זה הפוקר הכי גרוע שראיתי בחיים שלי ה״אנחנו נושיב אותו שנה ביציע״. פסז׳ מנסים להשיג עליו הצעות עכשיו, אחרי שאמבפה עושה להם זובור פומבי פעם בשבועיים בקיץ הזה(עכשיו דוחה את ההצעה הסעודית), הם מקציפים מהפה. אם לא תגיע הצעה ואיכשהו הוא שורד את הקיץ הזה הוא ישחק בשנה הקרובה. נזכיר שהם משלמים לו אחוזים יפים גם על קומרשיאל ורייטס ובשביל שיהיה קומרשיאל שמניב משהו אתה צריך שהשחקן שלך ישחק לא לייצר משבר תקשורתי. אני מאמין שעוד קבוצות יכולות להפתיע ולהכנס לקראת סוף החלון רק אם יקבלו אינדיקציה על רצון שלו להשאר ולא ללכת על חוזה קצר כדי לברוח לריאל.
פלופ בזניט בהתחשב בעובדה שהביאו אותו לעשות הבדל באלופות והוא הגיע מספיק זמן לפני ההשעיה של הקבוצה. Sent from my SM-S906E using Tapatalk
לא נראה לי שעם 23 שערים, 7 בישולים, 2 פנדלים ב27 משחקים אתה יכול להקרא פלופ. נסמוך על זה שאלכס כנראה ראה ולא הבין.
לא חוכמה. הליגה בירידה מתמדת כבר מספר שנים לא קטן. זה היה ברור שהוא גדול על הליגה. לא משלמים 40 מיליון יורו סתם בשביל זה. כשהאלק וויטסל באו, הליגה הייתה יותר איכותית ויותר תחרותית. אז היה גם שיקול של לקחת אליפות והם התקשו הרבה יותר בזירה מקומית. האליפויות של ספאלטי יותר יקרות ערך מאליפויות של עוזרו דאז סמאק. לאור המצב זניט גם משנה אסטרטגיה. הולכת על ברזילאים צעירים יחסית שיש להם פוטנציאל לדעתה. ולא לא מדובר במריו פרננדס -)
צודק, הוא פלופ ענק כי סיים עם זניט 3 בבית באלופות עם צ׳לסי ויובנטוס. ציפו ממנו לעשות יותר בבית כזה. ואז החלה מלחמה ואין יותר אירופה לרוסיות.
לא שווה כלום, שלושתם בסעודיה יראו כמו הקישור של סנדרלנד. איך אגהלו אמר? הייתי מדפיס להם את זה על החולצה מאחורה למקרה שמישהו ישכח.
באסה, היה יכול להיות אגדת יובנטוס, במקום זה נבלע בקבוצת פח הזאת מפריז. בסוף מכל הקריירה שלו יזכרו רק את הזכיה ביורו, אבל את זה גם אפשר להגיד על ברנרדסקי.
האמת שאני לא יודע. אין סיבה לחשוב שכדורגל צריך להיות דווקא באירופה, גם אם קצת מרגיז שהאיכות מתפזרת ובCL לא נראה את הכי טוב שיכול להיות זה לא הכסף המלוכלך הראשון שמשפיע על כדורגל, ולא יפתיע אם בסוף המצב יתאזן בצורה נוחה יותר. אותי מבאסת הדעיכה של הליגה האיטלקית, אבל זה סוביקטיבי לגמרי. וראטי לדוגמא גם ככה עזב בשביל כסף גדול בחוץ, ועכשיו פשוט נפספס אותו גם בCL. מה שמפתיע אותי זה שעם כל השמות - דווקא ניימאר לא מוזכר. המסיבות שלו מופרעות מדי לתרבות הסעודית? הייתי מצפה שהוא יהיה אופציה מספר אחת. סופרסטאר פופולרי וכריזמטי שמיצה את הרעיון של לעבוד קשה.