אל תצפה שם לרמה מקצועית גבוהה. רוב השחקנים שיגיעו לשם באים בשביל לספור מזומנים. זה יהיה בדיוק כמו שהיה עם הליגה הסינית. קרלוס טבס מספר שכשהוא היה בסין הוא היה עומד באמצע המגרש כמו עב"מ מבלי שיש לו מושג מה הוא עושה שם בכלל. זה מה שיהיה עם קאנטה וחבריו.
עוד בום ברמת מילינקוביץ' סאביץ'. שחקן ששווה הרכב בכל הגדולות של איטליה, כאילו הוא ליטרלי לקח שם אליפות בתור שחקן הרכב, וברוב הקבוצות בפרמייר ליג. ולהבדיל מכל הסעודים החדשים שחצו את ה-30 הוא כולה בן 26. בשיא של השיא של הקריירה.
מה זה אומר עליו אם ב15-20 מליון אירו שעמד על המדף הוא מעדיף לסיים את הקריירה בגיל 26? היה יכול למצוא את עצמו באמת בכל אחת מהגדולות באנגליה עד סוף החלון.
כנראה לא היתה התעניינות. בסיטי הוא יהיה שחקן ספסל כמו בבארסה, אם פפ רצה אותו בכלל. לא יודע אם מיונייטד וליברפול היתה התעניינות. אני יודע שיובה גיששה לגביו אבל אנחנו כבר לא אטרקטיבים כמו בעבר וגם לא יכולים לשלם אפילו חצי ממה שירוויח בסעודיה.
הייתה התעניינות ממכם ולאנגליות הוא יכול להיות סקנד צ׳וייס די מיידי. למשל אם אמראבט נופל, אם ליברפול לא מביאה את לאביה והולכת על האנדריי הזה בנוסף אליו. גם לצלסי אם קאייסדו נופל הוא היה יכול להיות אופציה מיידית זולה(אם פארדס מקושר…). חוסר אמביציה. גם להשאר בברצלונה ולהלחם על המקום שלך אחרי עונה אחת מלאה נשמע לי כמו דיל טוב יותר.
לגבי להילחם על הרכב בבארסה אני חושב שסמואל אטו סיכם את זה יפה ברצלונה 2021/22: החיים בלי מסי | עמוד 57 | Asoccer.co.il - לאנשים שאוהבים כדורגל
זה בערך הדבר שצריך להרגיש הכי טבעי בקיץ הזה. סעודיה כמדינת כדורגל הומצאה למידותיו, היה יכול לחסוך הרבה שנים ולעשות הרבה יותר כסף אם היה מתאפשר לו לעבור לשם לפני....4-5 שנים ככה? ברוך שפטרנו.