבוצות אחרות. זה לא מעניין אותי. את ליברפול הוא חייב לעזוב.