אני יודע שיש פצועים לאולימפיקוס בסגל אבל הסגל שלהם לא הגיוני, יש מצב הכי טוב באירופה אבל הפערים קטנים. סגל מדהים, כוכבים אחד אחד, כמות זרים גדולה, לא יודע אם לתל אביביות עונה הבאה 8 זרים יספיקו, צריך סגל רחב יותר להתמודד ברמות האלה.
שנת 2025 בשום מקום ברשת לא רשום רשימת הקלעים במשחק. גוגל, מנוע החיפוש המוביל ברשת, לא השתדרג בכלום מאז 2015. הבעיה שאין שום אלטרנטיבה, אם תשאלו ב-AI מה היה הקלע המוביל הם יגידו לכם פיני חוזז. כל ההייטק שמייטק שלכם ואנחנו עדיין בתקופת האבן.
ולאנשים קצת יותר מקצוענים מהמהנדסים של גוגל. הפועל תל אביב שיחקו אותה בגדול. זכיה מרגשת זה לא, עופר ינאי שם פה הרבה מאד כסף. מספיק כסף כדי לגנוב למכבי את מוטלי, כוכב הזכיה, ואולי גם זה שיביא לה אליפות על הראש של מכבי. מספיק כסף בשביל להביא את המאמן הכי טוב באירופה, ומספיק כסף בשביל לגרום לדדאס לשים את העלבון בצד ולעבור לעמדת העוזר. ים מדר סוף סוף עושה את הפריצה הגדולה שלו. זה לא אמור להפתיע, ביורו הצעירות הוא סומן כבר כפרוספקט ליורוליג אם לא מעבר. אחלה גם תומר גינת, כבר כתבתי פה לא מעט כמה אני מחזיק ממנו. לנבחרת ישראל יש אחלה רוסטר לאליפות אירופה הבאה, לדעתי הרוסטר הכי טוב שהיה לה מאז שנות ה-90. לבית הלחמי אין שום תירוצים.
מעניין מה יהיה שנה הבאה ביורוליג. עופר מכוון הכי גבוה שיש, מה שאומר שהרבה שחקנים בהפועל שהם שחקנים מרכזים או יחתכו או יהפכו לשחקנים שוליים ביורוליג ויראו דקות בעיקר בליגה, ואני לא בטוח עד כמה הם יאהבו את זה.
לא כל כך סגור מי עוד נשאר בדיון, אבל באמת ברכות לאוהדי הפועל פה בדיון. אני מרגיש שיש פער בין הרצון שלי לראות אותה נכשלת ומפסידה (כאוהד מכבי) לבין היכולת שלי באמת לפרגן לאוהדים עצמם שאני מכיר בפלטפורמות כאלה או אחרות. באמת מהלב , ברכות, כל הכבוד, מגיע לכם לשמוח. @חייל שוקולד
יש דיווחים על חוזה B ל3 שנים. יש עוד כמה מועמדות אבל האמביציה של ינאי תשכנע בסוף את הליגה. בכל אופן כל עוד הפועל תל אביב תעשה פלייאוף ביורוליג(לא דבר של מה בכך. הליגה הזאת הפכה לקשה וצפופה מאוד) היא ממשיכה גם בעונה שלאחר מכן.
גם אם יש חוזה לעונה אחת, עופר ינאי יעשה הכל להכנס לטופ 8 ולקבל חוזה לעונה נוספת. בעיקרון לליגה הישראלית צריך 7 ישראלים בכירים, כרגע יש 7 זרים, כלומר 2 ישראלים מחוץ לסגל ביורוליג ו-2 זרים מחוץ לליגה בישראל. העונה ארוכה, כמות טיסות פסיכית, היורוליג גדלה, צריך פה מינימום 8 זרים וזה המקסימום, אי אפשר סגל של יותר מ-15 שחקנים וגם זה מוגזם. בקיצור... איך פיני גרשון תמיד אומר, תשמור כסף לרגעי ההכרעה של העונה ותביא שם את החיזוק האחרון. כל 7 הזרים של הפועל מעולים, בחירה קשה עם מי להמשיך ועם מי לא.