הקבוצות הישראליות במפעלים אירופיים - עונת 2024/25: האלופה לא תהיה באלופות, חיפה נושרת, ב״ש ממשיכה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/5/24.

1. Butragueño מנהלים

אני טענתי שיש לי תחושה למהפך, שבפועל זה לא היה רחוק מהמציאות.

גם אמרתי שאין לי הסבר לתחושה שלי, מלבד זה שהגענו עם הגב לקיר וחוץ מלתקוע להם כמה שיותר גולים אין לנו מה לעשות.

בסופו של דבר ראינו שהם לא מאוד נגרים, וחוץ מזה שקיבלו מאיתנו מתנות הם גם כבשו שערים יפים, 4 שערים מתוך ה-6 שלהם דין דוד מחטיא בוודאות.

2. גלצ Member

לפחות שבןע הבא יש לנו 3 נציגות ולא 2 ויש לנו למה לחכות. הדירוג כנראה יילך קפוט עם נציגה אחת בבתים במקרה הטוב אבל המצב לא נורא כמו שהיה שבןע שעבר
    בכלל היה לנו יום מטורף אתמול בגודו בכדורסל ובשייט אז יש על.מה לשמוח (אין ענף שאני לא עוקב אחריו חחח)

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/24
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה בגלל ההתנהגות התיאטרלית שלו במגרש אבל לא מספיק מוערך הלדר לופס.
    כבר כמה עונות מספק אופי, מנהיגות, מספרים, מהמגנים השמאליים הטובים שנחתו פה.

לירן, EsheD, עומר ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. italiano Member

לגמרי לא מוערך. שחקן עם כל כך הרבה תשוקה ואופי. בן 36 ולא מפסיק לרוץ ולהילחם על כל כדור.
    היו תלונות על המספרים שלו בתחילת דרכו אצלנו אבל מהעונה שעברה הוא מפציץ מספרים של חלוץ.

המגן הטוב בהיסטוריה שלנו.

גלצ אוהב/ת את זה.
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעומתו יש לנו שחקן שהוא אובר מוערך,מי שראה את המשחק אי אפשר היה להתעלם מהכרס.
    מביך שככה נראה ספורטאי שמקבל 660K לעונה. בושה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

חד משמעית הסגל של חיפה לא יספיק למקום ראשון.
    הרמה של שחקני ההתקפה שלנו מאוד נמוכה.
    יש בעיה גדולה של ניצול מצבים בסגל הזה, לכן צריכים לייצר הרבה מאוד מצבים וזה גם בא על חשבון סולידיות בחלק האחורי.
    תוסיפו לזה שוער ששווה ליריבה שער כמעט בכל משחק וזה מתכון רע מאוד.

אנחנו צריכים עליונות דיי מוחלטת על יריבות בשביל לנצח, וגם אז זה לא ודאי (כמו שראינו אתמול) כי אין החלק האחורי אצלנו עושה שטויות.

7. G.B7 ירוק עולה

מצד שני זה לא שהיריבות שלנו מראות משהו מרשים מהצד שלהם.
    בעונה שעברה הפסדנו יותר מידי נקודות מול "הקטנות" ודווקא המשחקים מול 1-3 היו מאוזנים + תקופה של עומס פציעות פסיכי שבה החלוץ היחיד שלנו היה שחקן בן 37 לפני פרישה, העונה לטוב או לרע אין לנו את העומס הזה שזוהי נקודה משמעותית מאוד.

כן אנחנו חייבים להתחזק זה ברור.
    לגבי כיוף הוא עשה התקדמות אדירה בין המחזור הראשון בעונה שעברה לבין איך שהוא היום, אני לא הולך לשפוט אותו על הטעות של אתמול אבל אם זה ימשיך כמו בעונה שעברה (למרות ההתקדמות) אז כן הוא לא צריך להיות השוער הראשון שלנו.

8. oranfu Member

למה שלא תפסיד נקודות גם העונה על המשחקים האלה?
    יש לך בעיה גדולה מאוד בלשים כדור ברשת.
    יבואו החדרה והטבריה למיניהן, יחנו את האוטובוס ונמשיך לא להבין איך אנחנו שומטים נקודות כשפיירו ודוד מחמיצים 5 פעמים מול השער כל אחד.

כיוף עשה התקדמות אבל סיים את העונה רע מאוד ואת העונה הזאת המשיך באותו כיוון.
    הוא שווה ליריבות שלנו שער כמעט בכל משחק.
    זה שוער שאתה בעיקר מקווה שלא יעלה לך בנקודות, אתה לא מצפה ממנו שיביא לך נקודות.

יש לנו בעיות גדולות יותר לטעמי, אבל צריך להבין שגם העמדה הזאת היא בעייתית אצלנו.

