ברור שהיו לו המון רגעים, אבל בפרספקטיבה של שחקן שהיה נחשב לתקופות השלישי אחרי מסי ורונאלדו, בעיניי הוא מעולם לא היה שם. סוארז >>>> ניימאר לצורך העניין. רונאלדיניו לעומת ניימאר זה ג׳יימס מילנר.
Saudi Pro League Clubs this Summer: Al Nassr Luís Castro () Cristiano Ronaldo Marcelo Brozovic Séko Fofana Alex Telles Sadio Mané Al Hilal Jorge Jesus () Rúben Neves Kalidou Koulibaly Sergej Milinkovic-Savic Malcom Neymar Jr Al Ahli Matthias Jaissle () Édouard Mendy Roberto Firmino Riyad Mahrez Allan Saint-Maximin Franck Kessié Roger Ibañez Merih Demiral Al Ittihad Karim Benzema N’Golo Kanté Jota Fabinho Al-Ettifaq Gerrard () Jordan Henderson Moussa Dembélé Jack Hendry Al-Fateh Jason Denayer Lucas Zelarayán Tristan Dingomé Al-Hazem Tozé Vina Bruno Viana Abha Krychowiak Ciprian Tatarusanu Fabián Noguera François Kamano Al-Shabab Gustavo Cuellar Habib Diallo Al-Taawoun Flávio Mateus Castro Andrei Girotto Al-Fayha Gojko Cimirot Fashion Sakala Henry Onyekuru Al-Okhdood Florin Tanase Andrei Burca Álex Collado Al-Riyadh Martín Campaña Marcinho Nikola Stojiljkovic Alin Tosca Birama Touré Al-Tai Robert Bauer Bernard Mensah Virgil Misidjan Enzo Roco Khaleej Pedro Rebocho Woo-young Jung Lisandro Lopez Al-Raed André Moreira Mamadou Loum
חכה משה היד עוד נטויה, החלון שם פתוח עד אמצע ספטמבר. יהיה עוד. כמה שחקנים עברו מאירופה לליגה הסינית בחייאת? אולי חצי מזה לאורך כל השנים שבהן זה בכלל התרחש. הגיע הזמן להפנים שהסעודים פה כדי להישאר, ולא במובן הטוב והספורטיבי של זה.
הנקסט לבל יהיה כשאמביאס ירצה להכניס קבוצה או 2 לצ׳מפיונס. מאמין שאופא מחכה להזרמת כספים הנכונה דרך ״ספונסרים״ כדי שזה יקרה.
באמת מטריד מאוד איך שהם מציעים הצעות מגונות לכל שחקן רנדומלי, אוגרים אינסוף שחקנים כשברור שאין שם איזה יד מקצועית שמכוונת את הכל, עושה רושם שאין שום מגבלות לכסף העצום שהם מפזרים והם פשוט הורסים את הכדורגל. רגע אנחנו מדברים על בוהלי או על הסעודים?
המזל זה שהם משריינים את רוב הסגל לסעודים, אז הם עדיין לא יכולים להעביר את הפרמייר ליג או את הסריה א' לסעודיה. אז הם לוקחים אחד מלאציו, אחד מוולבס, אחד מפולהאם, אחד מאטלאנטה. הפגיעה בכדורגל האירופי היא יחסית מינורית, בטח כשרוב השחקנים שעוברים לשם חצו את ה-30.
חכה, ככה זה מתחיל. נראה לי שבימינו הגיע הזמן לזהות תהליכים כשהם מתחילים, לא אחרי שהם כבר קורים. כבר גמר אליפות העולם למועדונים שוחק בקטאר לפני שנתיים (בערך). אז אם עד 2030 אין לפחות גמר אירופי (לאו דווקא צ'מפיונס) אחד שמתרחש בסעודיה, אני צנצנת. אורן, בוהלי = סעודים, חשבתי שאנחנו מיושרים על זה...
אני חושב שבסופו של דבר הם בוודאות ירצו להכניס קבוצות שלהם לליגת האלופות, אל דאגה יש מספיק מושחתים באופ"א בשביל לקדם את זה בזרועות פתוחות.
עד 2030 אני מצפה שיהיה גמר בסעודיה, עם לפחות קבוצה סעודית אחת שתשחק בו. עד אז הוא גם יבנה ערים מלאכותיות עם אטרקציות על המים מאפס.
כן אין ספק שזה ממש לא ביג דיל לקיים גמר של מפעל אירופי, אליו ככל הנראה יש אחוז לא קטן של אוהדים שהיו מתכננים להגיע ברכבם הפרטי/רכבות, בפאקינג סעודיה. ממש בקטנה. אתה לא רואה שהענף שאתה אוהב בגסיסה? אמנם היא לא התחילה הקיץ כמובן, הרבה קודם, אבל באמת זה לא מטריד אותך אפילו קצת? כמה עוקרים את מעט התרבות שנשארה בכדורגל?
אני אישית אפאטי, כשאני רואה את המועדון שלי במסע של הרס עצמי הכדורגל כבר לא מעניין אותי. הפכתי להיות כמו אוהדי ארסנל עד ארטטה, רק עשה לי טובה, אם אתה רואה שאני עובר לכתוב בפורום פוטבול תירה בי בסדר?