מישהו יכול להסביר פעם ולתמיד למה צריך להחליט על מארחת יותר מעשור שלם מראש? מה יקרה אם יחכו שנתיים-שלוש כדי שאולי יפתחו אופציות נוספות?
אין מצב שזה יקרה בגלל מה שהיה עם הסופרליג. נשארו שני שומרי סף באירופה, הכדורגל הגרמני והקהל הרחב. כל שאר הליגות שהן זונות של כסף או של שייחים לא יהיה להן סיי בדבר, אבל הקהל ישרוף את אופ׳׳א אם זה יקרה ואני רוצה להאמין שתהיה החרמה מצד המועדונים הגרמנים.
זה בסוף יקרה, השאלה רק מתי ובאיזה פורמט. הכדורגל האירופאי מכר כבר ערכים גדולים יותר וחשובים יותר תמורת בצע כסף, והקהל גם אם יעשה קצת רעש בהתחלה בסוף גם הוא לא יחרים את המשחקים וישתף פעולה עם השינויים...
רק פורמט סופרליג יציל את הענף. בלתי נסבל כבר הערבושים האלו ,בכל חור דוחפים את עצמם. עם של בני אלף זונות. 400 מיליון כמעט של צואה.
הלוואי ויקרה. כל תרחיש בו אירופה תיפגע מעצם היותה זונה של שייחים הוא תרחיש טוב עבורי. בין אם זה דרך פיגועים ועד שחיתות בכדורגל. אבל אני גם חושב שבכל מקרה בו קבוצה תתפוס משבצת שלא על סמך הישגים ספורטיבים, הקהל לא יעבור על זה בשתיקה. כמו שכתבתי, כרגע התקווה שלי היא אצל הגרמנים.
זה הפורמט שהליגות אמצ״ש של אופ״א יאמצו החל מעונה הבאה או עוד שתי עונות. הם אימצו את רעיון הסופר ליג, רק בלי החרא שיש קבוצות קבועות ורק 2-4 סלוטים שהם ״תחרותיים״ ובעניין הזה אין ספק שזה רעיון טוב. כולנו רוצים לראות יותר מפגשים בין הגדולות ולא חלוקה ל4 דרגים למשך חצי עונה