כל הכבוד, נמצא סוף סוף השחקן שיצא מפורטוגל שהמלצתי עליו והוא התברר ככשלון בליברפול. אתה עדיין תהיה הראשון לשאול אותי על השחקן הבא שיקושר אליך מפורטוגל כי האחוזים מדברים בעד עצמם(גם עם אלה שאני ממליץ לברוח מהם).
יכול לשאול ויכול לא לשאול, זה לא מעניין האחוזים וזה לא אומר כלום על העתיד או העבר. אם יש לך יכולות סקאוטינג ואחוזים מרשימים אני שוב לא מבין למה אתה מוכר מוצרי ים המלח במקום ללכת ולעבוד בבנפיקה.
כבר נגדנו היה מאוד ברור שיש פה כישרון חריג מאוד. שחקנים עם כזאת טכניקה שהם גם חזקים ובועטים מרחוק זה נשק מטורף.
דיסאסי על הדשא ברבע גמר ליגת אלופות, מדהים. ובכל נגיעה שלו בכדור זה הופך למדהים יותר. התאבדות של אמרי.
קיי הציע לנו לקנות ילד לא מוכח ב-50 מיליון (או כמו שהוא קורא לזה "זוזים"). כשמסבירים לו (כאילו שהוא לא יודע) שליברפול לא מוציאה כספים כאלה הוא מבלבל במח כחלק ממלחמת ההתשה שלו פה בפורום איך אחרים טעו והוא צדק. אף אחד לא מתנגד לקנות ילד שנראה מדהים ביוטיוב. לצערי, בליברפול זאת פשוט לא אופציה.
חחחח ילד שנראה מדהים ביוטיוב. ילד שנראה מדהים לאורך כל העונה שעברה כששיחק כולל עם הנבחרת האולימפית בקיץ. הם אפילו הוסיפו עוד קצת בונוסים שיקחו את העסקה די בקלות ליותר מ50 מליון אירו אבל במרחק של חצי שנה מהעסקה הזאת, נראה לך שפסז׳ יחשבו בכלל למכור אותו אם מישהי תציע להם 100 מליון אירו עליו? התשובה ברורה. אחלה של אופציה הוא היה בקיץ. הוא גם לא באמת ווינגר קלאסי, הוא הרבה יותר דומה לאמאד בגיוון שלו, ביכולת לרדת לקישור ולשחק עם 2 הרגליים ולאיים מרחוק במסירה או בבעיטה. ניהול חכם לקבוצה שצריכה כמה שחקני התקפה פותר את החור הזה עם כשרון ענק בקיץ ב50 מליון וסוגר את הפינה הזאת לשנים קדימה. פסז׳ תוך חצי שנה השיגה את הכשרון הצעיר השני הכי גדול בעולם אחרי יאמל ואת מי שלדעתי הוא הכשרון הכי טוב בעולם היום אחרי סלאח. והם כבר קוצרים את הפירות.
מה זה משנה אם 50 המיליון האלה עכשיו נראים כמחיר מצוין? אנחנו לא משלמים סכומים כאלה, זה לא רלוונטי לליברפול. תן ל-FSG את ההזדמנות להחתים את מסי בן ה-17 ב-60 מיליון ותגיד להם "75% שהוא יהיה מסי, 25% שהוא יהיה סאנצ'ו" והם לא יסכימו לשלם את ה-60 מיליון האלה.