כל הקבוצות תעשה לכם בעיות. אני הייתי דווקא רוצה את פאלרמו, לדעתי היא הכי פחות טובה שם וגם הכי פחות מנוסה אם אני לא טועה? פיינורד אני לא יודע מה איתם ככה שאני לא יכול לדעת אם כדאי לכם לקבל אותם, אבל ראפיד בוקרשט לא הגיעו לחצי גמר אם שזה בוקרשט אחר?
זו הייתה דינמו או סטיאווה. בקשר לפיינורד, אני מניח שיש להם שחקנים טובים, אבל הם איבדו שני כוכבים שלהם בשנה האחרונה.
פיינורד הרבה פחות מאיימת מאשר בשנים עברו. ההתקפה האימתנית שהייתה לקבוצה מרוטרדאם פשוט התפרקה: קוייט עזב לליברפול וסלומון קאלו עזב לצ'לסקי. ובכל זאת, אל תצפו לחיים קלים אם תקבלו אותם, יש שם עדיין את פייר ואן הוידונק הבלתי נגמר.
לרגע לא חושב על חיים קלים, מאף יריבה, במיוחד כשהיריבה משחקת מולנו. אז כמו שחשבתי שני החלוצים הבכירים עזבו. למקרה שנקבל אותם אולי נקבל ממך איזה סיקורון קצר על הקבוצה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לך לדיון ההולנדי בפורום העולמי. יש שם סיקור מלא של כל מה שעבר על הקבוצה בקיץ, כולל תחזיות לעונה הקרובה. בכל מקרה, בינתיים המצב שם לא נראה משהו אחרי שבמחזור הראשון של הליגה הם הפסידו 3-0 לכרונינגן.
ניוקאסל קיבלו את אחת הרבוצות בגרועות במפעל, אל תצפו להפתעות. אנחנו נתחיל בפראג ולאחר מכן נארח בליין. זה לא יהיה קל אבל זה ללא ספק אפשרי.
עברתי על הסגל של סלאביה פראג. השם הראשון שקפץ לי היה מרטין לאטקה, ממש כמו הפוץ ששיחק אשתקד בברמינגהאם, אבל מסתבר שזה לא אותו אחד. יש להם זר ברזילאי בשם גאוצ'ו (אם לא דגים, לפחות יהיו סטייקים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ), והחלוץ המרכזי והבולט שלהם הוא סטאניסלאב ולצ'ק... בסך הכל סגל אלמוני, כמובן שזה לא אומר כלום. ניוקאסל עם ההגרלה הקלה ביותר, ווסטהאם עם הקשה ביותר.
קיבלנו את פאלרמו. לא יודע עליהם שום דבר, אבל קבוצות איטלקיות תמיד קשוחות. משחק ראשון בבית, שזה תמיד לא טוב.
Blackburn had hard draw too,maybe Salzburg are not big name but they have a big budget this year as "Red Bull" are their sponser and invested millions.
מרטין לאטקה, זה לא אותו אחד? הייתי בטוח שכן.תמיד הייתי מביא אותו במנג'ר, אבל מצד שני תמיד זכרתי שלאטקה של ברמינגהאם היה אנגלי. טוטנהאם וניוקאסל צריכות לעבור בלי יותר מדי בעיות, אבל ווסטהאם נדפקה בגדול. פאלרמו קבוצה טובה, למרות שאיבדה בקיץ כמה שחקנים חשובים (גרוסו) היא הביאה מחליפים טובים (עד כמה שהצלחתי לעקוב) וצברה מספיק ניסיון אירופי בעונה הקודמת, ובכלל תמיד קשה נגד האיטלקיות. לווסטהאם לא יהיה קל.
מצד שני, האיטלקים מחשיבים את גביע אופ"א בערך כמו האינטרטוטו או גביע הליגה.. פאלרמו תנצח לדעתי, אבל רק אם היא תגיע בהרכבים מלאים וברוח נחושה. אם לא, ווסט האם בהחלט יכולה לעבור.