בטח שזה אפשרי וזה נשמע כמו רעיון לא רע בכלל!!!!!! עשרות אלפי אוהדי אברטון מגיעים בצעיפים ירוקים בשנאת סקוואזרים אמיתית דוחפים את יניב קטן וחבריו לצ'מפיונס ליג. מילא שהם לא מגיעים לארץ זה מובן , אבל גם עכשיו יש להם תנאים נוספים? מגוכך אבל זה מה שכנראה יהיה לאחר שדינאמו קייב קיבלו את הבקשה של חיפה לארח בקייב.
ואני מוכן להתערב שאופ"א תסכים גם שאסור לארח בקפריסין. האירגון הזה מושחת לחלוטין. ליברפול כאלה בכיינים, לארץ הם לא רצו לבוא בגלל הטילים, וזה עוד מובן ואני מצדיק את העניין הזה, אבל לא לבוא לקפריסין? גם שם הם פוחדים שיפלו טילים? מה הפליטים הלבנונים יכולים לעשות להם כבר? לירות בהם? נו באמת, איזה בכיינים הם. אולי הם רוצים פשוט שאת שני המשחקים נעשה באנפילד?
טוב די, זה באמת מוגזם... אמנם יכול להיות שמנהלי האיצטדיון בקפריסין לא ירצו לקיים שם את המשחק אבל זאת החלטה שלהם ובטח לא של ליברפול שהימצאות פליטים לבנונים שם לא ישפיע עליהם (או שאולי הם חושבים שהלבנונים כולם יבואו למשחק ויתפוצצו?).
ההתאחדות בישראל דחתה את משחק גביע הטוטו שהיה אמור להערך בעכו, אנטישמים וגזענים ההתאחדות האלה,זה בטח בגלל שעכו זו עיר שגרים בה גם יהודים וגם ערבים.
ואני אומר: אופ"א צריכים להעיף את ליברפול וזהו, אם הם כ"כ מפחדים לשחק נגד חיפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
עדיין לא מבין מה כל המהומה עם קפריסין ,בסך הכל פרובוקציה של הכתבים הישראלים ,הרי מי שצריך לפחד יותר בקפריסין היא מכבי חיפה , עזבו אתכם מכל הפרובוקציות והשנאה לליברפול ,אל תגררו גם אתם לשטויות של העיתונות .
אף אחד לא נגרר וופא מושחטים מהיסוד והקבוצות הגדולות מסובבות אותה על האצבע . ליברפול לא רוצים לשחק בקפריסין - אז הם לא ישחקו שמה . בא לי להקיא .
אני לא נגרר בניגוד אליך שתגן תמיד על הקבוצות האנגליות והאירופאיות המושחטות אני אומר את העובדות . לליברפול יש את החוצפה המדהימה לדרוש לא לשחק בקפריסין טוב שאת השופט ואת הקוונים ואת התוצאה הם לא מבקשים לקבוע .
לכל הפלצנים התורנים אני לא יודע כמה פליטים לבנונים יש כרגע בקפריסין אבל אם יש כאלה זה יהיה לא חכם מצד סבא יעקב להעביר לשם את המשחק. לא קשה לדמיין מה יכול לקרות במצב שכזה וזה בכלל לא קשור ללוזרפול. ומה זה השטויות האלה להעביר לגודיסון כאילו אוהדי אברטון יבואו לעודד את הירוק, המשחק הזה מעניין את אוהדי אברטון כמו שאותי מעניין שירת ימי הביניים. אם סבא יענקלה היה בונה רק על קופה הוא היה מנסה להעביר את המשחק ללונדון שם הוא היה יכול למלא כל מגרש באלפי ישראלים וסקאוזרים שתויים.