9. VAR Member

אז לאן הוא כן יספיק? מקום חמישי כמו שטענת לפני שנה?

אפשר אחת ולתמיד לקבל הסבר איזה סגל בליגה הזאת יותר טוב מזה של מכבי חיפה?

אני חותך את שתי העיניים אם נותנים לך להביא איזה שחקן שאתה רוצה ממכבי ת"א לסגל של מכבי חיפה (לא הרכב, סגל) ואתה מוצא יותר מ5 שמות ש3 מהם חלוצים (כלומר, רק אחד מהם בהרכב), אחד נוסף יצחצח לקורנו את הנעליים בעלייה למגרש, וואן-אובריים (שגם הוא כנראה יהיה רק גיבוי למקרה שג׳אבר יתפרק).

alexshw אוהב/ת את זה.
  10. Butragueño מנהלים

ואן אובריים מושלם עבורנו, חלום שיוכל לייצג אותנו בנבחרת. מחלץ כדורים, פיזי ויודע לקדם משחק.

האמת דן ביטון המושמץ יכול לעשות אצלנו מספרים, גם הייתי שמח לקבל את דור תורג'מן ואלעד מדמון. בביתר יש יותר שחקנים שהייתי לוקח.

11. oranfu Member

לא נראה לי שאמרתי מקום 5, אבל לבריאות.

זה לא עניין של סגל. יכולים להיות לי קישור והגנה טובים משמעותית מהיריבות, אבל אם אין לי מי שישים כדור ברשת יש לי בעיה.
    ולצורך העניין, אני לוקח את דוידה, זהבי, תורג'מן, ביטון ומדמון. בשלוף.

אולי הם לא כולם שווים אצלנו הרכב אבל בסה"כ אני רואה בסגל שלהם הרבה יותר שחקנים שיכולים להבקיע.
    דוידה לא משהו מבחינת כיבושים, אבל הוא מוסיף מהירות וגם זה משהו שלא קיים אצלנו.

12. alexshw Member

זהבי השחקן האחרון שבכר צריך. תורג'מן ומדמון צעירים יותר מהחלוצים שלנו והם גם נאנסים לשרת את זהבי. לפחות תורג'מן. מדמון עוד לא שיחק.
    דוידה מקסימום לספסל.
    אין למכבי חיפה גם העונה מה להסתכל על אחרות. שיעשו את המהלכים הדרושים. הבסיס טוב. היה גם טוב בעונה שעברה. למרות שהסגל נחלש.

13. VAR Member

ביטון? זה שחקן שיש לך את רפאלוב וקינדה בעמדה שלו וגם סבע אם תרצה.

דוידה במקסימום היה יכול להוסיף עומק. במכבי ת"א אחרי שמילסון עזב הוא נהיה שחקן מפתח.

בכלל אם שחקן בקאליבר של מילסון היה עוזב את מכבי חיפה רגע לפני משחק מוקדמות ליגת האלופות... וואי וואי וואי כמות הבכי שהייתה הולכת כאן.

14. oranfu Member

זהבי השחקן האחרון שבכר צריך אבל פיירו זה מה?
    תן לי חלוץ שמסוגל לבעוט בכדור קיבינימאט.
    אני מעדיף את דוד, כי הוא צעיר ולא מאלץ את הקבוצה לשחק בצורה מסויימת, אבל זהבי על הספסל לא עדיף על פיירו? נו באמת.
    תורג'מן ומדמון צעירים ולא מוכחים, אבל מי יש לנו שישחק בשמאל כמו מדמון? הוא הבקיע 12 שערים בקבוצה נכה לחלוטין כמו חדרה, אני מרגיש ביטחון לא מבוטל לחשוב שהוא יביע באזור ה-20 במכבי חיפה.

ביטון נותן יותר מספרים מרפאלוב וקינדה.
    לא עף עליו, אבל גם לא צריך לזלזל יותר מדי.

דוידה בשביל העומק. כמו שכתבתי, אין לנו בכלל מהירות. אנחנו צריכים שחקנים שיאפשרו לנו לגוון קצת את המשחק.

חלאיילי עזב אותנו בלי תחליף, פשוט לא היתה שם סאגה של שחקן שמחרבן על המועדון.
    ההחלשה של הסגל אצלנו היא שיטתית ועקבית, מצטער שזה לא בא לי טוב.

אני מסכים שלא צריך להסתכל על מועדונים אחרים.
    הטענות שלי הן על ההתנהלות שלנו.

15. alexshw Member

את חלאילי לא ניתן היה להחזיק וידעו על עזיבתו עוד בחורף. אז רשמתי צריך לעשות את המהלכים הדרושים.